Dodaj do ulubionych

karma w UK

10.10.16, 01:56
Drodzy, pomóżcie.
Już wyemigrowaliśmy i jesteśmy w UK (gdyż Brexit-srexit).
W PL nasze koty i pies jadły Joserę (koty, jako że są parówami, legera - light). Karma doskonale im służyła, była polecona przez dziewczynę ze sklepu zoologicznego (która mogła mi polecić karmy wielokrotnie droższe i na tym zarabiać), a przy tym w rozsądnej cenie.
Teraz przymierzamy się do zakupów tutaj, ale części marek kompletnie nie znam.
Ktoś miał jakieś doświadczenia, wie co warto kupić?

Jeśli tak, będę wdzięczna za rady...
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: karma w UK 10.10.16, 02:55
      Jesli jest dostepne Nutrience to polecam, bezzbozowka o dobrym skladzie a typowka z platkami owsianymi bez kukurydzy, soi czy pszenicy:

www.nutrience.ca/

Ze swiatowych na amazonie widze, ze jest dostepny Iams (poprawny, koty jadly) i Applaws, chwalona bezzbozowka

Tyle z mojej strony z konca swiata
      • wiesia.and.company Re: karma w UK 10.10.16, 16:34
        Możesz oczywiście kupować Joserę internetowo chociażby, www.zooplus.co.uk/shop/cats/dry_cat_food/josera Ja kupuję w zooplusie.pl a karma przyjeżdża z Niemiec. O tyle dobrze, że np. Royal Canin nie jest produkowany np. na Węgrzech, tylko we Francji, także inne karmy są oryginalnego pochodzenia. smile Czyli: nie musisz zmuszać kotów, by rozstawały się ze swoją ulubioną karmą, możesz wprowadzić dodatkowo jakieś brytyjskie przysmaki. A skład możesz porównać na stronie zooplusa, analizując karmę jednego producenta i drugiego, zanim zdecydujesz się na testowy zakup małej ilości w sklepie (potem możesz internetowo większe ilości). smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka