Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      woda

woda

(13 wyniki)
    • Mieć w kranach wodę do bezpośredniego spożycia i spłukiwać nią ekskrementy w toalecie albo myć samochód. Marnotrastwo.
    • nie rozumiem, w 21 wieku planowany jest u nas wielki brud i smród, o co chodzi?
    • No o co chodzi, przecież mamy "państwo solidarne". Trzeba się zrzucić na sąsiadów złodziei. Tak samo jak na ubezpieczenia rolników i emerytury górnicze.
    • ale bzdura, 1 kwietnia
    • To bardzo piękna budowla w pięknym otoczeniu .
    • konserwator zabytków powinien objąć ochroną konserwatorską wszystkie śródmiejskie kanały wrocławskiego odcinka Odry! to skandal żeby taki klocek stał w środku tak pięknego miasta! sam go odcumuję
    • Zgadzam się w 100% z tytułem artykułu. Obecnie poszukuję działki budowlanej w okolicy Wrocławia. Interesuje mnie północ. Tereny są położone nad Widawą, ale częściowo na wzniesieniach. Jeżdżę po okolicy i nie mogę pojąć głupoty ludzkiej - w Psarach na przykład na południowym-zachodzie wsi całe osiedle ok. 100 pięknych nowych domów na terenach, które w 97 były doszczętnie zalane. Kto kupuje grunt i stawia dom za kilkaset tysięcy złtych na terenie, o którym wiadomo, że jest zalewan...
    • czy jest obowiązek podłaczenia się do wodociągu na wsi, jeśli on istnieje ale jest do niego 200m ?
    • O tym jak Polska może usamodzielnić się energetycznie: www.artelis.pl/artykuly/15067/czy-polska-moze-byc-niezalezna-energetycznie-dzieki-technologii-profesora-zakiewicza O tym jak wypromować te informacje, siebie, własny biznes: www.grupa-wzajemnej-promocji.pl
    • Za 150 tys złotych mógłbym sobie wykupić całkiem przestronne mieszkanie w kamienicy i dostosować je do własnych potrzeb, a nie gnieździć się w jakimś lunatycznym pomyśle szalonego architekta. A nawet, gdyby jakimś cudem coś takiego miało by się przyjąć to nie wiem czym miałoby to się różnić od mieszkania w blokowisku.
    • mam pytanie, czy ktoś zna tego dewelopera i okolice? nie jestem z Warszawy, a chcę kupić mieszkanie dla dzieci na studia. czy myślicie że to dobry pomysł?
    • Diody LED wcale nie są tak oszczędne jak się (powszechnie) uważa. To prawda, że zużywają mniej energi, ale tylko do oświetlenia danego mijejsca - oferują bowiem światło skupione (co może być zaletą - ale nie nadają się wszędzie). Energoszczędne świetlówki również mają swoje zalety i wady. Są energooszczędne ale tylko wtedy gdy nie są często włączane i wyłączane (rozruch pochłania dość dużo energii dodatkowo ogranicza ich żywotność). Dodatkowo nienadają się (nie wolno ich stosować) do ...
    • Kicha: "Parter budynków będzie obłożony kamiennymi płytami" - puste nabijanie ceny, trudny w usuwaniu grafitti, glonów, konieczność stosowania środków akrylowych, kosztownych jak malowanie elewacji w innych technologiach. "a dach obsadzony zostanie zielenią. Urządzone zostaną tam zielone tarasy przypisane do mieszkań na najwyższych kondygnacjach." Proszę pokazać , który nie cieknie. Jak właściciel wyegzekwuje uprawnienia gwarancyjne od "developera" stosującego takie rozwiązania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się