mag.giaard Szprotkanie z braku okazji oślej rozłączki 11.07.06, 14:14 Jako że w najbliższych tygodniach Mag.giaard będize zdecydowanie niełódzki :) , to szproponujemy szprotkanie nostalergiczno-pożregnalne, bezmeczowe. Odbyć by się ono miało w najbliższy piątek czternastego (ale możre też być ewentualnie w czwartek trzynastego, choć nieco mniej chętnie) w miejscu dowolnym. Choćby i w aarddomie albo gdzie_kto_chce. Szproponowana godzina w obydwa dni: od 19. To jak? Dzierżbór aktywnie wypoczywa! Odpowiedz Link
szprota trafiliście dokładniusieńko w te dni 11.07.06, 14:49 kiedy Szprohuanowi nie pasi, bo oba pracują po południu :( rozumiem, że skoro nie proponujecie jutra, to nie wchodzi ono w grę? Odpowiedz Link
aard niestety 11.07.06, 16:14 jutro wchujniebardzożebynierzecwcale! :((( Można jeszcze ewentuanie rozważyć sobotę, ale w tej chwili nic nie możremy obiecać :/ Odpowiedz Link
szprota nami się chyba nie ma co sugerysować 11.07.06, 16:25 zobaczmy: jak reszcie pasuje? Odpowiedz Link
lolik2 cudownie! 18.07.06, 14:41 w takim razie odezwę się jak będę na miejscu. 26 na szprotkanie odpada, bo od razu wracam jak zrobię co mam zrobić, a więc poniedział albo wtor, ok? proszę przygotować pysznego gdiza!!!! :) Odpowiedz Link
yavorius Loliku Loliczny 19.07.06, 12:59 Czy, skoro gdizem stoimy, to czy materacem leżymy? Czy mamy przygotowywać niezgłębione pokłady alkoholu i materazziego, czy zgłębione pokłady alkoholu, a materazziego będziesz miała indziej gdzieś? I jakto i conato Zidane? Odpowiedz Link
lolik2 wytyczne: 19.07.06, 13:10 leżakujemy w hotelu, gdiz jeno i bedziemy uszczęśliwieni!, o niezgłębionych pokładach zapomnijmy, gdyż pracing odbywać się będzie od rana dnia następnego po gdizowaniu :) Odpowiedz Link
yavorius no tak, racja 19.07.06, 13:11 Czyli gdiz i po piwku. No dobra, po dwa. Albo po trzy! I ihaha! Ałuuu... Odpowiedz Link
yavorius *** W sprawie zlotu sierpniowego *** 25.07.06, 10:14 Bardzo proszę się wpisać, kto jest chętny i komu kiedy pasi (mówimy nieustająco o tzw. długim weekendzie sierpniowym). Odpowiedz Link
latajacy_rosomak yyy 25.07.06, 20:12 Ja, niestety, muszę się wypisać (wiem, mieliśmy się wpisywać, a tu taka dywersja na początek), gdyż wybywam na cały sierpień w góry. Będę upostaciowieniem wątku, na którym straszy. Odpowiedz Link
blq Re: *** W sprawie zlotu sierpniowego *** 26.07.06, 11:51 mi pasuje wszystko, a najlepiej 14-15 sierpnia. bo nie wiem jak wroce z mjow. ale nie wiem, czy w ogole tam pojade :/ Odpowiedz Link
yavorius heh 26.07.06, 12:10 no my bardziej celujemy w 11.08, bo przecież dla niektórych 14 sierpnia będzie dniem pracy... Odpowiedz Link
maginiak Re: Jawohl(rius)! 26.07.06, 14:15 Jeny, co z ludź!!!! Ludziu, przecie wszystko stoi napisane jak byk!!!!!!! Odpowiedz Link
yavorius Re: Jawohl(rius)! 27.07.06, 08:10 Brite spytał trzykrotnie: > Co? Spotkanie > Gdzie? Mażiniakoyavoriusomieszkanie, Warszawa Służewiec. > Jak? O, to już zależy od Was :D Odpowiedz Link
maginiak Re: heh 26.07.06, 14:14 No może pocelujmy raczej w 12.08. bo 11. też może być dla niektórych dniem pracy, a już na pewno dla nas:) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak i co jest nie bez znaczenia 26.07.06, 15:47 11 cierpnia mój pradziadek obchodzi 93. urodziny. Odpowiedz Link
cassani już się reahabilituję za zwłokę w odpowiedzi 28.07.06, 12:13 Yavorze - i mówię "nie wiem jeszcze jakie sa plany mej lubej" - a ile ten zjazd nieudaczników miałby trwać? :) Odpowiedz Link
yavorius Re: już się reahabilituję za zwłokę w odpowiedzi 28.07.06, 12:17 cassani napisał: > Yavorze - i mówię "nie wiem jeszcze jakie sa plany mej lubej" Ale lubą weź też! ## > - a ile ten zjazd nieudaczników miałby trwać? :) Od soboty wieczór do niedzieli w południe (mniej więcej) Odpowiedz Link
cassani dam znak - sygnał 28.07.06, 12:32 ciężko teraz coś obiecać bo długie weekenda spędzamy w różnych okolicznościach przyrody :) Odpowiedz Link
excentrix się ustosunkowałem na priv 28.07.06, 13:18 ale żeby zadośćuczynić wszelkim pro publico oraz per procura a może nawet i ad astra, deklaruję, że wstępnie na dziś dzień i owszem (no bo pewnie kiedyś to się stać musi) jednakowoż w związku z życiem mojem bujnem nie ma gwarancji. Aczkolwiek bardzo bym chciał... Odpowiedz Link
yavorius * no więc tak: * 28.07.06, 13:22 Mamy na 100%: Maginiaka i Yavoriusa :D Blq i Blqową:))) Gale'a Maggiardy Niepewni: Cassani Excentrix Odpowiedz Link
excentrix Re: * no więc tak: * 28.07.06, 13:25 się Cassani dowie że mogę być to na pewno się pojawi :)) Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane czy jakieś łódzkie szprotkanie weekendowe będzie.. 28.07.06, 13:54 ...jutro na ten przykład, albo na ten przykład w niedzielę? Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane niedziela, ok. 19:00 29.07.06, 06:07 W takim razie będzie spoTWAnie połączone ze szprotkaniem. Brajt będzie i ja też będę i evonka się zapowiedziałą. Reszta tajemniczo milczy, więc zostaną ukarani, jesli się nie pojawią:D Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: ja bym się zasadniczo pobieżnie pojawił 29.07.06, 12:10 Zamek, smsa pisałam do Ciebie:/ No jeszcze nie wiemy, gdzie. Na Pietrynie w ogródku, to wiemy na pewno- ale konkretów nie ma. Ja tam Qvo Vadis bardzo lubię i znam, hjehje. Odpowiedz Link
szprota jak dla mnie może być Qou Vadis 29.07.06, 19:25 Miau, poprosiłabym o sesemesa, gdybyśmy dzis nic nie ustalili, bo będę w robocie. Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: jak dla mnie może być Qou Vadis 29.07.06, 21:13 To w takim razie o 19:00 jutro Qvo Vadis, postanowiono. Odpowiedz Link
szprota howgh 29.07.06, 21:33 jakem już esemesowała, przewiduję obsuwę. Może mnie wypuszczą albowiem z pracy o 17:45, a może nie. A może jeszcze zajrzę do domu. Odpowiedz Link
yavorius * no więc tak: * #2 28.07.06, 14:51 Mamy na 100%: Blq i Blqową Gale'a Maggiardy Maginiaka i Yavoriusa - bo oni zapraszają Niepewni: Cassani Excentrix Nata82 Kto da więcej? Odpowiedz Link
cassani ja dam więcej 28.07.06, 14:55 na pewno nie przyjadą: Martyniak Karol Kasiński Szczepan Rybska Karolina Kanarkowski Radosław Jędrzejczyk Anna Woźniak Paweł Widła Olga Rajfur Przemysław Kupczak Monika Kędzia Karol Milczanowska Magda Nieczarowska Katarzyna Łach Mirosława Tracz Barbara Pasiut Jadwiga Laski Dawid Socha Sylwia Malina Katarzyna Król Joanna Topa Marcin Stanuszek Kinga Bienias Damian Kościółek Delfina Chamera Krzysztof Gryglak Czesław Źiółek Agnieszka Sroka Michał Kalęba Sławomir Cyganik Tomasz Kozłowski Rafał Baran Katarzyna Bogacz Paweł Wodara Łukasz Bednarz Kamil Gadocha Klaudia Kapusta Dawid Górska Justyna Odpowiedz Link
huann Re: no 28.07.06, 15:40 cassani napisał: > Delfina mogłaby wpaść! > :) ale Broń Boże w Kościółku! bo brzydk jest. Yaviniaki wiedzą, bo widzą! Odpowiedz Link
brite hejże hej 28.07.06, 21:35 brajt też jest niepewny. Ogólnie niepewny z niego typ. Jak mówi mi kalendarz, w sobotę 12.08.2006 prawdopodobnie nie pracuję, zatem jestem mniej niepewny. Odpowiedz Link
gale Re: * no więc tak: * 30.07.06, 10:34 No więc my się pojawimy zapewne w trzech odsłonach boskich Odpowiedz Link
gale Re: * no więc tak: * 31.07.06, 14:53 A co nam szkodzi, nie będziem się rozdrabniać Odpowiedz Link
szprota jutro o 21:00 04.08.06, 19:04 w Zapiecu grają Matic z Lucasem. Szprota nazajutrz idzie na abderycką godzinę, ale może ktoś ma ochotę panów posłuchać? "Zespół przedstawi akustyczne wersje utworów,które górowały na listach przebojów 20,30 lat temu.Grają utwory grup takich jak : Pink Floyd,The Doors i wiele innych.Charyzma wokalisty i niekonwencjonalne aranzacje to znak rozpoznawczy duetu." tu tak napisali! Odpowiedz Link
yavorius * poniedziałek 9:20 * 07.08.06, 09:18 Do sobotniego popołudnia zostało co prawda jeszcze nieco czasu, ale lepiej byłoby wiedzieć, jak dużo pyszności przygotować na sobotę ;-) Gale będzie na pewno, a co z resztą TWA?:-D Odpowiedz Link
maginiak Bo zupa była zasłona a w pewnym wieku 07.08.06, 15:39 podróże dalej niż na działkę się wiążą a przede wszystkim jak się ukazuje pora szprotkaniom stolicznym nie selera, postanowiliśmy po niezliczonych konsultacjach przełożyć powyższe na przyszłość bliżej nieokreśloną :) Zapewne też się cieszycie, bo Warszawa zimą przecież równie ładna a kościół nadal będzie tak samo brzydki, więc nic nie stracicie :D A my w drodze na wywczasy przed 18 sierpnia będziemy i tak w Łodzi coby zostawić koty, więc chętnie się szprotkamy z Wami u Was skoro nie u nas. Będzie to najpewniej 16 17 lub 18, aktóry, to nie wiemy jeszcze, bo przyszłość jest przecież wielką niewiadomą :) No to buziaczki i papa! Odpowiedz Link
huann w pewnym weku 07.08.06, 16:33 to by można było 16 albo 17 albo 18 coś zorganizować! huhu, dwa szprotania się oto zapowiadaja, a ja jeszcze taki głodny... ;] Odpowiedz Link
mag.giaard Szprotkanie z okazji powrotu i wyjazdu 07.08.06, 16:30 odpowiednio: Mag.giaardów i Katastrofy_UV odbędzie się w środę, tj. pojutrze w Odchuani o godz. 18. Zaproszeni: kto może, czyli wszyscy :p Kto nie pamięta adresu, niech napisze maila do Huann. Odpowiedz Link
mrum_mode Re: Szprotkanie z okazji powrotu i wyjazdu 07.08.06, 18:12 mag.giaard napisała: > Zaproszeni: kto może, czyli wszyscy :p e, nie wydaje mi sie... [k.] Odpowiedz Link
dziad_borowy hehe tradycji stało się zadość:-)) 08.08.06, 08:44 Witajcie!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
szprota Moos nam Tanka powiadomić! 08.08.06, 20:53 uczynione, chwilowo nie odpisuje, co wszak nie oznacza. Odpowiedz Link
cassani informacje niepokojące 08.08.06, 10:50 chyba niestety nie dam rady dojechać na wyjazdowe spotkanie w Stolycy :( Na wytłumaczenie mam dwie altrnatywne wersje zdarzeń - do wyboru: 1 wersja. Oj, nie mam czasu, przyjeżdża ciotka i syn szwagra i musze im zrobic obiad. 2 wersja. Musze do końca sierpnia oddać (i oczywiście wcześniej napisać) pracę na studia podyplomowe i jak kurwa nie zrobie tego w ten weekend to nigdy tego nie zrobię!!! KURWA - miałeś 2 miesiące - a ty jak zawsze na ostatnią chwilę!!!!! Odpowiedz Link
yavorius Ależ Cassaniu 08.08.06, 10:53 Przecież spotkanie jest odwołane! Tfuuu, przesunięte... Odpowiedz Link
dziad_borowy No, ale skoro 08.08.06, 10:54 zaczelo sie tak pechowo od meczu pamietnego to nic dziwnego nic a nic. Dzierżż!!! Odpowiedz Link
cassani dajta spokój 08.08.06, 14:16 z ta moją pracą. Jakby tak mi sie chciało jak mi sie nie chce.... Odpowiedz Link
szprota SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 11:40 ogłuszamy obuchem anonsując na środę, szesnasty dzień bieżącego miesiąca. można przynosić kwiaty, kotberety i morskie świnki niedobre. czas: 19:00 - 20:00 miejsce: nie gadać! przybywać do Lizarda! komu palec psuje na budę? Odpowiedz Link
huann Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 12:19 niech no tylko zakwikną hipotamtamy! ;] Odpowiedz Link
gray Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 13:09 zdaje się, że da radę. Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 13:49 zgłaszam się chętnie, gdyż w środę pracuję tradycyjnie do 18:30, a nawet do 19:00, więc prosto z pracy rączym kłusem pobiegnę do Lizarda celem uczestniczenia w szprotkaniu. Odpowiedz Link
nata82 Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 14:46 ekhem ekhem, to może ja się tak nieśmiało pojawię. A nie pobijecie mnie? ;) Odpowiedz Link
huann Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 14:50 nata82 napisała: > A nie pobijecie mnie? ;) ni chuja! /:D Odpowiedz Link
nata82 Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 14:55 huann napisała: > nata82 napisała: > > > A nie pobijecie mnie? ;) > > ni chuja! /:D > A ja właśnie na tego chuja liczyłam ;D Odpowiedz Link
huann Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 14:56 ale w pobiciu, czy w poDbiciu? :> Odpowiedz Link
nata82 Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 13.08.06, 15:08 masochizm jest mi obcy, wybieram bramkę nr 2 :) Odpowiedz Link
aard o! 15.08.06, 20:46 A ja, głupi, nie na tym wątku pytałem ;) Jesli chodzi o mnie, to z bicia wyłącznie pianę toleruję, więc jako_rzecze_Neochuan: nichuja. Odpowiedz Link
huann widocznie Nata znalazła sobie fajniejsze 17.08.06, 20:25 chuje do podbijania osobiście gdzie indziej :( a wogule to czy chuje mogą być fajniejsze? Odpowiedz Link
nata82 oj nie, to nie tak :( 18.08.06, 14:31 ja byłam w Lizard, nawet miałam podejść ale tak szybko wyszliście :( Zresztą pisałam to tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=12924351&a=46965431 i piętro niżej. Ech :( Odpowiedz Link
aard tak pisałaś, że BĘDZIESZ 18.08.06, 17:14 a jesli BYŁAŚ i nie podeszłaś, to niestety BRAK CHUJA z Tobą :/ Odpowiedz Link
nata82 Re: a piętro niżej czytałeś? 18.08.06, 17:31 :( to już nie jestem mile widziana? Odpowiedz Link
aard Ależ czytałem, czytałem :) 19.08.06, 11:12 Po prostu przykro, że byłaś, widziałaś nas, a nie podeszłaś nas poznać choćby wtedy, jak wychodziliśmy. Wszelako po części to rozumiem, bo już dawno zaobserwowaliśmy (i nieliczne wyjątki typu Vauban tylko potwierdzają te regułę), że nowi Utopowicze mają w stosunku do nas taką dziwną i - jak się później okazuje - nieuzasadnioną nieśmiałość ;) Ale to oczywiście nie znaczy, że jesteś niemile widziana. Po prostu przyjdź następnym razem, jeśli będziesz miała ochotę :) Odpowiedz Link
szprota i żeby nie było 19.08.06, 15:50 to i ja się dołączam (na krowy z tym!) aha, czy to ty byłaś tą drobną bladą szatynką uczesaną w kitkę, która przechodząc obok nas przyglądała nam się badawczo? Odpowiedz Link
nata82 Re: i żeby nie było 19.08.06, 23:39 szprota napisała: > aha, czy to ty byłaś tą drobną no drobna jestem, nie zaprzeczę :) > bladą o cholera, to aż tak widać (nawet w tym czerwonym świetle?), że nie spędziłam wakacji w nadmorskim kurorcie, buuuu > szatynką od zawsze brunetka, aczkolwiek może to kwestia oświetlenia :) > uczesaną w kitkę, no , to się akurat zgadza > która przechodząc obok nas przyglądała nam się badawczo? czy badawczo? :) Z zainteresowaniem bym powiedziała. Dodać jeszcze - ubrana na czarno, z winem (marki nieznanej, bez baneroli - jednym słowem chuj wie jakim ;)) wystającym z torebki (notabene zostało mi wręczone w drodze do Lizard King przez Hiszpana, którego poczęstowałam ostatnim cienkim papierosem). To byłam ja :) Odpowiedz Link
szprota aha 19.08.06, 23:47 1.ta bladość to pewnie od tej gustownej czerni:)) 2.szatynka pewnie od tego czerwonego światła, musiałaś mieć jakiś płomień we włosach grasujący (kogo trawestuję? no kogo?); 3. wina nie zauważyłam, ale ja się staram przeoczać takie szczegóły ;] 4. widziałam, że spojrzałaś w naszą stronę troszkę inaczej niż reszta gości Lizarda, tak jakbyś rozpoznawała znajomych (?) i odbiłaś w swoje lewo, do tej części z telebimem :) pewnie poznałabym cię najprędzej po tych slimach ;] Odpowiedz Link
nata82 Re: aha 19.08.06, 23:58 szprota napisała: > 1.ta bladość to pewnie od tej gustownej czerni:)) Ech, czarny ma podkreślac moje oczy a nie bladość cery ;). No cóż czas zmienić kolorystykę ;)) > 2.szatynka pewnie od tego czerwonego światła, musiałaś mieć jakiś płomień we > włosach grasujący (kogo trawestuję? no kogo?); Nie mam pojęcia, za kiepska jestem jeszcze w te klocki :( A propos płomieni, powinnam częściej uważac jak zapalam papierosa... > 3. wina nie zauważyłam, ale ja się staram przeoczać takie szczegóły ;] upychałam jak mogłam, niesety cholerstwo (maczne, nie powiem, właśnie spijam. Na zdrowie:)) wystawało dość znacznie. > 4. widziałam, że spojrzałaś w naszą stronę troszkę inaczej niż reszta gości > Lizarda, tak jakbyś rozpoznawała znajomych (?) Musiałyśmy się spotkac wzrokiem, bo widziałam ,że spojrzałaś. I trochę się speszyłam szczerze powiedziawszy :). >i odbiłaś w swoje lewo, do tej > części z telebimem :) > pewnie poznałabym cię najprędzej po tych slimach ;] No to zdecydowanie ja. I na zakończenie - oczywiście :))) ;) Odpowiedz Link
szprota Re: aha 20.08.06, 00:12 Ech, czarny ma podkreślac moje oczy a nie bladość cery ;). No cóż czas zmienić > kolorystykę ;)) nie zmieniaj, czerń jest zawsze trendy, a w twoim przypadku, z tego, co zdążyłam zauważyć sponad tłumu, również twarzowa. potraktuj po prostu bladość jako komplement :) kogo trawestuję? no kogo?); > > Nie mam pojęcia, za kiepska jestem jeszcze w te klocki :( etam, nie każdy po prostu miał za nastoletnich czasów jazdę na Gałczyńskiego :) Odpowiedz Link
nata82 Re: aha 20.08.06, 00:27 szprota napisała: > nie zmieniaj, czerń jest zawsze trendy, a w twoim przypadku, z tego, co zdążyła > m > zauważyć sponad tłumu, również twarzowa. potraktuj po prostu bladość jako > komplement :) A to dziękuję :). Idę się wtopić w czerń do łóżka, bo juz którąś noc zarywam :/ a przy kompie dodatkowo zdecydowanie więcej palę... > etam, nie każdy po prostu miał za nastoletnich czasów jazdę na Gałczyńskiego :) Moje pierwsze skojarzenie (nie wiedziec czemu) padło na "Buszujacego w zbożu". Odpowiedz Link
nata82 Re: Ależ czytałem, czytałem :) 19.08.06, 23:28 aard napisał: > Po prostu przykro, że byłaś, widziałaś nas, a nie podeszłaś nas poznać choćby > wtedy, jak wychodziliśmy. Widziałam Was w sumie tylko jak przyszłam i jak wychodziliście (dokładnie chwilę przed tym jak powiedziałam do kolegi,ze chciałabym Was poznać) bo siedzieliśmy w tej drugiej części. >Wszelako po części to rozumiem, bo już dawno > zaobserwowaliśmy [...],że nowi Utopowicze mają w stosunku do nas taką dziwną i - jak się później > okazuje - nieuzasadnioną nieśmiałość ;) No właśnie - moja nieśmiałość - to też inna para kaloszy :/ > następnym razem, jeśli będziesz miała ochotę :) Ochotę to ja mam od dłuuuższego czasu :). I nastepnym razem, jak już będę na miejscu to podejdę. Przygotuję sobie jakąs mowę powitalną ;) Odpowiedz Link
huann Re: Ależ czytałem, czytałem :) 19.08.06, 23:36 nata82 napisała: > inna para kaloszy :/ a propos: przymiarki podobno są by w meczu piłkarskim była para sędziów głównych - po jednym na każda połowę boiska. Odpowiedz Link
nata82 Re: Ależ czytałem, czytałem :) 19.08.06, 23:40 echh huannie, kedy ja Cie zrozumiem ;). Nie mniej jednak Smacznego (to zawsze działa ;)) Odpowiedz Link
huann no, po prostu moja odpowiedź była 19.08.06, 23:54 z zupełnie innej pary kaloszy :) ps. poza tym może pocieszę - ja nie służę do rozumienia ;] Odpowiedz Link
nata82 Re: no 20.08.06, 00:02 huann napisała: > z zupełnie innej pary kaloszy :) Skoro o kaloszach - już dawno nikogo w kaloszach nie widziałam. > ps. poza tym może pocieszę - ja nie służę do rozumienia ;] Pocieszyłeś, dziękuję ;). Instrukcja obsługi jakas jest? Chętnie przeczytam i tak. Odpowiedz Link
huann Re: no 20.08.06, 00:05 nata82 napisała: > Skoro o kaloszach - już dawno nikogo w kaloszach nie widziałam. ani w chińskiej śnieżnej panterce Jak również! > Instrukcja obsługi jakas jest? Chętnie przeczytam i tak. a to nie wiem może Szprota coś napisze, ja-się nie znam :] Odpowiedz Link
szprota Re: no 20.08.06, 00:08 huann napisała: > a to nie wiem może Szprota coś napisze, ja-się nie znam :] ja też się nie znam, a Huanna niewiele lepiej. sugeruję zdać się na intuicję i dużo żryć ;) Odpowiedz Link
nata82 Re: :) 20.08.06, 00:15 skoro o kaloszach i chińskich śnieżnych panterkach, to dorzucę jeszcze złote torby. Ostatni szyk mody wśród starszej młodzieży. O zgrozo jak do tego dochodza jescze złote buty!!!:) Dobranoc Na instrukcję poczekam ;) Odpowiedz Link
huann Re: :) 20.08.06, 00:54 nata82 napisała: > złote buty!!!:) no to ładne buty! zupełnie co innego niż słote buty o których to kaloszach puściłem już nieco pary z ust... Odpowiedz Link
aard może nie znasz slangu? 21.08.06, 15:14 sędzia-kalosz to zły sedzia, który własne boisko na wyjeżdzie kala. Odpowiedz Link
brite SZPROTKANIE Z OKAZJI 13.08.06, 16:08 Skoro z okazji, to ja będę, Cassani pewnie też, bo dziś zaesemesesekował do mnie w tej sprawie. Postaram się ściągnąć też innych forumowych zakapiorów. Odpowiedz Link
huann Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI 13.08.06, 16:11 brite napisał: > Postaram się ściągnąć też innych forumowych zakapiorów. Longetę? ale z jedzeniem? :> Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: sidła na namiary 14.08.06, 15:29 Więc jakoś około 19:00 w środę zajrzę do Lizarda na chwilę lub dwie:) Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: zajrzyj na pięć, stać cię na to! [jarzeczjasn 14.08.06, 16:01 No na pięć to nie wiem, mężostwo i synostwo w domu na tak długo samych zostawić?;) Odpowiedz Link
