Dodaj do ulubionych

Maclaren BMW

06.10.13, 17:36
Dzięki zamianie z Pinik stałam się posiadaczką BMW trochę wcześniej niż zamierzałam wink
To niezupełnie zwyczajna parasolka, jest super wykonana z dbałością o każdy detal. Tapicerka solidna a jednocześnie miła w dotyku, siedzisko dzięki wkładce jest wyjątkowo komfortowe i o ok. 4-5 cm głębsze niż w queście czy XT, dlatego małemu jest dużo wygodniej.
Wysokość oparcia bez wkładki ok.47 cm, głębokość siedziska 24 cm, z wkładką ok.25 cm smile

Wózek prowadzi się wyjątkowo lekko i miękko, lżej niż guest, nie wiem w czym tkwi sekret, pewnie to zasługa amortyzowanych kół, a może innej konstrukcji stelaża?
Za to podbijanie gorsze niż w XT, trochę lepsze niż w queście, ale bez rewelacji.
I cóż, jeden nic nie znaczący minusik za turkotanie kół. BMW powinien jeździć bezszelestnie, niestety słychać go bardziej (nie tyle głośniej co częściej, nawet na asfalcie) niż XT czy questa uncertain Po gładkim podłożu jedzie oczywiście cichutko.

Ogólnie jest śliczny, kolor głęboki granat, zupełnie inny niż na fotkach katalogowych.
Mam nadzieję, że trochę z nami zostanie, a może nawet dłużej winkbig_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/I27jWKbnyuIINruAQB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/RNeavboHccbFzrBdVB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/TlrglBWZyIheOQHWbB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/MRTUy0TB5J5jnMnKCB.jpg

Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Maclaren BMW 06.10.13, 17:46
      Śliczny jestsmile
      • monika_kas Re: Maclaren BMW 06.10.13, 18:29
        Śliczny i naprawdę wygląda na takiego wykonanego z najlepszej jakości materiałów. Super.
    • srebrno-listka Re: Maclaren BMW 06.10.13, 19:58
      Piękny big_grin Mój Małż na niego choruje big_grin
    • gosia_mrufka Re: Maclaren BMW 06.10.13, 20:07
      Rewelacyjnie się prezentuje! Miałam na niego straszną ochotę, ale obiecałam sobie że już nie kupię żadnej parasolki, bo ich nie znoszę i zwykle po kilku jazdach mam ich dosyć. Ale dla takiego bmw może warto sie złamać?
      • eve_81 Re: Maclaren BMW 06.10.13, 20:39
        Ajajaj, cudo, bardzo go chciałam, ale kupiłam xt. Nic jednak straconego, bo planuję go na zakończenie wózkowania, czyli jeszcze trochę tongue_out
        • flower_v Re: Maclaren BMW 06.10.13, 20:42
          bardzoooo mi sie podoba smile ale to wkońcu maclaren czy bmw wink heheh
          • martuska1982 Re: Maclaren BMW 06.10.13, 20:58
            o to samo spytał mój mąz jak mu ten wózek pokazałam jakiś czas temu. wink
            • flower_v Re: Maclaren BMW 06.10.13, 21:11
              martuska chyba oboje lubimy F1 wink
              • martuska1982 Re: Maclaren BMW 06.10.13, 21:16
                bingo wink
                • eve_81 Re: Maclaren BMW 16.01.14, 12:16
                  No i jest u mnie smile
                  Nawet Magdowy śpiworek do niego pasuje smile
                  www.facebook.com/photo.php?fbid=648091218583376&set=a.584029971656168.1073741828.583810971678068&type=1&theater
                  • monika_kas Re: Maclaren BMW 16.01.14, 12:21
                    P I Ę K N Y !!!!! big_grin
                    • agusia041 Re: Maclaren BMW 16.01.14, 12:46
                      Dla mnie najładniejszy z maclarenów, wszystkie inne są przy nim takie zwyczajne tongue_out

Wrzucam fotkę jeszcze z nakładkami city grips, ten wzór idealnie pasuje do BMW. Eve, jak możesz kup sobie te nakładki, ochronią piankę (niestety jest dość delikatna), a poza tym naprawdę dodają uroku smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/3JqbZmL2OF2cs1xSTB.jpg
                      • monika_kas Re: Maclaren BMW 16.01.14, 12:59
                        można je już dosyć tanio kupić na all.
                        • eve_81 Re: Maclaren BMW 16.01.14, 17:15
                          Kupię bo mi się podobają tongue_out
                          Poszukam wieczorkiem jak moje gnomy spać pójdą tongue_out
                          • eve_81 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 12:16
                            Trochę technicznych zdjeć BMW
                            mamawozibardziej.blogspot.com/2014/01/maclaren-bmw-buggy.html
                            • hanna79 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 12:56
                              Eve, podoba mi się bardzo smile gratuluję zakupu!! czy tam wymiany tongue_out
                              • eve_81 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 20:02
                                Fajny jest smile
                                Niedługo fotki porównawcze z xt, bo oba wózki mam obecnie w domu smile
                                • martuska1982 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 21:18
                                  a z kim się Eve wymieniłaś? Wózek fajny.Koła ma jak quest, takie mniejsze,chyba, że mi się wyaje, ale reszta mi się z xt kojarzy.Porównanie będzie ciekawe.
                                  • agusia041 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 21:33
                                    Martuska, na forum był chyba tylko jeden niebieski BMW, to wciąż ten sam wink
                                    • pinik Re: Maclaren BMW 18.01.14, 21:41
                                      Agusia, poszedl juz dalej? Ja go troche zaluje smile
                                      • agusia041 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 21:49
                                        I tak miałam go najdłużej ze wszystkich parasolek. Jest super, ale już się nim nacieszyłam i płakać nie będę. Na pocieszenie mam scooterka s smile

Pinik, zawsze możesz do niego wrócić smile
                                        • pinik Re: Maclaren BMW 18.01.14, 21:52
                                          Znow wymiana? smile

A jakiego Scooterka masz? On mi sie tez podobal zawsze.
                                          • agusia041 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 22:05
                                            Denim black, też mi się zawsze podobał i rzeczywiście jest śliczny. Dla mojego dwulatka idealny smile
                                            • martuska1982 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 22:43
                                              No dobra, to już wiem. wink
                                              A jak ten bmw z amortyzacją? Bo ta na oko taki xt z kołami questa. Jak to się ma do realiów?
                                              • agusia041 Re: Maclaren BMW 18.01.14, 23:05
                                                Amortyzację ma na wszystkie koła, jedzie miękko i pcha się go może nawet ciut lżej niż XT?
                                                Eve będzie mogła je dokładnie porównać. Ja miałam po kolei XT, potem questa denima i BMW. Quest jednak jechał najgorzej z nich, amortyzacja na przednie koła była niewiele wyczuwalna. Ale i tak go lubiłam smile
                                                • eve_81 Re: Maclaren BMW 19.01.14, 12:00
                                                  Powiem tak, że jedzie lżej niż xt pewnie przez mniejsze koła. Amortyzacja wyczuwalna ale jest twardsza niż w xt. Nie buja na boki tak jak w xt. Mi się podoba wysokość rączek. W xt w najniższym polożenu są one nieci wyzej, także dla niższych osób będzie to istotna różnica (ja jestem w sumie średniego wzrostu, ale jakoś tak bardziej mi pasowały rogi questa/bmw, najgorzej dla mnie xlr - za wysoko zdecydowanie). Synkowi podoba się wózek, wsiada sobie w ciagu dnia, jeździ po domu, prowadzenie jest dziecinnie proste. Moja prawie 5 latka tez już go wyróbowała big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka