0ffka 13.08.09, 16:03 Moje kociambry bardzo lubią ocierać się swoimi noskami o mój nochal. Myślę że to taki koci pocałunek, jak u Eskimosów Ciekawe co to oznacza u kota? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicez Re: nosek - nosek 13.08.09, 16:14 Mój też tak robi Dodatkowo lubi też głaskać mnie po twarzy łapką a ja zawsze się boję, że kiedyś wyciągnie pazurki.... Odpowiedz Link
macarthur Re: nosek - nosek 13.08.09, 17:11 a mój obejmuje mnie za głowę łapami(całe szczęście bez pazurków) i gryzie mnie dosyć mocno w nos - później mnie nos niezbyt mocno boli, nie mam pojęcia co to może znaczyć Odpowiedz Link
annb Re: nosek - nosek 13.08.09, 18:16 zostawia na tobie swoj zapach i zabiera twoj koty tak znaczą teren jestes jego Odpowiedz Link
the_dzidka Re: nosek - nosek 14.08.09, 20:42 Moja kota delikatnie gryzła mnie w nos z miłości. Chwytała ząbkami, i bez nacisku zaraz puszczala Odpowiedz Link
jaszczur.ka_87 Re: nosek - nosek 14.08.09, 23:20 Moja kicia też tak robi, zawsze na powitanie Odpowiedz Link
basia_2804 Re: nosek - nosek 17.08.09, 13:04 zazdroszcze, bo w temacie nosek- nosek zawsze ja musze przejac inicjatywe, ale jak juz jest to mruczymy razem Odpowiedz Link
hek_sa Re: nosek - nosek 14.08.09, 23:21 Takie "całuski" moje futrzaki dają mi kiedy wracam do domu.Heksa staje na tylnych łapkach i wyciąga do mnie pyszczek, a Flusiek wskakuje na wysoką szafkę na buty i stara się sięgnąć noskiem do mojej twarzy, a kiedy siedzę w fotelu przed telewizorem albo z książką podchodzi z boku i stara się "uczesać" mi łapką włosy,żebym zwróciła uwagę na biednego, samotnego kotecka. Odpowiedz Link
mrumru81 Re: nosek - nosek 17.08.09, 11:52 Masz rację one nas zaklepują, moje państwo. Filozof układa mi włosy. mizia, oblizuje grzywkę. Nie zawsze mam ochotę na takie "lizusostwo". Tolek, kiedy przychodzi do mnie na kolejne wakacje wita się noskami z 3 kotami. A potem rozdaje całusy, indywidualnie. tu całuje wuja Filozofa fotoforum.gazeta.pl/3,0,1925507,2,2.html Odpowiedz Link