woda

(22 wyniki)
  • wiecie moze ile kalorii ma woda smakolyk...bo producent nie zaznaczyl,a moze wyczytalyscie gdzies to ?? :) dzieki, bede wdzieczna :)
  • Witajcie! Po pierwsze, gratuluję Wam wszystkim tego samozaparcia i dyscypliny! I zrzuconych kg!!!! Jesteście wspaniałe i dzielne. Po drugie, jutro zaczynam DK. to moje drugie podejście - pierwszego nie ukończyłam....ehhh. Za 14 dni jadę na urlop i wczoraj, ot tak sobie, zrobiłam przegląd rzeczy co by tu zabrać i co? Ledwo w co wchodzę! Byłam wściekła na siebie, ze do tego doprowadziłam!No i mam za swoje.... Mam 175 cm wzrostu i waga moja to było zawsze coś w granicach 69-74 kg (j...
  • ZACZĘŁAM DIETĘ ALE NIEZABARDZO SIĘ NAJADŁAM TYM SZPINAKIEM I JESTEM CHYBA GŁODNA ALE TEŻ BOJĘ SIĘ REAKCJI MOJEGO ORGANIZMU NA ZABRANIE MU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH, PROSZĘ POWIEDZCIE MI CZY ORGANIZM PRZYZWYCZAJA SIĘ DO TEJ DIETY, CZY PO KILKU DNIACH ROBI SIĘ ŁATWIEJ? I PO JAKIM CZASIE TO NASTĘPUJE, BO CIĘŻKO MI WYTRZYMAĆ ? I JAK JEST Z TĄ HERBATKĄ CZERWONĄ I ZIELONĄ MOGĘ PIĆ? BO WODY NIENAWIDZĘ ...? JAK WYTRZYMUJĘCIE WIECZORY BO WTEDY JESTEM NAJBARDZIEJ GŁODNA ? A TU NIC NIE WOLNO ???...
  • Witam!!! Mam pytania odnośnie diety 13 dniowej!!!! Czy ktoś może mi napisać jak przyrządzać potrawy z mięs??? NIGDZIE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ a przypuszczam ze jest to BARDZO WAŻNE!!!Jeśli chodzi o befsztyk to on ma byc smażony,gotowany a może pieczony(w foli) sama już nie wiem...a ryba???Ma być smażona czy z w foli upieczona....szpinak???Ma być taki zwykły bez dodatków po prostu ugotowany??A kurczak???tak porostu ugotować go w czystej wodzie???PROSZĘ NIECH KTOŚ MI ODPOWIE .....Z NIECIER...
  • jak w tytule
  • Schudłaś z 75 na 55, możesz mi napisać w jakim czasie osiągnęłaś taki wynik? Ile i jakich diet zastosowałaś??? Mi został miesiąc i musi być przynajmniej 10 (minimum) kilo mniej!!!
  • Może się ktoś przyłączy, albo też dzisiaj zaczął? W każdym razie będę pisać o swoich doświadczeniach i (mam nadzieję) efektach! Trzymajcie kciuki! Ważę 62 (158 cm wzrostu)! Pozdrawiam aldafryc P.S. Wypiłam rano kawę (czekam na śniadanko) i trochę mi słabo! Ale w te upały poprostu może się człowiek czuć słabo... Piję dużo wody i herbatę zieloną - bo lubię!
  • Witam W diecie są 2 dni bez kawy. Nie wyobrażam sobie tego, szczerze mowiac.... Ktoras wypila jednak kawe w te dni?
  • Chodzi mi dokładnie o dzień trzeci, teraz jestem na drugim już po kawce ale kiepsko się czuję tak szczerze? Czy wy też tak reagujecie albo reagowałyście są chwile gdy czuję się dobrze ale zdarza się że trochę mi niedobrze ? ale może przeżyję. MOJE pytanko dotyczy śniadanka w trzecim dniu dokładnie tej grzanki ? Jakie to ma być pieczywko ? Tostowe,czy może być inne np jakieś razowe czy ciemne ? ach i jeszcze jedno w drugim dniu na lunch jest jogurt naturalny 2 lub trzy szklanki czy...
