Dodaj do ulubionych

organizer skip hop

16.12.13, 19:20
kusi oj kusi, ale zastanawiam się czy jest praktyczny? Jest otwarty i to trochę mnie martwi w razie nieprzewidzianego deszczyku wszystko się zmoczy... Może ktoś ma? Nie można by zamocować jakiegoś rzepu na środku tego organizera by go chociaż troszkę przymknąć?
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: organizer skip hop 16.12.13, 19:45
      ja już się do niego przymierzałam setki razy i wciąż nie kupiłam, właśnie przez brak zamknięcia uncertain
      • coco.roco Re: organizer skip hop 16.12.13, 20:40
        a nie dałoby się wszyć rzepu do środkowej przegródki żeby złączyć organizer chociaż na jego środku? Pewnie dałoby radę tylko pytanie czy zamkną by się np. z portfelem w środku i np. butelką z boku...
        • agusia041 Re: organizer skip hop 16.12.13, 21:07
          wstawiałam już kiedyś fotkę skip hopa na bee (ściągniętą z neta), może i dobry pomysł z tym rzepem, ale musiałby być dość długi. A nie dałoby rady wszyć tam zamka?

https://forum.materinstvo.ru/uploads/1375522374//post-450316-1375731676.jpg
          • kar-ula Re: organizer skip hop 16.12.13, 22:21
            A może po prostu Babymel? Ja jestem zakochana w Babymelu. Normalnie leżę i kwiczę, taki jest praktyczny smile I nic nie trzeba przeszywać, zaszywać smile
            • agusia041 Re: organizer skip hop 17.12.13, 07:50
              Babymela mam już od dawna, ale dla mnie to taka mniejsza torba, czasem potrzebuję czegoś innego, zresztą lubię organizery, parę już przerobiłam wink
              Co do skip hopa pomyślałam, że może wystarczyłoby włożyć do środka jakąś kosmetyczkę, saszetkę (czarną, bądź kolorową) zamykaną na zamek, tak żeby wypełniła część tej kieszeni a część zostałaby otwarta np.na butelkę. I obeszłoby się bez przeróbek smile
    • sztucznamrowka Re: organizer skip hop 17.12.13, 12:40
      Ten organizer bardzo mi się podoba ale moim zdaniem jest dobry na lato - właśnie ze względu na brak zamknięcia....
      • magda79pn Re: organizer skip hop 17.12.13, 13:06
        też o nim myślałam, ale w końcu nie kupiłam, kupiłam za to torbę innej firmy, bo jednak zimą lepsza torba, i kupiłam organizer sunshine kids, którego nigdy nie użyłam smile

dzisiaj kupiłam organizer easy walker, ale zobaczę go dopiero w styczniu, jak wrócę do domu...
        • jesuisunpapillon Re: organizer skip hop 17.12.13, 16:37
          ja mam, bardzo lubię ... choć faktycznie mało praktyczny na deszcz, ale zasłaniam zawartość zazwyczaj woreczkiem foliowym ... albo jak idę pod parasolem to się ochroni.
          W baby joggerze mam osłonkę jak rozłożę siedzisko wózka do spania...żeby nie wiało - to jak jest siedzisko normalnie ustawione w pozycji siedzącej to ten materiał kładę sobie na organizer i mam osłonkę...

co do doszycia czegoś można pomyśleć ale za duzo kombinacji
    • coco.roco Kupiłam :D 17.06.14, 19:54
      Dzięki, jest rewelacyjny big_grin
    • gabilu Re: organizer skip hop 17.06.14, 20:31
      Czy sklep kinderland24 ma tak mało klientów, że sprzedawcy z nudów udają " obkupione" forumki?
      • jasiek4 Re: organizer skip hop 17.06.14, 22:06
        Też nie lubię kryptoreklamy ale tu jakoś nie załapałam o co chodzi możesz wyjaśnić ?
        Bo jak dla mnie to właśnie Ty zareklamowałaś rzeczony sklep wink
        • gabilu Re: organizer skip hop 17.06.14, 23:28
          Moderatorki musiały usunąć post, ale zrobiły to na amen, nie pozostawiając żadnego śladu.
          Albo ja mam omany lub coś podobnegowink Patrząc na wątek teraz,wychodzi, że rzeczywiście sama odgrzałam stary temat chcąc zareklamować rzeczony sklep. A k...24 nie pierwszy raz podszywa się pod niby zadowolne z czegoś kobitki, które to COŚ zakupiły właśnie tam.
          Może mój post też powinien zostać usunięty bo bezmyślnie używając nazwy sklepu sama go reklamuję?
          • martuska1982 Re: organizer skip hop 18.06.14, 00:17
            wydało mi się, że to reklama, usunęłam, ale nie wiem jak to zrobić nie "na amen" wink zaznaczyłam i kliknęłam usuń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka