woda

(32 wyniki)
  • powołujemy wspólnote i szacujemy ceny, stad mały sondaż
  • Witam, Szanowni Państwo kolejna informacja o deweloperze Wrocławskim Profit Development. Po szkodliwych dla zdrowia posadzkach z osiedla deweloper oddaje w tym roku kolejną inwestycję na której są poważne wady i niedoróbki z zagrożeniem życia, zdrowia i mienia mieszkańców, którzy nieszczęśliwie kupili u niego mieszkania - wiecej szczegolow w innych postach na tym FORUM forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=186&w=76564929&a=76564929 Dzisiaj na osiedlu Zielona Pergola we Wrocławi...
  • Pytanie do właścicieli lokali na Cichym Zaułku: - mam niskie ciśnienie ciepłej wody przy wannie. Czy też macie taki problem?
  • Na Osiedlu Chabrowym w Wysokiej od dwóch dni pojawiły się poważne problemy z dostawami wody, której albo wręcz nie ma na ostatnich kondygnacjach, albo leci strumieniem szerokości kabla elektrycznego! Czy ktoś wie, czym są te nieobory spowodowane? Exprim rozkłada ręce i nabiera (sic!) wody w usta!!
  • rusza budowa informacje www.btlocum.pl podzielcie się swoimi spostrzeżeniami ceny od 6900,-
  • Profit Development „Budujemy dla najbardziej wymagających klientów” Szanowni Państwo, Od 5-ciu miesięcy z kranów mieszkań na osiedlu ZIELONA PERGOLA wypływa SKAŻONA ZWIĄZKAMI ROPOPOCHODNYMI woda. Przez pierwsze 2 mesiące developer zupełnie ignorował skargi mieszkańców na temat bardzo nieprzyjemnego zapachu wody. Dopiero interwencja sanepidu i wydanie nakazu NATYCHMIASTOWEGO doprowadzenia wody do stanu przydatności do spożycia zapoczątkowały serię działań firmy Profi...
  • Na dniach podpisuję umowę przedwstępną z INKOM-em (kupno szeregówki na Wojnowie). Chciałam się dowiedzieć czy lepiej podpisać umowę w obecności notariusza, jakie są z tego korzyści. Czy opłaca się wydać ok 2000 zł na notariusza, żeby umowa była bardziej wiążąca i w razie problemów można było odzyskać pieniądze.
  • ile płacicie czynszu w przeliczeniu na metr? interesują mnie nowe mieszkania na krzykach
  • Czy ktoś mieszka w podobnym metrażu i wypowie się co do rocznych kosztów utrzymania takiego domu? Chodzi o: 1. Gaz z gazowni miejskiej (ogrzewanie+woda) piec Viessmana zwykły gazowy+ zbiornik 150 l. 2. Prąd kuchenka, mikrofala, itp. 3. Remonty 4. pozostałe media 5. inne .... Dzięki
  • No to zaczynamy hehe
  • Mam pytanie do mieszkanców Złotego Osiedla. Własnie wprowadziłam sie do IV etapu. Mam jedno "ale": czy u Was tez jest w mieszkaniu chłodno? Nie powiem, że jest zimno, ale w krótkim rekawku sie marznie. Zgłaszaliśmy to do Wrobudu, ale oni mówią, że wszystko jest ok. Grzejniki mam ustawione na 5. I jeszcze jedna sprawa: w nocy nie mam gorącej wody. Ok. godz. 23 z kranu leci woda letnia, a licznik nalicza jak za gorącą. Nie wiem, czy to tylko teraz tak jest-bo jeszcze nie wszyscy mie...
  • Czy ktos mieszka w mieszkaniu zarzadzanym przez ta spóldzielnie? Jakie tam sa czynsze? Co wchodzi w czynsz? Jak sie z nimi wspólpracuje?Dzięki z góry.
  • ile płacicie czynszu za swoje mieszkania? chcę się zorientować bo nie wiem gdzie kupic mieszkanie we Wrocku? Chcę kupic około 65m2.
  • Czy ktoś ma pewne informacje od sąsiadów z Wrocłąw Wojnowa dot: czy ul.Wałowa i ul.Leśna Wrocław Wojnów były zalane w powodzi w 1997r. chodzi o inwestycję INKOM Wojnów Wałowa?
  • Witam, proszę o opinię na temat developera TMB, który buduje m.in. domy wolnostojące na Krzykach. Zastanawiam się nad kupnem takiego domu.
  • witam trafiłem na coś takiego inwestycja dopiero rusza może kogoś zainteresuje www.osiedleprzymlynie.pl
  • Czy ktoś może wydać opinię o tym deweloperze? Umowa przedwstępna wygląda dość średnio (m.in. nieoznaczony termin zarządzania nieruchomością wspólną).
  • Ale skandal, jakaś wielka hała żeby tak zalało nowiutkie osiedle!!!
  • Witam, szukam osób,które w swoich mieszkaniach mają zainstalowane piece gazowe dwufunkcyjne.Ponieważ tam,gdzie chciałbym kupić mieszkanie mają one być,szukam i9nformacji na temat ich pracy oraz kosztów związanych ze zużyciem gazu. Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się