  • Cóż, dzisiaj rano się poddałam. Chodziłam po ścianach, byłam rozdrażniona, poza tym przestraszyłam się, że za chwilę mój chłopak będzie chodził z podbitym limem "bo zupa była za słona". w dodatku moja kompanka z pracy się ciężko pochorowała i leży w łóżku na antybiotyku. przez cały dzień zjadłam niewiele ponad to co w rozpisce i piłam tylko wodę, bo więcej i tak bym w siebie nie wmusiła. bilans 6 dni - 3 kilo mniej. mam zamiar to utrzymać, a nawet poprawić, ograniczając węglowodany. w s...
  • Witam , Mam pytanie do osób które skończyły diete- czy powracacie do starych nawyków zywieniowych? A moze macie jakaś następna diete.. W sobote kończe kopenhadzka i mam dylemat co dalej .Schudłam 5,5 kg a powinnam 3x tyle. Coż mam robić?;-(
  • Jestem w 10 dniu diety i zgubilam 5 kg,mialam nadzieje w te kilka ostatnich dni diety zgubic jeszcze ze 3 kg ale waga od dwoch dni stoi w miejscu i ani drgnie?? Jestem zla na caly swiat z tego powodu bo wieczorami z glodu tylko leze i wymyslam potrawy jakie to bym tylko zjadla katuje sie ta cholerna woda a waga ma mnie gdzies :-( Codziennie jem dokladnie tak jak jest napisane w menu.Wczoraj jednak jakos dziwnie nie czulam w ogole glodu nie wiem czemu czyzbym za duzo zjadla szynki ...
  • Glodna glodna glodna... a do tego pracuje jako kelnerka wiec dobrego jedzenia, czekoladek, ciasteczek, mam pod dostatkiem. Ciezko jest przejsc obok.. ;/ Ale to maly pikus jestem w stanie wytrzymac, ale wypicie takiej ilosci wody jest dla mnie straszne . Zmuszam sie bo woda jest wazna tylko dlaczego az tyle ;/
  • a wiec pytam: Befsztyk wołowy czy wieprzowy i jak gotowany czy lekko podsmarzony? Ryba chuda jaka najleprza no i własnie gotowana czy podsmarazna? Grilowane miesko, moze byc to piers z kurczaka grilowana w zwykłym piekarniku? W dniu 6 jest kurczak, pewnie chodzi o piers ale gotowaną? Prosze o podpowiedzi?
  • Dopiero teraz dotarłam do tego forum. Dietę zaczęłam od 7.12 czyli od czwartku. Nie mogę przestać myśleć o jedeniu, więc żeby się czymś zająć, będę codziennie pisała swoje zmagania z dietą kopenhaską. Dziś uzupełnię też minione dwa dni.
  • Co o tym myslicie?????? W moim przypadku to chyba prawda :(
  • Witam:) Dziś rozpoczynam i mam nadzieję, że wytrwam. Boję się jedynie dwóch rzeczy. Pierwsza dotyczy porannej, śniadaniowej kawki... Otóż mam dziwną przypadłość i wymiotuje po kawie w związku z czym jej nie piję. Ale spróbuję się poświęcić. Dzisiejsza oczywiście została zwrócona ale mam nadzieję, że organizm się przyzwyczai. Druga sprawa to brak soli, która uwielbiam i konieczność jedzenia wołowiny, której nie znoszę. No ale 13 dni to nie tak długo więc liczę na t, że wytrwam:) Może jes...
  • Czesc laseki! ja ogolnie zawse sie odchudzalam na diecie cambridge ale ostatnio slabo mi to idzie chudne i tyje i chuden i tyje wogole ta dieta kupe kasy mnie kosztuje i mam juz dość wyrzucania 500 zł na takie coś bo poprostu mi żal. Mysle teraz nad kopenhadzka mam doła 22 ide na wesele i musze jakos wygladac wiec moze bym mi cos ta dieta 13 dniowa pomogła co myslicie? moge zaczac od czwartku hm...mam pytanie jak zachwouja sie wasze wlosy na tej diecie? bo bralam ja z jakies 4 l...
  • Niech bazie wierzbowe, słońcem zakwitają. Niech zdziwione kury znoszą jajka kolorowe. Niech chłopcy za dziewczynami ze śmigusem biegają. A święta będą wesołe, pogodne i zdrowe...
  • Hej! Dziś mój 7 dzień, tylko herbata i kawałek grillowanego mięsa ... na obiad nic, chyba zdechnę z głodu :-) Mam nadzieję, że wytrzymam, dziś najgorszy dzień diety. Czy ktoś tak jak ja ma dziś 7 dzień? Proszę piszcie i mówcie jak dajecie radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się