Dodaj do ulubionych

wózki polskich gwiazd/niegwiazd;)

08.11.11, 19:32
generalnie gwiazdy mnie kompletnie nie interesują, ale wózki już bardziejwink jeśli macie jakieś ciekawe linki, to wrzućcie proszę - bardzo lubię oglądać zdjęcia wózków z dziećmismile

znalazłam taki:
starnews.pl/galeryje/1103/Wozki_gwiazd/
nie wiem, co to za wózek Sadowskiego? i powiedzcie czy na drugiej rubikowej fotografii, to bee?
Obserwuj wątek
    • emma514 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 19:37
      film.wp.pl/idGallery,6866,idPhoto,237537,galeria.html
      • dima1312 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:04
        no ale co to za GWIAZDA??? bo Rusin to nie jest na pewno
      • mak-111 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:13
        a co to za wozek, ktory ma anna glogowska???
    • afroddytta Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:23
      Ten sadowskiego to chyba quinny.
    • afroddytta Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:35
      Cichopki to chyba jeszcze mieli też cameleona.

Jak ostatnio czekałam na poród w szpitalu to siedziałam w kawiarence szpitalnej i niechcący przysiadłam się do stolika przy którym siedziała Karolina Malinowska, zupełnie jej nie poznałam, a wózek też nie zwrócił mojej uwagi bo z początku patrząc z tyłu myślałam, że to Tako Jumper dopiero z bliska okazało się że to easywalker. Myślę, że oni ten wózek mogli dostać aby promować firmę w PL (na stronie EW jest ich zdjęcie), bo ona prowadzi też różne imprezy promocyjne tego wózka i ogólnie go zachwala jako jedyny podwójny, gdzie można mieć jednocześnie jedną gondolkę i drugą spacerówkę (ale to tylko moje domysły).

Chyba Kasia Kowalska miała coś bardziej wypasionego, ale nie pamiętam co.
      • tygisek Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:48
        mnie tez ciekawi wozek Ani Glogowskiej, zaspokojcie moja ciekawosc Maniaczki kochane!
        • dima1312 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:54
          Kasia Kowalska miała Stokke a ten ala-wózek Głogowskiej to amerykańska firma zapomniałam nazwy ale tylko tam dostępny
          • sylki Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 20:57
            Dokładnie, to jakis wóz z JUESEJ tongue_out
            Taki fotelik samochodowy na kółkach wink
            • dima1312 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:03
              zresztą to nie jest żadna nowość ten WYNALAZEK istnieje już od ładnych chyba 6 lat jakoś mnie nigdy nie pociągał
              • saras-wati Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:11
                mi się podoba wózek Sadowskiego, choć nie wiem, co to za pojazdsmile
                • dima1312 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:17
                  jak to? to stary X-lander
                  • sylki Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:20
                    a nie quinny, bo znaczek z boku ma jak quinny, ale ja dziś nie za dobrze widze haha
                    • dima1312 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 23:43
                      Nawet nie widziałam do końca wiem ze Stokke miała na samym początku ale pewno to nie był jedyny jej wózek
                    • magda19lenka Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 09.11.11, 10:23
                      wg mnie to quinny a nie x-lander
                  • saras-wati Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:25
                    xlandery mi się nie podobają - mają mały odstęp między przednimi i tylnymi kołami i przez to pokracznie wyglądają...a ten mam wrażenie, że jest wydłużony bardziej i opony raczej mniejszy, jakby w swifcie?

chyba, że to złudzenie optyczne?
                    • lucyna_1980 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:35
                      Ten Sadowskiego to bedzie chyba Quinny Freestyle
                      o taki:
                      tablica.pl/oferta/quinny-freestyle-ID7mtX.html
                      • saras-wati Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 22:05
                        łee, to on ma olbrzymie koła i w ogóle jest wielkisad( a mi się zdawał taki zgrabny, jak swift, hehe...ze zdjęciami trzeba uważaćwink
                    • pinik Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:35
                      Ten wozek Sadowskiego to na 100% Quinny (i to dosc stare). Mysle, ze moze to byc nawet ten model, ktory mogl sluzyc dla dwoch dzieci, bo mi sie rozstaw kol przednich i tylnich spory wydaje.
                      • mama1dawidka Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 21:44
                        a nie jest to 4xl?
                    • smeagoul Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 22:57
                      sadowski ma quinny freestyle 4 XL smile
                      • aleksandra1357 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 23:10
                        Ej, fajny ten freestyle 4XL. Pierwszy raz go widzę. Polecacie?
    • chubus O to chodziło? 08.11.11, 21:42
      www.amazon.com/Traveling-Toddler-Seat-Travel-Accessory/dp/B000JHN3AS/ref=sr_1_46?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1320784866&sr=1-46
      • didis Re: O to chodziło? 08.11.11, 21:47
        Najbardziej ubawił mnie wózek janiaka i malinowskiej.
        • didis Re: O to chodziło? 08.11.11, 21:47
          Liszowska ma navy stokke
          • malenstwo2010 Re: O to chodziło? 08.11.11, 21:58
            Liszowska ma też beżowy Stokke, albo samą gondolę też w beżowym kolorze. A ta niby Rusin to nikt inny jak Daria Widawska smile
        • lucyna_1980 Re: O to chodziło? 08.11.11, 21:51
          A to Janiaka i Malinowskiej to chyba jakaś stara Emmaljunga??
          • didis Re: O to chodziło? 08.11.11, 22:11
            Emmy mi się mega nie podobają, a jeszcze laska która wszystkich mega krytykuje i wylatuje z taką emmą, która no wózkiem stylowym nie jest..żałosne... i janiak z tą wystylizowaną fryzurką i prowadzą wózek, który totalnie do niech nie pasuje.
            • sylki Re: O to chodziło? 08.11.11, 23:06
              Dokładnie, śmiesznie to wygląda, jeszcze jakby mieli jakąś wypasioną emme, a ta, to jakaś sztuka po co najmniej 5 dzieci wink
    • aleksandra1357 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 23:08
      A co ma Jusis???
      I po co jej ten potwór, skoro dziecko w nosidle nosi?
      • lucyna_1980 Re: wózki polskich gwiazd/niegwiazd;) 08.11.11, 23:51
        Phil&Teds Vibe
    • gochalodz Paulina Krupińska 02.09.15, 14:36
      ...ktokolwiek by to nie był, bo szczerze nie kojarzę, ale jeździ jakimś X Landerem
      www.plotek.pl/plotek/56,111483,18673034,paulina-krupinska-kamila-szczawinska,,6.html
      Mała gondola na tak masywnym wózku wygląda dziwnie...
      • acora Re: Paulina Krupińska 02.09.15, 15:27
        Nie czytasz Pudelka? No naprawdę... wink Ja uwielbiam takie "szmatławce", szczególnie artykuły "nogi sablewskiej na pokazie", "piersi dody na ściance" i od razu widzę wędrujące kończyny i cycki wink Szczególnie ostatnio rozbawił mnie artykuł na temat invitro lejdi Kardashian, że lekarze włożyli jej do macicy męski zarodek (no ludzie!) big_grin
        • martuska1982 Re: Paulina Krupińska 03.09.15, 00:50
          albo pani X chwali się piersiami, nogami pupą. No cóż, wyjście z daną częścią ciała z domu to chwalenie się nią. Bo mogła goopia baba przecież te cycki w domu zostawić, ale nieeeee! ona goopia je wzieła i się chwali. tongue_out
          • martuska1982 Re: Paulina Krupińska 03.09.15, 00:52
            PS.Też uwielbiam pudelka, główie za ich gramatykę i ortografię. Dziś popisali się właśnie w poście o Krupińskiej "wyszła na spacer z córką i Szczawińską! Widać ze urodziła ja 6 tygodni temu?" big_grin
            Krupińska przyjaciółkę Szczawińską urodziła 6 tygodni temu. tongue_out
            • acora Re: Paulina Krupińska 03.09.15, 08:46
              Dobre big_grin big_grin big_grin

Nie czytalam wczorajszych, padlam po calodziennym ganianiu raczkujacego/czworakujacego niemowlaka, a wlasciwie ciuchci, bo przy kazdym kroku robi huhuuuu huhuuuu i piszczy na zakretach. Ale jest to moja ulubiona lektura tuz przed snem big_grin
              • martuska1982 Re: Paulina Krupińska 03.09.15, 21:19
                Ja ostatnio na przyjemny relaks przed snem znalazłam inną lekturę - komentarze pod postami na FP "beka z mamuś na forach". Rewelka! big_grin
                • acora Re: Paulina Krupińska 04.09.15, 11:24
                  To też czytałam i nie chciało mi się wierzyć, że takie "sytuacje" się zdarzają. Najbardziej szokują mnie posty typu: "moje dziecko wymiotuje/krwawi od 5 godzin, traci przytomność i jest zielone, czy to już czas do lekarza?" big_grin Tych podwórkowych przepychanek słownych między "mamuśkami" to już nawet nie czytam, nie daję rady tego zrozumieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka