Dodaj do ulubionych

Bugaboo cameleon 2 czy 3?

08.01.15, 23:17
W końcu spełnię swoje marzenie i kupie bugaboo. Nie można jyz jednak zamówić nigdzie Sahary a będzie to wózek dla drugiego i ostatniego dziecka. Warto się rzucić na nowy cam 3 i potem sprzedac? One się ładnie sprzedają? A moze kupić używkę cam 2 bo różnice niewielkie a mnie pieniędzy stracę przy odsprzedaży?
Obserwuj wątek
    • mama-tysi Re: Bugaboo cameleon 2 czy 3? 08.01.15, 23:23
      Ale jajasmile))) już tu założyłam ten wątek z tym pytaniemsmile)))) już ni doradzilysciesmile czemu już nie ma sahary? Ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • betty1234 Re: Bugaboo cameleon 2 czy 3? 08.01.15, 23:26
        Szukaj promocji albo staraj się o "duży" rabat w sklepie na 3 smile
        Możesz zajrzeć też na allegro tam co chwila 3 używane się pojawiają. Sama kupowałam mojego all blacka używanego od babki, która wysyła z UK.
        Co do Sahary to na allegro może z raz ją widziałam. Częściej używki na ebayu można znaleźć ale ceny też wysokie mają.
        • izi-76 Re: betty1234 09.01.15, 10:32
          Zajrzyj na pocztę wysłałam do Ciebie wiadomość .
    • gniesia007 mama-tysi prosze o kontakt 09.01.15, 00:42
      gniesia007@poczta.onet.pl
      • monikabe0 Re: mama-tysi prosze o kontakt 09.01.15, 15:49
        Nie wiem jak się sprawuje Cam 2 ale użytkuje Saharę od 16 miesięcy i jest super,kupiłam dodatkowo Maclarena ale mała w nim nawet siedzieć nie chciala😀Teraz dokupiłem Bee all black i tez jest super,ale w Camie napewno dziecko ma wygodniej,moja lubi w nim spać.
        • ka-puha Re: mama-tysi prosze o kontakt 09.01.15, 21:54
          Ja też kocham Saharę smile A mój synek jakbym mu tylko pozwoliła, to nawet w domu ładowałby się do tego wózka... Uwielbia nim podróżować. Widocznie musi mu być bardzo wygodnie. smile4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka