a1ma 18.10.15, 18:24 Dlaczego spiworek elodie w kolorze apple jest tanszy od innych spiworkowtej firmy, ktos wie? Rozni sie czyms, jest mniejszy / cienszy? Nie moge nigdzie doczytac o co chodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: elodie details spiworek 18.10.15, 18:42 A nie chodzi o to, ze juz nieprodukowany i wyprzedają co mają w magazynach? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: elodie details spiworek 18.10.15, 18:43 a nawet jeśli cieńszy to i tak grubaśny. Mam i zobaczymy zimą jak się sprawdzi. Jest bardzo gruby i długi wystarczajaco. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: elodie details spiworek 18.10.15, 19:54 wątpię by tam w srodku był puch, wydaje mi się ze jakas inna ocieplina, ale jest gruby jak puchowy, to na pewno. Odpowiedz Link
afroddytta Re: elodie details spiworek 18.10.15, 20:37 tak, jest wielki i grubaśny, ale wypełnienie to nie puch i dlatego jest tańszy. Odpowiedz Link
tori2511 Re: elodie details spiworek 19.10.15, 14:25 Dziewczyny, nie orientujecie się może czy ten śpiworek będzie mi pasował do BJ summita? tzn chyba chodzi o rozstaw otworów na pasy.Córka ma 6 m i jet dosyć spora, damy radę korzystać z tego śpiworka jeszcze w przyszłym roku? Odpowiedz Link
afroddytta Re: elodie details spiworek 19.10.15, 14:59 Moja w zeszłym roku miała ponad rok i było ok, teraz jeszcze nie wyciągałam, ale jest mama, mam nadzieję, że ją upcham Choć na narty na luty zostawiłam sobie jeszcze na wszelki wypadek śpiwór Quinny, który uwielbiam i chłopaki nawet mając ponad 3 lata w nim jeżdzili (tylko mam mało dziewczęcy kolor ) Odpowiedz Link
kina82 Re: elodie details spiworek 19.10.15, 19:31 A czy w summicie sie pasy rozlaczaja bo chyba nie. Afro a ty jak go do boba zakładasz? Odpowiedz Link
mamija5 Re: elodie details spiworek 19.10.15, 20:13 W summicie xc sie rozpaczają, w x3 nie wiem. Odpowiedz Link
tori2511 Re: elodie details spiworek 20.10.15, 07:30 W X3 też się rozłączają, tzn biodrowe trzeba połączyć z tymi na ramiona i dopiero spiąć z tym dolnym, mam nadzieje że o to chodzi? czy to w kontekście śpiworka ED ma jakieś znaczenie? Odpowiedz Link
kina82 Re: elodie details spiworek 20.10.15, 07:39 Ma o tyle ze będzie pasował. Bo zeby przelozyc pasy przez otwory spiworka trzeba rozłączyc naramienne od biodrowych. Odpowiedz Link
tori2511 Re: elodie details spiworek 20.10.15, 08:05 dzięki wielkie, w takim razie chyba wezmę choć to spory wydatek Odpowiedz Link
afroddytta Re: elodie details spiworek 19.10.15, 20:47 Ja sobie pasy przerobiłam, tzn. biodrowe są na stałe przyszyte do klamerek a naramienne można odpiąć taką klamrę dorobiłam (cos na wzór UJ wychodzi) Siedzisko u krawca, więc fotki nie cyknę teraz. Ale mam więcej tych klamerek bo trzeba było kupić paczkę, więc jak któraś by chciała to dajcie znać na maila afroddytta0@tlen.pl Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: elodie details spiworek 20.10.15, 22:30 zamowilam w empiku nowy model - bedouin stories ze wzgledu na montowanie na rzep i nie jestem zadowolona, po pierwsze kolorystyka srednia, ten bezowy kolor wpada w losos, po drugie on juz nie jest miekki, material przypomina bardziej tapicerke wozka niz spiworka, kurcze, chcialam cos super hiper grubego do thule, odsylam jutro wiecie cos o spiworku grubszym od bbo zapinanym na rzepy, tak na marginesie bbo petrol wyglada na thule super i pasuje idealnie, jednak on chyba nie do konca jest na mrozy Odpowiedz Link
martuska1982 Re: elodie details spiworek 20.10.15, 23:08 apple of my eye jest mieciutki, nie jest jak tapicerka wózka, gruby i ciepły. Odpowiedz Link
acora Re: elodie details spiworek 02.12.15, 10:26 Martuska: masz jeszcze Buzza/lub inny kubełek i śpiworek ED? Czy jak włożysz małą, to nie robi Ci się bombka przy ściągaczu na górze i nie hula tam wiatr? Odpowiedz Link
guttao Re: elodie details spiworek 02.12.15, 14:39 Mam verse z kubełkowym siedzeniem i ED jak w linku. Nie zsuwa się ani bombka się nie robi m.ebay.co.uk/itm/221916404588?_mwBanner=1 Odpowiedz Link
martuska1982 Re: elodie details spiworek 02.12.15, 18:38 Niestety juz nie mam, mam obecnie tylko brio go mure i maca xt. Ten stan raczej nie ulegnie zmianie do wiosny <skrzyżowane palce za plecami> Odpowiedz Link
acora Re: elodie details spiworek 02.12.15, 18:41 Pokazecie? Mialam Cottonmoosa i straszna sie bombka robiła, nie dało sie korzystać. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: elodie details spiworek 02.12.15, 21:37 Nie wiem co się tam małej przy głowie tworzy, ale na pewno nic nie zawiewa, bo samo siedzisko brio na leżąco jest mocno zabudowane Odpowiedz Link
acora Re: elodie details spiworek 02.12.15, 21:55 Dzięki To chyba przymierzę jakiś na próbę Może coś w końcu uda mi się wybrać, bo jak na razie zostałam tylko z jednym śpiworkiem na zimę. Niby jedzie drugi, ale wolałabym coś grubego mieć jeszcze. Odpowiedz Link
kina82 Re: elodie details spiworek 02.12.15, 23:28 Oj Acora marudzisz strasznie z tymi spiworkami. Kup młodemu bielizne i czapke z merynosów to przejeździsz zime i w bbo. Odpowiedz Link
acora Re: elodie details spiworek 03.12.15, 00:28 Jesteś druga osoba, która mi to mowi I pewnie na tym sie skończy Odpowiedz Link