Dodaj do ulubionych

MB Urban Jungle Luxury Collection

13.01.15, 16:52
Widziałyście już nowe Urbany? Jak dla mnie super, wiele zmian na plus i nawet wersja z czarnym stelażem smile

mountainbuggy.com/ie/Products/buggies/the-luxury-collection
www.barnvagnsblogg.com/mountain-buggy-urban-jungle-luxury-collection/#more-16218
Obserwuj wątek
    • jesuisunpapillon Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 17:30
      Pięęęękne... jak dobrze, że drugi maluch w drodze big_grin

pepita <3
      • gleana Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 17:41
        Przepiękne. Elegancja i sport - dwa w jednym. A ta pepitka... Do tego jeszcze pepitkowa mufka, śpiworek i mama glamour big_grin
        • monika_kas Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 18:22
          Piękna ta pepitka! Jak dobrze że u mnie wózkowanie wkrótce rozpocznie się na nowo! 
    • wiedzma000 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 18:49
      Pepitka genialna ale ja widzę coś jeszcze:
      BĘDĄ MNIEJSZE PO ZŁOŻENIU!!!!!!
    • gabilu Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 19:12
      A mi się bardziej podobają klasyczne Urbany smile
      • jprzeczek Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 17.01.15, 09:55
        Mi również. Te wózki może są ciekawe, ale po tym liftingu straciły na charakterze. Tapicerka fakt, przypomina joolza, ale w joolzie wszystko wygląda spójnie, a tutaj już nie. Jakoś mi te krągłości nie pasują do terenowego trójkołowca.
    • jelsaa Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 19:16
      Ten granatowy przepiekny, juz go widzę latem na promenadzie z morzem w tle : )
      • martuska1982 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 19:31
        Kurcze no, czemu tego podnóżka dłużego o kilka cm nie zrobili?Wtedy byłby idealny.
        Ale i tak boskie. smile
    • agusia041 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 20:08
      Mnie się bardziej podoba linia starych UJ, likwidacja czarnego "dzioba" z przodu zmieniła nieco wygląd wózka. Ale w praktyce to duży plus, ciągle się martwiłam o ten przód ( zarówno w UJ jak i Terrainie ) żeby go nie porysować czy nie obić uncertain
      Zmian jest dużo: regulowany pałąk i podnóżek, inny hamulec, zmiana systemu składania, większe siedzisko... Właściwie po obejrzeniu filmiku mam wrażenie, że to już zupełnie inny wózek.
      Prześliczny ten nautical....Ech, szkoda, że czwartego dziecka nie planuję a dla trzylatka już raczej nie zdążę kupić tongue_out
      • agusia041 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 20:16
        i aż nie mogę uwierzyć, magnesy zamiast rzepów to dopiero luksus winksmile
        • martuska1982 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 20:19
          ciekawe czy cena pójdzie w górę...
          • monika_kas Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 20:59
            Obstawiam że tak 😞
    • afroddytta Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 21:16
      Przyznam, że robią wrażenie! Fajnie przede wszystkim, że wreszcie coś znaczącego zmienili. Choć ten pałąk jakiś taki dziwny się wydaje, poza tym w Nautice to jak dla mnie ten dziób (jak ktoś wyżej nazwał) powinien zostać czarny, tak to już jakoś charakteru mu brakuje uncertain Składanie jest dla mnie dużym zaskoczeniem, myślałam, że tu bez większych zmian wizualnych nic się nie da zrobić, tu duży plus! Zmiana podnóżka to raczej symboliczna.
      Obie wersje są ładne, choć szczerze żadna specjalnie nie w moim typie, więc jakoś zbytnio nie cierpię wink
      • kar-ula Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 21:43
        Fajnie, ze poprawili wiele szczeółów, jeszcze buda by mogła być powiększona. natomiast wzornictwo, hm....Troszkę tak, jakby mi Boba w pepitkę ustroili big_grin
        A to połączenie granatu z tym jasnym dziwnym odcieniem skóry kojarzy mi się z jakimś Mutsiakiem. Jakoś też wolę klasyczne Urbany smile
        • afroddytta Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 21:46
          Takie brązy to chyba Joolze mają (ja ogólnie brązów nie lubię, więc dla mnie nie ma tematu). Tak buda nadal skromna, a przeciez w tym One+ jest większa, to nie można było takiej zrobić?
          • flower_v Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 22:00
            Nautical piękny! tylko ten brąz na rączce i pałąku bym zmieniła bo tez jakoś mutsiakiem mi zajeżdża....ale w sumie nakładka tu i tam i do przeżycia wink
            ciekawe jak cenowo bedą sie kształtowac?
            • afroddytta Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 13.01.15, 22:10
              Ale nie wczytywałam się, one pojawiają sie dodatkowo, czy wchodzą na miejsce starych? nie chodzi mi o kolory, tylko np. o składanie, czyli czy będzie taki nowy wózek tylko w normalnym szarym kolorze np.
              • agusia041 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 14.01.15, 09:39
                To chyba jest oddzielna kolekcja i tylko te dwa konkretne modele, a wcześniejsze UJ zostają bez zmian.
    • lenka16xx Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 17.01.15, 20:14
      Ja sie zakochałam...nautical mhmmm????no cena te luksusowA, zanim trochę spadnie to młody pewnie przestanie jeździć we wozku??może przy nastepnym??????

• agusia041 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 17.01.15, 20:36
        E tam, cena nie taka straszna, trochę drożej niż za zwykłego UJ. Myślałam, że będzie dużo wyższa. Kolekcja ma być dostępna w marcu, u nas pewnie trochę później.
        • dorocik833 Re: MB Urban Jungle Luxury Collection 17.01.15, 20:50
          piękny. mi bardzo podobają się te brązowe dodatki. Chyba pozostałość po zeszłorocznej kolekcji m&p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka