the-great-inuk 24.01.17, 08:39 olewania języka niemieckiego... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Żenujące skutki 24.01.17, 09:04 Pani tłumaczka wydawała jakieś dźwięki niemieckopodobne i dostała fuchę w konsulacie polskim w Hamburgu. Miała oczywiście właściwą legitymację partyjną! Kojarzy mi się produktem "czekoladopodobnym" z PRL-u. Ot, co... Post Factum Wszystko wskazuje na to, że to Fake-News preparowane w Moskwie. Musimy intensywniej analizować język, aby temu zapobiec na przyszłość. Nolens volens, także z treścią polityczną! W niemieckich sklepach pojawiają się "kiełbasy" całkowicie bez mięsa! Nowa inwazja Moskali na demokrację zachodnią, na nasz sposób życia. Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Żenujące skutki 24.01.17, 09:28 the-great-inuk napisała: > Musimy intensywniej analizować język, aby temu zapobiec na przyszłość. > Nolens volens, także z treścią polityczną! ======================================> Na załączonym obrazku widać wyraźnie przyszłą panią kanclerz Niemiec i przyszłą panią prezydent Francji. Wszystko w wyniku fake-news produkowanymi w Moskwie. Najnowsza "Wunderwaffe" Moskali! A my tu wkuwamy poprawną odmianę łacińskich czasowników. Tak trzymać! Post Factum Ma ktoś jeszcze wątpliwości, że obecny lokator w Białym Domu w Waszyngton DC jest wynikiem ruskiej ofensywy propagandowej na bezbronną kulturę Zachodu, na nasz sposób życia? ? ? !!! Na nasz sposób odmiany łacińskich czasowników! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Żenujące skutki 24.01.17, 11:42 the-great-inuk napisała: > olewania języka niemieckiego... > > Ot, co... =========================================== Moje szczęście, że nie jestem tu w warszawskim tramwaju, a między obytymi ludźmi... Obeznanymi w świecie... Odpowiedz Link