yanga 03.12.04, 13:07 oddam darmo )), ponieważ mam nadzieję, że długo nie będzie mi potrzebne: PREZIO. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: Imię dla kota 03.12.04, 16:49 Moj poprzedni adoptowany kot mial na imie Luther. Na poczatku bylo mi z tym dziwnie, ale w ciagu trzech tygodni tak sie przyzwyczailam, ze teraz nie moge przestac tak sie zwracac do mojego nowego kota... Moja Siostra zas wspominala, ze znala kota o imieniu Zenon. Odpowiedz Link
kasikk Re: Imię dla kota 03.12.04, 19:01 mój kolega miał Rycha i kot przychoadził tylko na te formę - Rychu Odpowiedz Link
aniabe13 Re: Imię dla kota 05.12.04, 00:21 Oddaję imię Pyza. Był to nieodżałowana kotka służbowa, pogromczyni szczurów. Służbowa, w książeczce zdrowia miała wpisany adres: zakład pracy. Odpowiedz Link
globtroter12 Re: Imię dla kota 06.12.04, 21:52 Mam 4 koty, 2 kotki i 2 kocury. W zależności od płci, rasy i charakteru mają różne imiona. Dziewczynki to Lukrecja i Letycja, a chłopczyki to Kłopot i Killer. Odpowiedz Link