babcia47 17.10.20, 01:18 Dlaczego pilot od telewizora zawsze jest pod kotem? W sumie jak pozna się tą zasadę to łatwo go znaleźć ale nieodmiennie mnie dziwi, ze wkładam rękę... I jest! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_300 Re: Pilot 17.10.20, 08:16 Chcą, żebyś nie musiała Ty szukać. Kot znajduje i pilnuje Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Pilot 17.10.20, 15:54 albo uzywa tu Miszczu odkrywa domowe przyjemnosci, lapy jeszcze brudne i spracowane Odpowiedz Link
babcia47 Re: Pilot 18.10.20, 02:46 Oj, przy Miszczu moje koty to zabiedzone szprotki ale widać, ze umie dbać o swój dobrostan Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Pilot 18.10.20, 05:44 pozycje mial niewygledna do foty ale on w ogole solidny kocur jest, wielki leb, grube karczycho, w koncu byl postrachem wioski i dorobil sie solidnych synow tu jeszcze jak przychodzil na miche na tarasie a tu juz kocia zasluzona emerytura malo co go z rownowagi wyprowadza odkryl powolanie bycia kotem Zen Odpowiedz Link
babcia47 Re: Pilot 18.10.20, 06:34 Hmm widać, ze kawał zakapiora z niego był. Ma święte prawo sobie teraz folgować Odpowiedz Link
babcia47 Re: Pilot 18.10.20, 06:46 Pusiol po tym jak już urósł na zimę ale u niego podwójny podsierstek i 10 cm siersci okrywowej. Zaleta piwstawania rasy na syberii gdy ludzie mieli zakaz trzymania w domu zwierząt. Nawet brzusio tak obrosnięte, ze nie da się zobaczyć skóry pod nią, nawet rozgrzebując palcami czy grzebieniem. Do tego sierść ponoć nieprzemakalna, nie sprawdzałam Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Pilot 18.10.20, 07:33 on tak naprawde to kot pacyfista, starc z innymi samcami unikal jak mogl, ale jak juz musial walczyc to to byla to walka na smierc i zycie dwa razy widzielismy jak walczy, dopiero polanie woda z weza ogrodowego uspokoilo nastroje, przeciwnik uciekl w krzaki, Miszczu poszedl na miske najlepsze byly jego polowania na kroliczki, wchodzil w krzaki i po minucie wychodzil z krolikiem w pysku, kilka razy dziennie, o Kici.Yodzie i o nas nie zapominal 🤣 rano musialam ostroznie wychodzic 😋 uwielbiam Miszcza, to jest Kot Instytucja Wielka Trojca : Miszczu, Kicia.Yoda i Luk/Grubson, cholubieni ponad wszystko 😁 Odpowiedz Link
babcia47 Re: Pilot 18.10.20, 08:08 Przekaż ukłony i przypadkiem nie zabieraj pilota ☝️ Odpowiedz Link
babcia47 Re: Pilot 20.10.20, 19:40 Mała przejęła obyczaje Pusiola i dostała od niego klapsa, tylko nie wiem o co/kogo był zazdrosny.. o pilota czy o to, ze wepchała się miedzy mnie i jego Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Pilot 17.10.20, 17:07 bo na kota trzeba patrzeć, a nie na tv mam w kuchni telewizor na blacie i Kapsel regularnie zasłania swoim cielskiem cały ekran, przekaz wydaje się być jasny ... Odpowiedz Link
babcia47 Re: Pilot 18.10.20, 02:43 Moje lubią oglądać filmy przyrodnicze i ... reklamy. Niestety już załapały, ze to ja pilotem zmieniam program i wtedy odwracają się do mnie i patrzą z taaaakim wyrzutem 😿 Odpowiedz Link