01.07.12, 20:52
Witam,mam pytanie o "terenowe",przednie kolka do bugaboo,ktos uzywal? Zwykle wymagaja wymiany i mam ochote wyprobowac te.Warto?
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: bugaboo 02.07.12, 13:28
      Mialam i sa niepraktyczne
      Bo maja inna szerokosc niz te przednie tzn te tzlnie nie jada po sladach tych pierwszych
      Wg mnie szkoda kasy lepiej za ta cene jakies inne akcesoria sobie kupic
      • pysia.78 Re: bugaboo 02.07.12, 16:28
        Ale mi wlasnie chodzi o przednie do cama
        • sylki Re: bugaboo 02.07.12, 18:29
          Napiszę tak, zwrotny nie będzie, ale na pewno zdecydowanie lepiej się nimi po śniegu czy lesie będzie jeździło niż bez nich.
          Argument z róznym rozstawem kół jest dla mnie średnio trafiony, ponieważ większość wózków takie rozstawy ma, nie wspominając o wózkach trzykołowych.
          czy warto inwestować, myślę że to kwestia tego gdzie jeździć będziesz i jak u was z odśnieżaniem chodników, bo mi osobiście takie koła nie były do niczego potrzebne, nawet w śnieg smile
          • pysia.78 Re: bugaboo 02.07.12, 19:10
            Ja tylko tak chcialam wyprobowac,bo one tylko 40-50$ kosztuja,ale nie moglam znalezc opini o tych kolkach,ja jezdze po normalnych chodnikach,a sniegu to w NY za duzo nie ma.Teraz same promocje na akcesoria to siedze i wymyslam.
            • gonik111 Re: bugaboo 02.07.12, 19:43
              Po NY to lepsze będą zwykłe. jak miałam terenowe w Alpach na śniegu i były ok ale tylko na tamte warunki, po normalnych jezdniach i chodnikach lepsze są te zwrotne kółka
              A masz już budkę letnią, wkładkę, pojemnik na kubek jak Cię tak korcibig_grin?
              • pysia.78 Re: bugaboo 02.07.12, 21:08
                Tak mam,teraz tylko oganizer sobie zamowilam,bo wychodzimy z bassinet.
    • funnybaby sama spaceówka BB Cameleon 18.10.13, 17:40
      podepnę się pod wątek bo nie chcę forum zaśmiecać. Powiedzcie mi proszę czy kupię samą spacerówkę bugaboo cameleon? na allegro same zestawy.. w sklepach internetowych patrzyłam pobieżnie narazie ale też samej spaceówki nie ma na moje koślawe oko smile
      • tereferefretka Re: sama spaceówka BB Cameleon 18.10.13, 17:42
        czasem się trafiają same spacerówki na allegro.
        głównie brązowe,nie wiem czemu, pewnie z rozkopletowanych zestawów.
        ale osobiście uważam,że cenowo wychodzi to podobnie do zestawu z gondolką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka