kromisia 07.06.10, 11:20 Dziewczeta, pisze tutaj, bo pewnie do watku ze szpilka zadko kto zaglada, a ja chcialabym dodawac banerki z kotkami do adopcji itp na mojego bloga. No i nie wiem gdzie mam po nie isc ;D Rzuccie jakim linkiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: Do Barby i Pauli 07.06.10, 17:35 Kromisiu widzę Twoją prośbę. Napisałam w przyklejonym wątku zdjęciowym. Że wieczorem. Teraz z Guciem na kontrol Odpowiedz Link
barba50 Odpowiem tutaj, żeby 08.06.10, 09:20 nie zaśmiecać wątku zdjęciowego Sama idea umieszczania banerków na blogu jest ze wszech miar chwalebna. Każde działanie (nawet z pozoru niewielkie), które pomoże zmniejszyć kocią bezdomność jest godne pochwały A z banerkami na miau to jest tak, że jest grupa forumowiczów umiejąca to robić, która chętnie odpowiada na prośby osób, które takich banerków potrzebują, jest takie miejsce w który można o taki banerek poprosić. Tyle tylko, że jest on w dziale Koci-łapci, ale żeby tam coś przeczytać trzeba mieć konto na miau i być zalogowanym. Ten wątek jest przyklejony, więc zawsze jest na górze. Można więc pozyskiwać banerki stamtąd. Ale jeśli nie masz na miau konta i nie chcesz mieć (bo przecież obowiązku nie ma ) mogę Ci pomagać w wynajdowaniu banerków do zamieszczania. Tutaj np. banerek dla niewidomej kotki (niestety nie potrafię tutaj zamieścić kodu do skopiowania banerka To nie robi się tak jak na miau, ale popróbuję się dowiedzieć ) Mała Dzikuska MareaHej Dzikusko Poproszę w miarę mozliwości o jakiś super chwytający za serce banerek forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112317 Odpowiedz Link
kromisia Re: Odpowiem tutaj, żeby 08.06.10, 10:39 Basiu, mam konto na miau...tylko dawno nie wchodzilam i mam nadzieje, ze nie zapomnialam hasla ;D Jakby co, zaloguje sie na nowo. Dzieki za info A co z Guciem? Odpowiedz Link
barba50 Gucio 08.06.10, 10:49 miał w piątek czyszczone zębiszcza. Wisiała nad nim groźba usunięcia wszystkich zębów, ale jako że jest to zabieg nieodwracalny (nie odrosną ) udaliśmy się do drugiego weta i o usuwaniu zębów na razie nie ma mowy, zostały wyczyszczone, podajemy antybiotyk w celu usunięcia stanu zapalnego dziąseł. Wczoraj na kontroli niestety wetka zaleciła podanie po antybiotyku sterydu, ale wszystko lepsze niż bezpowrotne usunięcie zębów. A zastrzyki robimy w domu, sami Gucio to idealny kot, więc dajemy radę, nawet się na mnie nie gniewa. Na kolejny piątek umówiłam na taki sam zabieg Gałeczkę, bo jak rano leży na poduszce i zaczyna się myć to pobudka jest natychmiastowa Ale decyzja bedzie należała do p. doktór. Odpowiedz Link
kromisia Re: Gucio 08.06.10, 10:53 Oh, biedny Gucio Ale ja go od zawsze podziwialam za ten stoicki spokoj, a przeciez tyle wycierpial. Jednak musialam na nowo zarejestrowac sie ;D Dzieki Odpowiedz Link
barba50 Fajnie 08.06.10, 11:04 nawet Twój nick był wolny (zapraszam do wątku moich kotów trochę się dzieje i jest dużo zdjęć) Odpowiedz Link
kromisia Re: Fajnie 08.06.10, 11:08 No wlasnie, az sie zdziwilam...chyba zapisywalam sie na "agnieszka", ale to bylo prawie 4 lata temu Kurcze, znalazlam wszystko jak trzeba, ale banerki niszcza caly uklad blogu Sa tak dlugie, ze przesuwaja moje zdjecia i tekst Wiec na razie ( a pomysle jeszcze czy nie da sie poszerzyc czegos tam )bede wrzucac banerki pod napisany tekst. No trudno. Dobre i to. Odpowiedz Link
kromisia Re: Fajnie 08.06.10, 11:12 Pff, a pod tekstem ukazuje sie tylko link bez obrazka Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Do Barby i Pauli 08.06.10, 13:09 Kromisiu, mimo problemow z banerkami pozwole sobie podrzucic Ci jeden: A poniewaz tez nie wiem jak wkleic kod, to podaje linka gdzie on jest: forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109235&start=540 Niestety po raz trzecie futrzaki z Radomska przegrywaja. Coz, biednemu wiatr zawsze w oczy. Chyba juz teraz wiem dlaczego tak sie dzieje. Przykre to A i jeszcze jakbys chciala to tu jest link do biuletynu kotow z Radomska: img340.imageshack.us/img340/3610/kocibiuletyn05.pdf Ciagle jeszcze wersja na maj. Odpowiedz Link
kromisia Re: Do Barby i Pauli 08.06.10, 16:59 Mysiulek, wkleic to wiem jak i gdzie trzeba, problem tylko, ze przesuwa wszystko i wyglada to niezbyt atrakcyjnie. Nawet przed chwila probowalam zamiescic linki do odwiedzanych stron...to wszystkie "wlazly" do napisanego wczesniej tekstu i juz w ogole niczego nie dalo sie przeczytac Eee, do kitu ten blog na gazeta.pl Odpowiedz Link