Dodaj do ulubionych

Też mam all black ....;)

25.07.12, 12:04
Dziś przyszedł mój nowy all black....ale joolz! big_grinbig_grin jest śliczny!
testów na razie nie robiłam, tak tylko na szybko złożyłam (bo jestem w pracytongue_out ) no jest na prawdę supersmile
Po południu wyjedziemy na pierwszy spacer to wrzucę jakieś fotki i napiszę co nie co smile
Tak na pusto fajnie jeździ, siedzisko ok,koszyczek na drobne rzeczy myślę ok, buda w pozycji siedzącej (tylko w takiej moja córka obecnie jeździ) będzie dobrze osłaniać (jak coś to dokupię tą osłonkę) regulacja siedzonka taka jak w camie (mi akurat pasuje) cicho jeździ(zobaczymy jak na dziurach będzie ) już wiem że będzie mnie wkurzała ta regulacja podnóżka ale muszę to opanować i pokombinować smile chyba pierwszy raz nie ściągnę tych osłonek na pasy naramienne bo są b.milutkie (od wewnątrz). Trochę mi nie pasuje, że buda od wewnątrz jest jasna,ale to już mankament "design'erski". No jestem na razie zachwyconasmile
M się śmieje że po 2 tygodniach znowu na coś będę narzekać i wymienię na coś innego tongue_out big_grin

Lucyna bardzo dziękuję za pomoc w zakupie!

ps znowu ten sam kurier przywiózł wózektongue_out wink big_grin
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 12:54
      Wątpię czy tak szybko go wymienisz smile Ja po tygodniu użytkowania jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Osłonki na pasy narazie ściągnęłam bo są one dosyć duże i wydaje mi się , że małemu jakoś z nimi gorąco.
      I też mam all black...smile
      • lukkoye Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 15:13
        gratulacje zakupusmile czekam na opinie jak się sprawdza i na jakies zdjęciasmile
        • malenstwo2010 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 16:14
          Fajnie się Pomilak, że w końcu masz Joolzika. smile Jeździło mi się nim super, teraz Agusia może się nim cieszyć. smile
          • agusia041 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 17:31
            Masz rację Maleństwo i dzięki, wózek jest jak nowy. Nie martw się o niego, trafił naprawdę w dobre ręce. Tylko denerwuje mnie rysowanie się stelaża podczas wysuwania rączki. I tu prośba do Pomilak, proszę Cię sprawdż czy u Ciebie też tak się dzieje? Tzn. czy podczas zmiany położenia rączki powstają takie delikatne rysy?

• madziarek26 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 19:56
              ja nie Pomilak - ale joolza używałam roksmile i rysuje się przy wyciąganiu rączki - i jeszcze ta "rurka" za budą jak np otwiera się/popycha drzwi wózkiem.

sprzedałam joolza i nie mam pomysłu na nic na zimę - teraz zajeżdzam pp pliko mini ale na jesień-zimę muszę coś wytrzymalszego kupic - tylko nie wiem co.
              Bee plus mnie nie przekonał jakiś taki mały....
              • sylki Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 20:09
                jej ale bee plus, to nie wózek z półki dużych wózków wink
                kup Juna, to takie coś pomiędzy bee, a terenówką smile
                • pomilak1 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 20:47
                  Już po pierwszym spacerku smile
                  Prowadzi się b.dobrze i podbija również (na pewno lepiej niż stokke, do nippera nie porwónuję bo to inne wózki tongue_out )
                  Siedzisko b. fajne, mała co prawda trochę mi zjeżdża ale ona ma ostatnio wózkowy bunt i po kilku minutach zaczyna się wyginać i wisieć na pasie tongue_out
                  Buda nawet fajna-przy pozycji siedzącej jest wystarczająca (więc osłonki nie kupuję tongue_out )
                  Regulacja siedziska super (nie na pasek więc dla mnie idealnie tongue_out )
                  Regulacja podnóżka może być, dobrze że wsunąć można bez przyciskaniawink
                  Koszyczek wcale nie taki mały jak wygląda, udało mi się tam trochę zapakować tongue_out
                  Rączka wygodna, pałąk myślę też bo mała na nim łapki trzymała i wpatrywała się w ten szew tongue_out
                  Nie wiem czy rączka się rysuje czy nie, tak jak wyciągnęłam go z kartonu tak mam i nawet nie wiem gdzie się reguluje wysokość big_grin taka (wysokość rączki) mi odpowiada smile
                  Tapicerka wg mnie porządna, chyba podobna jak w cameleonie smile
                  Na razie nic mi nie stuka i nie trzeszczy (tfu,tfu żeby nie zapeszyć bo nie na widzę trzeszczenia w wózku tongue_out )
                  Ale zastanawiam się czy nie lepiej było wziąć srebrny stelaż, bo na prawdę uważałam dziś z wózkiem a już widzę ryskę właśnie za budką na tej części uncertain
                  Ogólnie jestem b.zadowolona, super wózek a w tej czarnej wersji (na cholerę dali jasny środek budy uncertain:/:/) jest taki mega eleganckismile teraz tylko będę musiała kupić uchwyt na kubek bo bardzo mi tego brakuje smile

Mój joolzik big_grin
                  https://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=p7210002zapis.jpg&res=landing

https://desmond.imageshack.us/Himg88/scaled.php?server=88&filename=p7210005i.jpg&res=landing
    • magdulina79 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 20:18
      pomilak mozesz napisać gdzie kupiłaś?
      • pomilak1 Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 20:57
        Kupiłam u forumowej Lucyny smile
    • pinik Re: Też mam all black ....;) 25.07.12, 22:24
      Mam identycznego Joolza i tez go kupilam w sklepie "forumowej" Lucyny. Baaaaaardzo milo wspominam ta transakcje.

Tez uwielbiam ten wozek (Po prawie trzech miesiacach posiadania dalej najchetniej jego biore na spacery, a to juz cos znaczy smile

Pomilak, nawet jak sie zrobi kilka rysek: ten czarny stelaz bosko wyglada i czarne kolpaki i kola i wszystko! Nie przejmuj sie kazda ryska!

A prowadzic to moim zdaniem prowadzi sie o niebo lepiej niz stokke. Ma fajne resory, rewelacyjne podbijanie.

KOszyk naprawde wcale taki maly nie jest (jak sie go zostawi otwartego, to calkiem normalny. Ja mam tez ta dodatkowa siatke i bardzo sobie chwale. Jak ja zakupisz, to masz uchwyt na uchwyt na kubek i mozesz kupic ten X-Landera (jest tanszy), bo sa identyczne (pisalam w jakims watku o tym).

• pomilak1 Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 09:30
        Pinik no właśnie zamówiłam sobie wczoraj u Lucyny ten oryginalny uchwyt (dystrybutor ma urlop więc i tak muszę czekać)ale wieczorem mi się przypomniało że ten od xlandera też pasuje, w sumie wewnątrz rączki też by mógł wisiećtongue_out
        Muszę dziś popatrzeć na te uchwyty.Tego miękkiego z xlandera już nie chcę -miałam przy xq i mi się średnio sprawdził, ale jakby cena tego "twardego" była rzeczywiście niższa to może szkoda kasy na ten oryginalny.
        Na razie żadnych poważniejszych wad tego wózka nie widzę, no może oprócz tego że nijak nie umiem przepiąć siedziska z małą w środku uncertain może z czasem dojdę do wprawy smile rączka trochę się rusza góra,dół coś jak w camie, ale nie aż tak bardzotongue_out no i za cholerę nie umiem tego wózka złożyć tongue_out dziś po pracy muszę dogłębnie poczytać tą instrukcję tongue_out
        • sylki Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 09:44
          allegro.pl/uchwyt-na-butelke-x-lander-x-mug-2012-warszawa-i2516497144.html
          ale gdzieś taniej widziałam, bo tu droga wysyłka jest
          • pomilak1 Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 09:48
            o Sylki dziękismile w takim razie rzeczywiście jest dość duża różnica uncertain
            • sylki Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 10:03
              a uchwyt identyczny
        • lucyna_1980 Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 10:08
          Wsuwasz rączke do końca, jedną ręka łapiesz za rączkę a drugą za tą wygięty pręt i sciskasz to razem do siebie smile
          • malenstwo2010 Pomilak 26.07.12, 12:27
            Spróbuj usunąć tą ryskę bo obstawiam że jak weźmiesz kawałek bawełnianej ściereczki delikatnie zwilżysz ją wodą i będziesz dosyć mocno tarła po tej rysie (możesz nawet palec owinąc jedną warstwą ściereczki i tym palcem trzeć po rysie) to pewnie ona zniknie). Lakier ma ramie na pewno się nie zetrze a ryska powinna znikąć. smile Ja tak robiłam i po rysie nie było śladu.
            • sylki Re: Pomilak 26.07.12, 12:29
              dokładnie, ja tak zrobiłam z bee smile
              dodatkowo silkon piękne czyści big_grin
              • pomilak1 Re: Pomilak 26.07.12, 13:33
                o widzę, że nie tylko mnie rażą takie niuanse tongue_out big_grin spróbuję smile nie wiem jak ja tym wózkiem będę do żłobka małą odprowadzać tongue_out big_grin chyba będę go owijała folią z bąbelkami żeby mi nikt nie zarysował big_grin tongue_out
          • pomilak1 Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 21:59
            Złożyłam ale z siedziskiem, nawet fajny system ale trzeba opanować, sam stelaż udało mi się złożyć raztongue_out każda kolejna próba była nieudana big_grin dobrze że mało pakuję wózek do auta tongue_out
            • lucyna_1980 Re: Też mam all black ....;) 26.07.12, 22:01
              Trening czyni mistrza big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka