nicolcia9 04.11.11, 09:26 Wiecie może czym nas zaskoczy w nowej kolekcji? Nowymi kolorami? Ulepszonym stelażem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: Maclaren 2012 04.11.11, 10:41 maclaren to od 60 lat niczym nie zaskoczył Odpowiedz Link
cortinka Re: Maclaren 2012 04.11.11, 19:31 Pewnie niczym nas nie zaskoczą, a mogliby chociaż zmienić patent na podnóżek w Queście... Ale ja tam kocham Voliki i Questy miłością wielką. Szczególnie wersje limitowane Tam kolorki są, jak dla mnie, bomba. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 04.11.11, 19:35 albo mod, których u nas nie ma mi się taki czarny w jabłuszka podobał a swoją drogą ja lubię podnóżek(odkąd mała skończyła półtora roku) w queście i żałuję, że nie ma takiego w xt...on wprawdzie się trochę chowa, ale dzięki temu siedzisko jest głębsze a w xt przy całkowicie rozłożonym podnóżku młoda nie ma szans postawić nóg na dolnym podnóżku a w queście prowadnice wjeżdżają do połowy i super siedzisko co najmniej 26 cm i nogi wygodnie ustawione na dolnym podnóżku... Odpowiedz Link
cortinka Re: Maclaren 2012 04.11.11, 20:54 Mody są w sprzedaży, jabłuszka też były, chyba 2 lub 3 lata temu. Nawet zastanwiałam się nad kupnem, ale w końcu kupiłam zwykłego Sporta. Teraz mam jeszcze Moda Black Diamond i jest jeszcze ładniejszy od Moda Apple, bo ma czarny stelaż. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 04.11.11, 22:22 och, mi te jabłuszka się najbardziej podobały, o gdyby jabłuszka były na czarnym stelażu, to w ogóle cudnie by wyglądały...mody są w sprzedaży? jak rozmawiałam z przedstawicielem z maclarena(mailowo), to powiedział, że nie przewidują mod na polski rynek Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 04.11.11, 19:42 a to nie przesada? allegro.pl/maclaren-burberry-quest-usa-i1913089169.html rozumiem burberry, ale to wciąż tylko quest Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Maclaren 2012 04.11.11, 19:46 he he... tak cena powaliła mnie na łopatki... nigdy bym nie dała tyle za używanego Questa nawet Burberry Odpowiedz Link
sylki Re: Maclaren 2012 04.11.11, 19:57 eee tam nie znasz się to już nie jest quest Boże ja rozumiem wydać 5 tys na wózek, ok stokke, orbit, bugaboo itp, ale za gównianą parasolkę dać 5,5 tys, to trzeba mieć chyba parcie na markę burberry, no ale wtedy trzeba się liczyć z tym, że nie sprzeda się za nawet połowę tej ceny, baa nie pójdzie nawet za cenę startową nowego zwykłego Odpowiedz Link
elegieli54 Re: Maclaren 2012 04.11.11, 20:10 Dziewczyny jak byscie mialy kasy jak lodu ,moglibyscie ywdawac ile chcecie i na co chcecie( a ta Pani pewnie go ma) to pewnie byscie go kupily Odpowiedz Link
sylki Re: Maclaren 2012 04.11.11, 20:21 No ok, ale jakbym miała kasy jak lodu co ta pani, to nie wystawiałabym wózka w cenie 2500zł tłumacząc, ze chcę odzyskać choć 50% i niech mnie ludzie zrozumieją Jeżeli ktoś ma kasy jak lodu, to kupuje nie myśląc o sprzedaży, bo nie zależy mu na kasie aż tak Więc może to typowe zastaw się, a pokaż się, no ale wózek, to nie torebka czy buty Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Maclaren 2012 04.11.11, 22:20 Nawet jakbym miała kasy jak lodu to niekupiłabym go z trzech powodów: - jest to parasolka - jest to Maclaren - nie kręci mnie kratka Burberry - dla mnie jest wsiowa jak każda inna kratka i może posiadać taki wózek to lans, ale żeby mieć go mieć nawet dla szpanu to mi tez musi się to podobać. Tak samo nie podoba mi się Maclaren bodajże XT Juicy Couture i ten skórzany. W ogóle Maclaren swoje designerskie wózki puszcza w odstaszającej dla mnie kolorystyce. No może z volo bym cos wybrała... jakby mi pięty rozżażonym węglem przypiekali Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Maclaren 2012 04.11.11, 22:23 To samo chcialam napisac Lucyna. "Zwykla" kolorystyke maja ladniejsza niz te wszystkie designerskie smiechy. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 05.11.11, 07:12 albo ten czerwony w kropki, fuj...najładniejszą kolorystykę mają triumphy - IMO Odpowiedz Link
czerwien_flamenco Re: Maclaren 2012 18.12.11, 20:54 Dziewczyny i wiecie juz cos na temat nowosci w Maclarenie 2012? Zamierzam kupic model XT i czekam na jakies zmiany w kolorystyce. Przedstawiciem Maclarena pisał ze nowa kolekcja bedzie wchodzic listopad/grudzien 2011 a tu dalej cisza... Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren 2012 18.12.11, 21:27 W wątku ogólnym o nowościach jest link do nowej kolorystyki maclarena. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Maclaren 2012 18.12.11, 21:27 Link do MC 2012 www.pishposhbaby.com/mast.html Odpowiedz Link
dima1312 Re: Maclaren 2012 18.12.11, 23:01 te wszystkie kolory były już w tym roku więc żadna nowość Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 19.12.11, 08:28 xt też nie było beżowego, ale to i tak nic nie zmienia, nie można liczyć u maclarena na ciekawe kolory...ten beżowy jest taki sobie...chyba xlr był kiedyś w tym odcieniu? Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Maclaren 2012 19.12.11, 09:17 No faktycznie nie ma jakiejś rewelacji Dobrze, że nie czekałam, bo nie byłoby za bardzo na co Jedynie ten beżowy, ale brzydko wyszedł, ciekawe jak na żywo, ale pewnie też bez szału Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Maclaren 2012 19.12.11, 09:49 ja to mam dziwne wrazenie, ze maclareny sa mocno przereklamowane wszystkie 'celebritis' nimi jezdza i zwykly czlowiek sobie mysli, ze wow, to musi byc rewelacja, mialam kiedys jednego, i narobilam sobie nim tylko odciskow na dloniach, i takie mam po nim wspomnienia (a,i po 1 lecie daszek wyplowial i wygladal niezbyt fajnie)... Odpowiedz Link
olus22 Re: Maclaren 2012 19.12.11, 10:13 Ja też miałam maclareny xlr i volvo i jakoś mnie też te wózki nie przekonują. W xlr denerwowało mnie to że leciał wózek do tyłu i bałam sie małą zostawiać samą śpiąca w wózku. Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Maclaren 2012 19.12.11, 10:17 Mi przy kupnie Maclarena XT zależało na parasolce o dośc sporych kółkach (gdyż mam niezłe wertepy w okolicy), małych rozmiarach po złożeniu i powiększanym daszku, a tu już bardzo wiele wózków "parasolek" poodpadało na wstępnie. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Maclaren 2012 19.12.11, 10:22 tez mialam xlr-a, ze wzgledu na to, ze mloda sie przesiadla prosto z gondolki, wiec byl obszerny, mial spiworki materacyki itp, ale jakbym miala wybierac drugi raz, to nie wybulilabym za niego tyle pieniedzy, bo nie bylo warto. Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Maclaren 2012 19.12.11, 12:08 Ja o swoim XTeku już też tak myślę - że droga to zabawka nie pozbawiona wad. Posiadamy go ponad miesiąc i już one wychodzą, czyli nie wiadomo czemu (szukamy przyczyny) przednie kółka zaczęły nam "piszczec" niemiłosiernie przy pełnych obrotach i te "fusące" się rączki... ehh niby nic, ale te mini, mini grudki gumowe pod dłońmi - ohyda Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 19.12.11, 13:37 też mam xt z miesiąc i psikałam kółka silikonem, może też powinnaś - na pewno się zapiaszczyły... ja maclarena lubię i nie lubię to mój trzeci...zdecydowanie wolę xt od questa, bo jednak te większe kółka fajnie się sprawują - jednak to wielki wózek, a wciąż parasolka i to z płytkim siedziskiem...jednak kupując go byłam w pełni świadoma jego wad, no i trafiła mi się promocja, więc z dodatkami wyniósł mnie ok. 900pln - mam na niego dwa lata gwarancji, więc pewnie tyle, ile będę go potrzebowała wg mnie powinien być 30% tańszy Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Maclaren 2012 19.12.11, 13:46 saras, zgadzam sie w 100%! ceny mają mocno przesadzone a ja mowilam, ze mi sie te rączki "wałkonią" hehe;P a te odciski to bede pamietac chyba do konca zycia Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Maclaren 2012 19.12.11, 13:53 No ale nie ukrywajmy, parasolka to nie wygodny, codzienny wózek ( jak dla mnie, przynajmniej). Dla mnie priorytetem była waga i wysokość rączek. Nie szukając jeszcze tego typu wózka, trafiłam na questa jeansowego, który "mi leżał" i dodatkowo wpadł w oko Dlatego dla mnie wybór był prosty i z małych parasolek innej nie chciałabym.. A,że to maclaren- żadne znaczenie. Ogólnie, maclareny nie podobają mi się, zwłaszcza xlr i xt, cena faktycznie przesadzona, kolorystyka tez mdła jakaś, ale u mnie to była taka fanaberia trochę,że to ma być ten. Odpowiedz Link
aniach23 Re: Maclaren 2012 22.12.11, 20:43 Tragedia normalnie tyle kasy za wozek taki!!! U nas ( mieszkam w NY) mozna go kupic za $270. Nie wiem ile to na zlotowki bo nie wiem po ile jest zlotowka ale chyba troche taniej niz to co zada ta pani Odpowiedz Link
iga04 Re: Maclaren 2012 31.01.12, 10:48 Oczywiście, że są nowości. Osobiście jestem zainteresowana nowym Questem,który w nowej kolekcji jest rozkładany zupełnie na płasko,czyli teoretycznie nadaje się dla dzieci od urodzenia,ma nowy mechanizm rozkładania oparcia,dłuższy podnóżek i sama nie wiem co tam jeszcze więcej. Mam nadzieję, że ma amortyzowane kółeczka. www.growingyourbaby.com/2011/11/20/maclaren-introduces-2012-collection/ Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren 2012 31.01.12, 10:56 oj nie sądzę, że będzie amortyzowany...no i mi się ten dłuższy podnóżek nie podoba - zdecydowanie lepsze rozwiązanie było z krótszym, dla starszych dzieci no i lepiej wyglądał, ale to subiektywne odczucia...choć nie wykluczam, że go nie kupię Odpowiedz Link