b00g13 może inaczej. 02.06.04, 17:04 W sobotę odbywa się u mnie sesja ...... ........ ......... ....... ........ ......... ........ ........ ......... ........ ......... ........ ... . ..... .......... ......... ....... .......... ....... ........ ........ ....... . doświadczonych w jednym lub drugim zapraszam :D (tylko kontakt <ew. dwie kopiące dziurki> najpierw jakiś poproszę) Odpowiedz Link
b00g13 Re: może inaczej. 02.06.04, 17:06 > W sobotę odbywa się u mnie sesja ...... nie wiedzieć czemu urwało mi słowa "i grill" Odpowiedz Link
szprota Re: [OG]doświadczonego gracza na sesję 03.06.04, 17:00 niedoświadczona ale bez zmian Odpowiedz Link
b00g13 Re: [OG]doświadczonego gracza na sesję 03.06.04, 18:43 niedoświadczonym proponuję pierwszy stopiewtajemniczenia - grill Odpowiedz Link
eyemakk Re: [OG]doświadczonego gracza na sesję 03.06.04, 22:13 ja jestem graczem teoretykiem a jaki system? i drugie wazne pytanie: w jakich godzinach sesja, bo ja jestem w okolicach poludnia umowiony z dziewczyna na kino. ale jak popoludniem/wieczorem to chetnie przybede, chocby poobserwowac plus dla celow towarzyskich (nie mylic z tymi "towarzyskimi z anonsow w gazetach :) pozdro ! Odpowiedz Link
b00g13 mail mail mail i post. 03.06.04, 23:43 systemy autorskie, jedną sesję poprowadzi charon drugą zeus, przy czym druga na 90% realia fantasy. Odpowiedz Link
aard :-((( 04.06.04, 10:16 b00g13 napisał: > systemy autorskie, jedną sesję poprowadzi charon drugą zeus, przy czym druga na 90% realia fantasy. Coraz bardziej żałuję :-( A yeszcze Eyemakk będzie! Odpowiedz Link
eyemakk Re: :-((( 04.06.04, 12:19 No wlasnie nie wiem, czy bede, bo nie wiem, o ktorej do kina ide z Sylwia. jak mi nie skoliduje, to bede. A czemu Aaard nie moze byc? Odpowiedz Link
szprota abo: 07.06.04, 18:07 Aardy wyjechane miały być a Ajmak jak zwykle nie przyszedł :PPPP ale się nie czepiam, bo ja też nie, mimo że zapraszałam Odpowiedz Link
eyemakk Re: abo: 08.06.04, 11:30 ale Ajmak przyjdzie nastepnym razem, jak nie bedzie od rana w Łodzi i zmeczony. Ajmak lubi RPG, mimo ze tylko raz to robil w swoim zyciu, nie liczac tych tysiecy razy samotnie spedzonych przed komputerem. Odpowiedz Link
szprota to ja zgwałcę Z3USA, by następny raz był rychło;) 10.06.04, 20:49 nołtekst i o. Odpowiedz Link
aard No i sesyją się odbywszy! 22.06.04, 09:33 U aarda w sobotę ostatnią. Szprotokół pewnie będzie, więc nie będę odbierał chleba MZtce, napiszę tylko, że bylismy zbyt humanitarni jak na bohaterów fantasy i że MG był z siebie ponoć nie do końca zadowolon, choć dla mnie ultrabomba - jego performance był jeszcze lepszy niz sama gra :-) dzierżb00g13! Podpisano Kennet "Kozojeb" z Brannagh Wędrowny kowal - krasnolud Odpowiedz Link
szprota Kozojebie...? 24.06.04, 12:14 Bo ja ten szprotokół pisałam na tych karteluszkach wydartych z żółwtego kalendarza i one pozostały u ciebie chyba że wyłuciłeś...? Odpowiedz Link
aard Petunio... 24.06.04, 15:17 Chyba mam, w końcu takie drobiazgi jak fakt, że na_tej_kartce_jest_szprotokół zazwyczaj uwzględniam :-) Odpowiedz Link
neochuan non omlet 24.06.04, 15:20 moriar. kiedy następne, bo bym (jeśli można) też obligował? Odpowiedz Link
b00g13 w odhuani pogrążon 24.06.04, 19:12 podniósł głowę i grzywą zawinąwszy tak rzecze: jutro może, choć z biblioteki emigracyją to się skończy. Odpowiedz Link
neochuan ach, sssy! 25.06.04, 13:15 zasyknął, gdyż jutro jest ododchułani mil kilkadziesiąt i, choćby jak nie wiem co, to i tak nie :( Odpowiedz Link