Dodaj do ulubionych

Jutro sterylka

04.06.12, 21:57
na razie na przepuklinę nie uzbierałam, ale Zyzolowi testosteron się na rozum rzuca big_grin więc jutro idzie pod nóż, oj bidak już leży i płacze że pańcia nie nakarmiła, że miski zabrane big_grin normalnie kot nieszczęśliwy smile
trzymajcie kciuki za tego mojego nerwuska, idziemy po południu smile dziękuje smile
Obserwuj wątek
    • marzena_gabi Re: Jutro sterylka 04.06.12, 21:58
      i dopiero czytam co napisałam big_grin jaka sterylka??? wszak kastracja big_grin no mi też sie coś rzuciło big_grinbig_grinbig_grin
      • salimis Re: Jutro sterylka 04.06.12, 22:31
        No to kciuki za kocureńka,a to się chłopak przepości wink
      • noirdesir2 Re: Jutro sterylka 04.06.12, 22:33
        no to powodzenia smile
        co do przepukliny, u mojej kici cos sie tez wykluło, niestety, dzis wet to ogladała i macała ale ost diagnozy nie postawila. moze to taki zrost, sterylke mialysmy dwa tyg temu i to cos ma od piatku. na razie obserwujemy. nie kazdą taką zmianę się operuje. zyczę zdrówka kotkom smile) pozdr.
        • wladziac Re: Jutro sterylka 04.06.12, 23:23
          dla mnie najgorsze momenty to głodzenie kota przed zabiegiem,później już jest z górki,trzymam kciuki za biednego delikwenta,wszystko będzie dobrze
          • kr_ka_11 Re: Jutro sterylka 05.06.12, 10:17
            będzie dobrze!! trzymam kciuki mocno, daj znać co i jak smile
            • hanka20074 Re: Jutro sterylka 05.06.12, 11:01
              Dacie rade choć wiem że Tobie ciężko bo kocurek patrzy pewnie smutnymi i głodnymi oczętami.
              Trzymam kciuki.
              • kromisia Re: Jutro sterylka 05.06.12, 11:29
                Bedzie dobrze! trzymamy kciuki.
                Daj znac jak juz bedzie po
                • marzena_gabi Re: Jutro sterylka 05.06.12, 12:39
                  dam znać dam smile
                  czy kocurek patrzy tęsknie? hmmm chyba nie raczej jak wygłodzony lew big_grin
                  musiałam pochować wszelkie torebki foliowe bo z głodu zaczął je podgryzać big_grin
                  a od rana bieg za mną do kuchni, bo może pańcia coś rzuci smile
                  ech futrzaste kochane smile
                  • olinka20 Re: Jutro sterylka 05.06.12, 14:47
                    Trzymam kciuki zeby wszystko było ok.
    • lampka_nocna5 Re: Jutro sterylka 05.06.12, 13:01
      właśnie, najgorsze to głodzenie przed zabiegami... Jak mamy pobranie krwi rano, to wieczorem chowam miski, potem rano przemykam się do łazienki, solidarnie z nimi nie jem nic, nawet kawy nie piję... i te trzy pary oczu takie wygłodzone.... człowiek się czuje taki okrutny
      • marzena_gabi Już po..... 05.06.12, 20:30
        Kotowatego właśnie odebrałam, śpi...... trochę zwymiotował, ale jakby leki....
        na 2 dni ma zaaplikowany antybiotyk i przeciwbólowe.....
        ufff moje maleństwo, za to kotka, zero solidarności, nie widać było że tęskniła.... teraz go obwąchała i poszła sobie.....
        a mój 9 miesięczniak ma 4,6 kg żywej wagi big_grin no to mi się kocurzysko trafiło smile
        dziękuję za kciuki smile
        • wladziac Re: Już po..... 05.06.12, 21:18
          nooo to dobrze że biedaczysko juz w domu,jeszcze parę godzin będzie dochodził do siebie po narkozie i finito
          • olinka20 Re: Już po..... 05.06.12, 21:27
            To kawał kocurka ci sie trafil!
            Dobrze, ze juz po.
            • pi.asia Re: Już po..... 05.06.12, 21:54
              wymiziaj od współczujących ciotek smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka