987ania 11.01.14, 00:04 Macie jakieś sprawdzone komisy w Łodzi (ew. w Wawie)? Koleżanka szuka wózka ale na zakup netowy nie jest chętna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tg76 Wawa Ursynów 11.01.14, 11:38 babymamashop.blogspot.com/ w necie dobrze o nim piszą, nie sprawdzałam Odpowiedz Link
gochalodz BUBU na Obywatelskiej w Łodzi 11.01.14, 20:30 www.bubu.lodz.pl/ Oni mają wózki używane i nowe i to w dobrych cenach. Jest też komis na Limanowskiego komisik.com.pl/content/4-o-nas i w Galerii Retkińskiej Komis Lenka,ale tutaj akcesoria dziecięce są na pewno,nie wiem jak wózki pl-pl.facebook.com/KomisLenka/info Na Armii Krajowej był komis z wózkami w sklepikach kolo Komendy Policji,ale nie wiem czy nadal jest. W Centralu jest komis Bombik,na 2 pietrze www.e-bombik.pl/index.html Odpowiedz Link
afroddytta Re: Komis wózkowy 12.01.14, 22:44 Warszawa -komis ogólnie dziecięcy, ale wózki też są, szybko się zmieniają. Warszawa Jelonki ul. Kosshuta www.komisdzieciecy.net.pl/, tuż przy zjeżdzie z autostrady S8. Odpowiedz Link