pysia.78 01.07.12, 20:52 Witam,mam pytanie o "terenowe",przednie kolka do bugaboo,ktos uzywal? Zwykle wymagaja wymiany i mam ochote wyprobowac te.Warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: bugaboo 02.07.12, 13:28 Mialam i sa niepraktyczne Bo maja inna szerokosc niz te przednie tzn te tzlnie nie jada po sladach tych pierwszych Wg mnie szkoda kasy lepiej za ta cene jakies inne akcesoria sobie kupic Odpowiedz Link
sylki Re: bugaboo 02.07.12, 18:29 Napiszę tak, zwrotny nie będzie, ale na pewno zdecydowanie lepiej się nimi po śniegu czy lesie będzie jeździło niż bez nich. Argument z róznym rozstawem kół jest dla mnie średnio trafiony, ponieważ większość wózków takie rozstawy ma, nie wspominając o wózkach trzykołowych. czy warto inwestować, myślę że to kwestia tego gdzie jeździć będziesz i jak u was z odśnieżaniem chodników, bo mi osobiście takie koła nie były do niczego potrzebne, nawet w śnieg Odpowiedz Link
pysia.78 Re: bugaboo 02.07.12, 19:10 Ja tylko tak chcialam wyprobowac,bo one tylko 40-50$ kosztuja,ale nie moglam znalezc opini o tych kolkach,ja jezdze po normalnych chodnikach,a sniegu to w NY za duzo nie ma.Teraz same promocje na akcesoria to siedze i wymyslam. Odpowiedz Link
gonik111 Re: bugaboo 02.07.12, 19:43 Po NY to lepsze będą zwykłe. jak miałam terenowe w Alpach na śniegu i były ok ale tylko na tamte warunki, po normalnych jezdniach i chodnikach lepsze są te zwrotne kółka A masz już budkę letnią, wkładkę, pojemnik na kubek jak Cię tak korci? Odpowiedz Link
pysia.78 Re: bugaboo 02.07.12, 21:08 Tak mam,teraz tylko oganizer sobie zamowilam,bo wychodzimy z bassinet. Odpowiedz Link
funnybaby sama spaceówka BB Cameleon 18.10.13, 17:40 podepnę się pod wątek bo nie chcę forum zaśmiecać. Powiedzcie mi proszę czy kupię samą spacerówkę bugaboo cameleon? na allegro same zestawy.. w sklepach internetowych patrzyłam pobieżnie narazie ale też samej spaceówki nie ma na moje koślawe oko Odpowiedz Link
tereferefretka Re: sama spaceówka BB Cameleon 18.10.13, 17:42 czasem się trafiają same spacerówki na allegro. głównie brązowe,nie wiem czemu, pewnie z rozkopletowanych zestawów. ale osobiście uważam,że cenowo wychodzi to podobnie do zestawu z gondolką. Odpowiedz Link