Dodaj do ulubionych

Chce zipa:)

21.01.16, 14:33
Musze go kupic zanim sie znów rozmyślę. To moje drugie podejście do niego. Ma byc mały po złożeniu, rozkładać sie do spania. Mam tylko jedno pytanie- czy ma amortyzację? Corka do niedawna spała w ciagu dnia tylko na dworze, teraz alleluja spi w domu, ale trzeba nią troszke pobujać.
Najważniejsze- gdzie obecnie kupie go najtaniej? Do sprzedaży używki nikt sie nie wyrywa
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Chce zipa:) 21.01.16, 15:48
      ma powiedzmy "umowną" amortyzację na przednie koła ale to raczej twardy wózek.
      Lubię go....kilka razy podchodziłam do sprzedaży ale się poddałam i zostaje z nami. Nie ma nic innego, małego po złożeniu z tak wielkim i wygodnym/głębokim siedziskiem
      • nauta_ Re: Chce zipa:) 21.01.16, 17:47
        Heh, czytalam, ze nawet dostałaś za niego pieniadzesmile
        Jesli to nie tajemnica, to za ile swoj "sprzedałaś"? Chciałabym wiedzieć, czy roznica byla spora, czy szukac nowego.
        • koala0405 Re: Chce zipa:) 21.01.16, 17:55
          jeżeli dobrze pamiętam to za niewiele ponad 700 zł "sprzedałam" ale teraz nowe są drogie a kolejna dostawa w okolicy kwietnia się szykuje i cena będzie ????nikt nie wie
          • nauta_ Re: Chce zipa:) 21.01.16, 18:43
            To jest roznica. Najtaniej widziałam za 1099. Sprzedaj mi swoj hehwink
            • marbus Re: Chce zipa:) 03.02.16, 13:01
              A jaka jest długość podnóżka albo całości do spania czyli siedzisko plus podnóżek.
              • koala0405 Re: Chce zipa:) 03.02.16, 13:31
                snap 4 ma powierzchnię spania ok 92 cm
    • ichmama Re: Chce zipa:) 04.02.16, 09:18
      Na pytanie czy ma amortyzację ja bym odpowiedziała że nie wink
      Ale to na prawdę fajny wózek, mnie sprawdził się nawet w lesie.
      Cena jak dla mnie lekko przesadzona, pewnie ze wzgledu na system składania. A ceny uzywek to już w ogole. Obie kumpele ktore chciały kupic uzywke zrezygnowały, skoro nowy 2,3 stowki drożej.
      Aa i jeszcze jedna rzecz, którą trzeba wiedzieć o ziipe to badziewiaste pasy. Ciagle mi się gubi jakaś część, pasy uciekają czasem przy zapinaniu., naramienniki zdjelam i schowalam. Ja w zasadzie pasów nie uzywam, ale woze spokojnego dwulatka. Jak owine synka spiworem, to chyba mysli że jest zapiety wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka