Dodaj do ulubionych

2 w 1 do 2000 zl

26.11.16, 09:11
Witam,
Od maja potrzebujemy wózka , raczej nowego( gwarancja) do 2000tys. Fotelik mamy maxi cosi cabriofix i cybex aton.
Córki jeździły fynem, więc jeśli jedo znowu to nevo lub trim,fyna już miałam smile Ktos ma te 2 modele? Warto? Jakies inne firmy do 2 tys,spacerowka na płasko,skrętne koła przednie, amortyzacja? Spacerowke parasolke mamy maclarena ale chcemy wózek 2 w 1 na pierwszy rok minimum, mieszkamy w domku wiec waga nie musi byc piorkowa.

Ogladalam nevo i trim,trim ma jeszcze trochę niedoróbek- mnie wkurza składanie budki w gondoli z tym guzikiem bo 2 rąk trzeba i budka w spacerowce głośna przy skladaniu, podobno pracują nad tym.

Anex sport nie ma spacerówki na płasko wiec odpadasmile
Obserwuj wątek
    • ollasja Re: 2 w 1 do 2000 zl 26.11.16, 10:19
      Ja bym kupila nowego bj city elite a gondole dokupila z drugiej reki. Uwazam ze dokupujac uzywana gondole wiecej pieniedzy zostaje Ci na nowa spacerowke i mozesz kupic ciut lepszy wozek.
      • agrafa83 Re: 2 w 1 do 2000 zl 26.11.16, 10:23
        Nie kręcą mnie wózki stylizowane na joggingowe niestetysad No i na jesień będziemy się przesiadac na spacerowke, mała będzie miała jakieś 6 m-cy,wolałabym twarzą do rodzica jesień i zimę przejezdzic
    • monika_g11 Re: 2 w 1 do 2000 zl 26.11.16, 14:04
      hej! widzę że wytyczne co do wózka jak u mnie: spora gondola, dobra amortyzacja,niekoniecznie najlżejszy bo też mieszkamy w domu. Pojechaliśmy ostatecznie zamówić Murę i w smyku zakochałam się w babydesign dotty. Spójrz na niego, dla mnie jak 2w1 idealny. Specerówki mam lekkie po synku-maclaren, bugaboo bee plus. Teraz chciałam coś komfortowego i chyba to będzie strzał w 10smile
    • ela.dzi Re: 2 w 1 do 2000 zl 26.11.16, 21:59
      Nevo ma takie same siedzisko jak Fyn, różni się tylko stelażem, no i Nevo ma piankowe koła. Praktycznie to bardzo podobne wózki.

• ela.dzi Re: 2 w 1 do 2000 zl 26.11.16, 22:03
        A jako samą spacerówkę dla niemowlaka z przepinanym siedziskiem bardzo polecam M&P Solę 2. Gondola jest niestety mikroskopijna, a szkoda sad
        • agrafa83 Re: 2 w 1 do 2000 zl 27.11.16, 07:50
          Łatwiej było wybrać nasz 1 wózek,im więcej człowiek jeździł tym gorzejsmile nam spacerowka w fynie nie wadzila,dzieciaki spaly po 4 h na spacerach i na boku i na brzuszku wiec tu było ok, wizualnie jakos mnie nie razila smile wygoda maluchów była ważniejsza smile
          Jakos musimy pierwszy rok przejezdzic w 2 w 1 potem mac czeka i może cos jeszcze z uzywanych kupię ale już twarzą do świata.

Na razie czekam na poprawki w trimie,powinni zdążyć do targów w hannowerze w lutym, a jak nie pewnie nevo kupimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka