dzień dobry wszystkim.
postanowiłam założyć wątek, bo po przestudiowaniu archiwum i zasobów internetu, nadal nie wiem co wybrać.
Potrzebuję spacerówki dla 2 latka. Typowej podwózki (na plac zabaw, do lekarza, na zakupy i wakacje. Budżet do ok. 700 zł.
Wiem czego nie chcę. Nie chcę parasoli i podwójnych kółek. Chcę pełną rączkę, wózek składany w kanapkę, duży, bo i dzieć duży, odczepiany jednostronie pałąk, tak by młodego łatwo było włożyć- mam problem z kręgosłupem i podnoszenie młodego wiele mnie kosztuje.
Do tej port jeździliśmy Jedo Fyn, ale wózek zrobił się mały dla młodego i trudno mi się go wkłada- młody bardzo lubi pałąki, więc go zostawiliśmy, wkładanie go górą przez pałąk jest męczarnią. Teraz jeździmy Chicco Multiway, starym modelem, który generalnie nie jest zły, tylko się rozpada, a stan zawieszenia pozostawia wiele do życzenia.
Po wielu namysłach i oglądaniu wózków, prawie byłam zdecydowana na Britaxa, ale mam wątpliwości. Wczoraj w ramach spaceru podeszłam do Smyka, i nie robi on na mnie najlepszego wrażenia, tzn, wózek jest ok, ale jakoś tapicerki i kół nie powala. Zresztą widuję Britaxy i one zawsze wyglądają na mocno wyeksploatowane.
W poszukiwaniach trafiłam jeszcze na Navigationa, i generalnie opinie są dobre, tylko nie mam możliwości obejrzenia tego wózka na żywo. A chciałam wiedzieć jaka jest jakość, bo kupować pewnie będę przez neta.
Pomóżcie proszę

, bo nie wiem na co się zdecydować. I może macie pomysł co jeszcze wchodzić mogło by w grę. Pozdrawiam