huann Re: zajrzyj na pięć, stać cię na to! [jarzeczjasn 14.08.06, 16:06 nie przesadzajmy, cóż to jest pięć godzin w życiu rodziny... :] Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: zajrzyj na pięć, stać cię na to! [jarzeczjasn 14.08.06, 16:29 Czymże jest 1 trójkącik pizzy w porównaniu z całą pizzą...:D huannu, byłam wczoraj w Manu, a Ciebie nie widziałam w Tru! A już chciałam zakupy u Cię czynić! Odpowiedz Link
huann Re: zajrzyj na pięć, stać cię na to! [jarzeczjasn 14.08.06, 16:52 rozmowy_kontrolowane napisała: > Czymże jest 1 trójkącik pizzy w porównaniu z całą pizzą...:D jest 1/8 szczęścia :> > huannu, byłam wczoraj w Manu, a Ciebie nie widziałam w Tru! > A już chciałam zakupy u Cię czynić! bo się tam pracowało, a już nie pracuje. a przynajmniej nie bywa :] Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: zajrzyj na pięć, stać cię na to! [jarzeczjasn 14.08.06, 17:09 Już nigdynigdynigdynigdy huannu nie będziesz tam pracował? Odpowiedz Link
huann Re: zajrzyj na pięć, stać cię na to! [jarzeczjasn 14.08.06, 17:33 kto wie... w końcu manufaktura taka duża... ;p Odpowiedz Link
mag.giaard kiłka mogiłka dwie kijanki 15.08.06, 20:43 będziemy pomachać ogonkoma. Przepraszamy, że tak późno psujemy na budę, ale trza się było przez spam przebić i tutaj trafić, żeby wiedzieć :p (choć to nie do końca prawda: MZtka przewidziała, zrobiła jak sujka i ona jedna wiedizała, ale o ty msza!) Odpowiedz Link
aard zapomnieliśmy, ze to hermetyczne 15.08.06, 20:47 "Sujka" to nazwisko aardziego sąsiada, który czasem właśnie robi. Odpowiedz Link
vauban Re: Eech 15.08.06, 23:34 Wy to macie fajnie, tak na kupie i wogule/ szprocienie możecie sobie w domu trzymać................................................................... Odpowiedz Link
nata82 Re: Eech 16.08.06, 00:14 ale ładnego wogula (znowu:P (chyba...juz sie gubię:/) odpaliłeś :) Odpowiedz Link
mrum_mode Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 16.08.06, 10:42 Nas nie będzie, bo _tradycyjnie_ nie jesteśmy mile widziani przez _niektórych_. Pozdrowienia załączamy, Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI PRZYJAZDU YAVINIAKÓW 16.08.06, 13:42 Odwołuję siebie, lekarz męża wezwał na 19.30, Potomek nie może zostać bez opieki:( Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: uu, szkoda 16.08.06, 15:50 dziękuję. Żałuję, że mua nie będzie:( Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji tej ostatniej niedzieli 23.08.06, 13:16 odbędzie się w sierpniu, 27. znaczy, o 19 w Biblio. Any chętni? Odpowiedz Link
nata82 Re: Szprotkanie z okazji tej ostatniej niedzieli 23.08.06, 14:52 To ja się nie odzywam ;/. Będę w Wawie, lub w drodze powrotnej do Łodzi :( Odpowiedz Link
nata82 Ech, mam nadbagaż - dwie małe siostrzenice... 23.08.06, 19:05 nikt by tego nie zniósł ;) Odpowiedz Link
huann Re: Ech, mam nadbagaż - dwie małe siostrzenice... 23.08.06, 20:14 Yaviniaki by zniosły, gdyby nie były w Chorwacji czy jakoś w tych okolicach :] Odpowiedz Link
lolik2 Re: Ech, mam nadbagaż - dwie małe siostrzenice... 24.08.06, 08:25 w okolicach wyspy Hvar Odpowiedz Link
brite Re: Szprotkanie z okazji tej ostatniej niedzieli 27.08.06, 00:40 W biblio sutereńskiej czy w biblio ogródkowej? Odpowiedz Link
szprota a nie wiem 27.08.06, 01:27 to chyba od pogody zależy, nie? teraz np. jest zimnęło, wiem, bo przed chwilą wracałam z pracy. Odpowiedz Link
aard Myślę, że sutereńskiej 27.08.06, 11:37 pogoda już teraz mało wiarygodna, nie tylko zimneło, ale i przylać potrafi. Odpowiedz Link
szprota nie wiem, czy tym nie zniechęcimy Brajta... 27.08.06, 14:54 ale szczerze nie mam ochoty narażać się na marznięcie / moknięcie w ogródku. Odpowiedz Link
brite czuję się pogrzany 27.08.06, 17:12 słoneczkiem, które właśnie pieści delikatnie wystające członki me. Lato wrócinęło! Odpowiedz Link
aard A wczoraj 28.08.06, 14:57 jakoś nie zauważyłęm Twego delikatnie wystającego członka... E? Odpowiedz Link
gray Re: nie wiem, czy tym nie zniechęcimy Brajta... 27.08.06, 18:38 jak, nie przymierzając, kurwa, cwerg, krasnal jakiś... ;) Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji salmy hejmo 07.09.06, 13:58 się odbędzie w sobotę najbliższą, bo najpierw jest to: www.4kultury.pl/indexpl.php?s=program&p=sophiesolomon A potem możre być cokolwiek. To jak? Aha, z naciskiem: Rosomak? Moostank? Odpowiedz Link
huann Re: Szprotkanie z okazji salmy hejmo 07.09.06, 14:00 Huann raczej napewno bez nacisku, Huann zapłacowany :( Odpowiedz Link
szprota a ja 08.09.06, 00:34 w ramach braku zapracowania w weekend pewnie się wybiorę. Odpowiedz Link
szprota a ja jednak 09.09.06, 16:32 pomieszkam dziś w domu przy dobrej kolacji i książce. muszę trochę poszprotykać samą siebie :) Odpowiedz Link
zamek Jak w sobotę, to mnie nie ma 08.09.06, 01:59 i nie powiem, gdzie jestem, ale jakby ktoś miał telefon do Lolik, to ja poproszę ;) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak odpowiem zdecydowanie 09.09.06, 09:26 nie wiem. Mam ring wolny pierwsze starcie z Rzeczywistością. Taka konstatacja kontestacji albo na odwrotnie. Odpowiedz Link
aard piątek to jeszcze dalej! 10.09.06, 20:37 a wyjazda ni? czemu? Nie to, żebym się deklarował, ale wciąż rozważam z naciskiem na wał. Odpowiedz Link
szprota mnie nic o tym 10.09.06, 20:58 ba, fsiódemkowy plecak wszak nabyty również i na tę okazję. Odpowiedz Link
szprota no to fakcie znać, jak podpowiada t9 19.09.06, 12:33 mogę wyprodukować napoleonkę i mam pewien imperatyw w kwestii eksperymentu z sałatką selerową, com ją podpatrzyła u Lidy. spokojnie, scrashtestuję ją najpierw na sobie ;) Odpowiedz Link
aard hoho...! 19.09.06, 12:47 tym, to byś Huann ściągnęła, my - jeśli przyjdziemy - to DLA CIEBIE :p Odpowiedz Link
szprota dla ułatwienia dodam 19.09.06, 23:58 że w niedzielę mój tim z pracy planuje jakąś kurwaintegrację, z której się chętnie wymigam :P Odpowiedz Link
huann Re: hoho...! 07.10.06, 15:35 aard napisał: > tym, to byś Huann ściągnęła, my - jeśli przyjdziemy - to DLA CIEBIE :p phi! jedna napoleonka nie wyklucza Pierwszej Szproty! :PPP Odpowiedz Link
latajacy_rosomak no to jak? 23.09.06, 13:49 pista, nie konspirujta. ja wpadnę jak śliwka pod okiem w pompon może na chwilę. Odpowiedz Link
szprota no, jak nam pasi 23.09.06, 15:54 ja jestem w chałupie i w niedzielę i w poniedział. Kotbert z Hejtem pisali coś o niedzieli na wątku dla bluzgających (jakie to, swoją drogą, symptomatyczne, w jakiej atmosferze omawia się tu szprotkanie!), Aardy bez deklaracji, bo nie masz jak full spontan, aczkolwiek niesamowicie chciałabym wiedzieć chociaż na pół godziny wcześniej, bo napoleonka. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak fajniusio 24.09.06, 13:29 bo ja myszę być na koncercie, co rozpoczyna się o 20 i najwyżej mogę się oprzeć sapportowi, więc 21. Odpowiedz Link
aard No to byliśmy 25.09.06, 12:38 co prawda wiesz o tym 18 godzin później, ale rydzyk i tak gorszy :p Odpowiedz Link
szprota Katastrofa z dużej litery 21.09.06, 12:15 zaprasza dziś do Małej Litery na Traugutta 9, gdzie o 18:00 ma się odbyć pokaz "Sagi o Nibelungach". mnie nie będzie, pracuję do 22:45 (o ile dobrze pójdzie :/), poza tym znam ten film na pamięć, ale może inni się sqszą? :> Odpowiedz Link
szprota jakby się komu nudziło w czwartek 03.10.06, 17:59 to w Łodzi Kaliskiej grają Waglewski z Pospieszalskim za jakieś dwie i pół dychy. Jakby Huann nie przyjechała w czwartek, to ja rozważam. Odpowiedz Link
yavorius Re: mnie się nie będzie [odbieranienamiotumode] 05.10.06, 07:52 Och, za pierwszym razem przeczytałem >odbieranie miotu<. Odpowiedz Link
aard Spokanie z okazji Wiedźmuna 03.10.06, 23:27 Się odbędzie w piątek (na karaoke - gdzie? <rozpacz>) o 21 powiedzmy i/ lub w sobotę gdziekolwiek z akcentem na Biblio, bo Wiedźmun lubi lub aarddom, gdyby miała być wskazana domówka. Hę? Odpowiedz Link
aard Spokanie z okazji Wiedźmuna - errata 04.10.06, 13:49 się odbędzie w piątek w Zapiecku z niepowtarzalnej okazji (będzie jak zwykle :p) koncertu Mooste'tanka. Końcert się zaczyna najpewniej ok. 20. Szprotkanie też. Co do soboty, to nadal opcji jest wiele, moi Przyjaciele ;) Odpowiedz Link
szprota Re: Spokanie z okazji Wiedźmuna - errata 04.10.06, 19:54 SzproHuann wyjeżdża w pon rano, więc sobota powinna nam wejść. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak bez wazeliny 05.10.06, 17:51 mnie też wchodzi, ale o której godzinie? Odpowiedz Link
aard no właśnie pytam, Rybecal 06.10.06, 10:49 wann und wo? Dobra, jak nikt się nie chce wychylić, to ja sobie dziś wychylę i movie: w Biblio o 20 w sobotę. Negocjowalne. Odpowiedz Link
aard No i śmy ponegocjowali 07.10.06, 11:01 Zmiana miejsca i czasu: 19:00 w Aquarium (u Szproty, znaczy :p) Kto chce przyjść, a nie wie dokąd, proszony o kontakt telefoniczny/ mailowy ze Szprotą/ ze mną. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
huann 19:00 dziś w Szprotarium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 07.10.06, 13:22 potwierdzam w tytule bo lepiej widać. w programie pizzy! pranie, rozkładanie namiotu i cotam jeszcze. o,niecność podwiązkowa! Odpowiedz Link
aard Ciekawe, czy ktoś przyszedł do Szprotarium... 09.10.06, 11:50 bo szprotkanie było w końcu w Odchuani... Odpowiedz Link
yavorius SZPROTKANIE Z OKAZJI BŁĘKITNEGO MARSZU PLATFORMY 04.10.06, 09:49 Czy ktoś się wybiera do Warszawy? Odpowiedz Link
aard Będzie Love Parade? 04.10.06, 13:50 Marsz wzdłuż sunących na tirach platform z kakofonią? :p Odpowiedz Link
aard Szprotkanie w środę z okazji: 15.10.06, 13:34 1. Urodzin Rosomaka 2. Powrotu Szprohuann 3. rozdawania zległych prezentów 4. niespodzianka odbędzie się, jak słusznie <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13707204&a=50366357">zauważyła</a> MZtka w środę o godzinie 19 w Biblio, no bo gdzie kurwa? :p Obecność obowiązkowa! :) Odpowiedz Link
mag.giaard Szprotkanie z okazji pierwszego mag.giaarddomu 22.10.06, 22:24 o charakterze nibyparapetingowym odbędzie się w sobotę 4 listopada w Mag.giaarddomie. Niniejszym fil inwajtyd, jeno się prezentami nie kłopoczcie, bo kto miał przynieśc, to do aarddomu jeszcze przyniósł był :)) Odpowiedz Link
mag.giaard PS. 22.10.06, 22:26 Godzina zostanie podana nieco później, choć zapewne nie będize bardzo późna, bo raczej nocne sekscesy nie bałdzo. Natomiast ewentualnie można też, gdyby MZtka czy któś potrzebował, rozważyć piątek trzeciego lista. PS. A tydzień później RUbimy gdzieś RUodziny, o! Odpowiedz Link
vauban Re: Kongratuluję 22.10.06, 23:39 Mag.giaardowego domu, aczkolwiek nie azaliż byłbym był nie wspomniał, że vaudom w remontach i końca nie widać. Czy również, czy user - friendly ? Odpowiedz Link
aard Dziękuję 23.10.06, 09:30 Nie jest źle. zamki są w zasadzie sprawne, może oprócz tego w drzwiach wejściowych, raz miałem problem z wejściem do domu, więc przestałem go używać. Teraz mag.giaarddom na wciąż otwarty przechodniom ogłasza :p Odpowiedz Link
huann a ja się mają otwarte drzwi Maggiaardomu 23.10.06, 15:44 do schizofrenii usuń klamki? :) Odpowiedz Link
szprota mnie zajedno 22.10.06, 23:40 w piątek mam wolne, w sobotę idę na rano, w niedzielę również natomiast względem urodzin: następny tydzień wchodzi, ale tylko piątek dziesiątego. Odpowiedz Link
aard no to git! :)) 23.10.06, 09:32 W takim razie można szacować, ze sobota godz. 18 będzie blisko optimum :) Odpowiedz Link
aard To co z tym szprotkaniem? 23.10.06, 15:44 W zasadzie w dowolny dzień nieweekenendowy można by rozważyć. Odpowiedz Link
szprota możre być 24.10.06, 21:23 z tym, że może skończę o 18:45, a może dwie gadziny później... behindghostki nie wchodzą? Odpowiedz Link
aard wchodzić pewnie wchodzą 25.10.06, 10:31 ale czy mają sens, skoro dwa dni później paraardpeting? :) Odpowiedz Link
huann a nie możemy zrobić wreszcie czegoś 25.10.06, 16:52 bez sensu? tyle mądrych wątków na RU - musi być chyba jakaś RUwnowaga, jeśli nie w sowach, to choć w szczynach... Odpowiedz Link
aard a chętnie 26.10.06, 13:09 jakieś propozycje? Wspólny skok z dachu budy dla psa na ten przykład? Tylko skąd buda? :p Odpowiedz Link
huann buda bierze się spod 29.10.06, 21:55 zespołu pieśni i tańca. przecież to takie oczywiste jak Lajkonik Wawelski! Odpowiedz Link
aard Wysołuję do tablicy!! 30.10.06, 09:44 znaczy, oprócz tego, że cipka is required, to czy ktoś się wypiera do mag.giaarddomu w ogóle? Bo jak nie to po chuj będziemy w tymże siedzieć? :p Że wskażę imiennie: Mistrzu? Jako Najlepiej Cię Znający zasługuję chyba na Twoje odwiedziny? ;) Rosomaku? Bez monitora lżej Ci będzie dotrzeć ;) Moostanku? Wyjątkowo spotykamy się nie w knajpie, więc bez wymówek proszę! ;) Szprohuann? MZta może, więc zdaje się, że nie macie wyjścia :p Dziad? Zdecydowanie pora już odrobinkę zgęstnieć! ;) Yaviniaki? Ponieważ zapewne wkrócte Was nawiedzimy, to może warto by rewizytę zawczasu? ;) Kotredy? Przyznam szczerze, że takeście zrzedli, że niemal zapomniałęm Was tu wymienić! Poprawić mi się w te pędy! ;) Meteor? Rozumiem, ze raczej bez roweru, ale może za to napić się będziemy mogli? ;) Kaszani? Ty stary jebako, nie może Cię na TAKIEJ orgietce zabraknąć! ;) Nata? Może nareszcie uda się nam Cię poznać? (no i patrz wyżej! :p) :) Blq? Ja prawie zdążyłem zapomnieć, jak wyglądasz! :( Vauban? Zapewne remont, ale...? :)) Aric? No Ciebie to już naprawdę nie pamiętam - wstyd! A kto mnie będzie pod prysznicem ratował? ;) Majkel? Ech... Wiedźmun? No kurwa proszę... ;) Lea? Slonecko, to już ponad rok... Gray? Zawsze mile widziany :) The Borg? Tak, przyjdźcie wszyscy! ;) Odpowiedz Link
huann Re: Wysołuję do tablicy!! 30.10.06, 16:30 aard napisał: > Szprohuann? MZta może, więc zdaje się, że nie macie wyjścia :p jeśli miały na mysli lodówka to wyjście niepotrzebnym się być jawi :P Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Tako rzecze Mendelejew 31.10.06, 11:04 A to ma być w tę sobotę, tak? Ja nie pamiętaju adresaju. Odpowiedz Link
michael00 Re: Wysołuję do tablicy!! 31.10.06, 17:17 > Majkel? Ech... A to mój okręg? :P To będę ;) Odpowiedz Link
kotred Prowincja 31.10.06, 18:36 My, jako dumni i bladzi mieszkańcy Stolicy Prowincji, występujemy of kors na prowincji. Jeszcze większej, o ile to możliwe. Echkurwa. Odpowiedz Link
zamek Re: Wysołuję do tablicy!! 03.11.06, 17:54 Ja ten, tego, jeżeli tylko dam radę i wydobrzeję (cholerne mikroby wstrętne), to jak najbardziej :) Odpowiedz Link
mag.giaard ======== === O D W O Ł A N A ! ! ! ============= 04.11.06, 13:14 Przperaszamy, ale tak: Mag.giaard chory, Huann chory, Zamek jak widzimy też :/ Wstępnie przekładamy na za dwa tygodnie. Sorka :/// Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: ======== === O D W O Ł A N A ! ! ! ========== 04.11.06, 19:45 ale bupa dlada. Odpowiedz Link
huann Re: ======== === O D W O Ł A N A ! ! ! ========== 04.11.06, 19:48 cóż, sezon opalania dupy w Rowach dopiero w przyszłym roku :( Odpowiedz Link
mag.gie ======== === O D W O Ł A N A ! ! ! ========== 04.11.06, 19:49 w ramach rekompensaty obiecuję że na REparapetingu bedzie sernik:) Oj no przepraszam, ale ma chęć zmierzenia się z miksowaniem bez miksera jest silniejsza:) Odpowiedz Link
huann Re: ======== === O D W O Ł A N A ! ! ! ========== 04.11.06, 19:51 mag.gie napisała: > sernik sos tatarski? ;> Odpowiedz Link
aard w ramach rekomtensaty 04.11.06, 23:23 obiecuję, że na reparapetingu ma być Wiedźmun :) Odpowiedz Link
szprota Wiedźmun Wiedźmunem, apetyczny, ale ja mam simlock 05.11.06, 19:46 natomiast ten sos tatarski...! i sernik...! Odpowiedz Link
aard ja tam nic 06.11.06, 14:33 o żadnym sosie tatarskim nie wiem. Co innego, gdyby miał być majonez francuski - wtedy bym wiedział pierwszy :p Odpowiedz Link
szprota ja tylko miałabym maleńską kurweczka maciczka 07.11.06, 12:35 prośbeczkę, by reparapeting odbył się w piątek, bo w sobotę się dopatrzyłam, że zapiehniczam do 23:15 :( Odpowiedz Link
maginiak Re: Wysołuję do tablicy!! 04.12.06, 10:42 > Yaviniaki? Ponieważ zapewne wkrócte Was nawiedzimy, to może warto by rewizytę > zawczasu? ;) O, a kiedy nawiedziny tak bardziej dokładnie wystąpią? Bo chciałabym zdążyć kupić słone paluszki i kokakolę ;) Odpowiedz Link
mag.giaard PowiedzPrzyjacieluiwejdź 30.10.06, 12:07 Czyli Hello Inn, jutro o 19 w Biblio szproponują Mag.giaardy. Negotiable. A o 19, bo aard na pewno do wtedy zdąży wrócić i wyjść z piesem, a Mag.gie może zdąży dojechać po pracy :p Odpowiedz Link
szprota Re: para, nie singlepetówa 03.11.06, 18:28 Huann sushnie zauważyła, że szprotkanie oprócz czczenia PoliMag.giAardów powinno się odbyć z okazji czwartej rocznicy żyrafy Ajmaka. Dodam, że dziś jest czwarta rocznica przyzwy czajenia Pijawa. Odpowiedz Link
szprota gdyby ktoś się nastawiał na para-petting 15.11.06, 15:44 to myślę, że mogę czuć się uprawniona i w imieniu Aardów obwieścić, że jej jako takiej nie będzie. natomiast knute jest szprotkanie w ramach festiwalu gór i przyjazdu Wiedźmuna. w piątek. szprotologowie przypodawają owoż z okazji mrówek Odpowiedz Link
huann Szprotkanie z Okazji Przyjazdu Wiedźmoona i Festiw 17.11.06, 15:47 Alu gór odbędzie się dziś, to jest w piątek 17.11.2006 r. ery chrześcijańskiej (rety teberety!) o 20:00 w Pubie "Biblioteka" (Róg Kości uszki Struga). *1. **2. *ad 1. ptysie też coś! **ad 2. a dajcież spokój. * i **: postanowiliśmy urozmaicić, kurcze, tłumaczym. Podpisano: (-)COsiA. [Czterdziestu Osieroconych Ahrefów] ps. a skrót od Wilk Co Sika i Kuca to WCSik. Alejami Nieotym. Odpowiedz Link
szprota NIE MY TE JEŻE W PRZYSZŁĄ SOBOTĘ 03.12.06, 00:05 czyli 9.12 w klubie Luka na Kopernika 62, start standardowo około 21:00. komu padalec kopieniaczy palec pod psią pogodę w niezabudki? Odpowiedz Link
zamek no to żopa i nagi w dierewni, 03.12.06, 00:34 bo ja w etom czasie w Kaliningradu żywiom... Odpowiedz Link
szprota no to żopa i nagi w dierewni, a chuj gromko stal 03.12.06, 00:47 huann napisał: > a ciem żywiom? :> > > kapciem (oby nie!) Odpowiedz Link
szprota nie wszyscy przepadają za ślubami 03.12.06, 13:29 ale SzproHuann się wybiera uczcić Saperów (i po trosze małe Saperzątko, co się zjawi za 4 miesiące) Odpowiedz Link
szprota szprotkanie jest również z okazji 03.12.06, 13:35 różnicy między Achillesem a Rubikiem (z dedykacją dla Dominiki ;]) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak o 03.12.06, 15:31 trzeba się będzie wygrzebać i ku miastowowi ruszyć. Odpowiedz Link
szprota czytanie z pierwszego listu Yavoriusa do Łodzian: 19.12.06, 01:47 Gdyż wielce prawdopodobnym jest że w czwartek poświąteczny Yavorius z Żoną się objawią :) No to jak? Szczególnie liczymy na Longetę. I że wystąpi w koszulce ze średnikiem!!! ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=53995342&a=54158261 Odpowiedz Link
szprota a czemu na Łodzi, a nie tu, to niech się sami 19.12.06, 01:55 tłumaczą przypuszczam, że chodzi o Longetę, którego musiałam sobie dać w nieprzyjacioły, by mu nie odpisywać ;] Odpowiedz Link
huann Re: a czemu na Łodzi, a nie tu, to niech się sami 19.12.06, 02:06 ja mogę wystąpić ze słuchawką od domofonu z naklejką "schizofrenia - otwórz drzwi" Odpowiedz Link
yavorius Re: a czemu na Łodzi, a nie tu, to niech się sami 19.12.06, 08:01 szprota napisała: > Longetę, którego musiałam sobie dać w nieprzyjacioły, > by mu nie odpisywać ;] A wiesz, że sam będę musiał to zrobić... Odpowiedz Link
yavorius a temu 19.12.06, 08:01 bo Wy na Łodzi i tak to przeczytacie, a łodzianie na Utopii nie ;-) Odpowiedz Link
yavorius Czytanie z drugiego listu Yavoriusa do Łodzian: 19.12.06, 15:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=53995342&a=54200685 Spotkanie odbędzie się w czwartek, 28.12 od 18:00 (może być czy później;p) w Peronie 6 - Piotrkowska 6. www.peron6.pl/index.php Odpowiedz Link
szprota wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują 27.12.06, 15:43 że jest pochmurno i trochę dżdżysto, aleja nieotym. możemy spodziewać się Drugiej Kobiety, mojej żony Keltoi. Aardzie, czy Wódz? Odpowiedz Link
b00g13 Re: Szprotkanie z okazji pierwszego piątku tygodn 28.12.06, 20:37 Miedzy 3 a 10 lutego. W Lodzi. Bo Lodzi lubi jak sie w nia wchodzi. Odpowiedz Link
mag.gie palec pod budkę bo za minutkę... 11.01.07, 11:10 nie za minutke tylko o godz. 19 i nie w budzie tylko w Biblio. Ktoś chętny? Odpowiedz Link
mag.giaard ||||| ~~~~~~ O D W O Ł A N E ! ! ! ~~~~~~ ||||| 11.01.07, 15:25 Dlatego napisaliśmy wołami, bo odwołane. Sorry, ale my nie możemy, a oprócz nas deklarowała się tylko MZtka, więc jeśli ktoś się napalił, a tutaj tego nie napisał, to niech pisze SMSy do MZtki :p Odpowiedz Link
szprota tylko na służbową!!! 11.01.07, 15:45 albo na prywatną też, ostatnio miewam ją przy sobie. Odpowiedz Link
meteor2017 A to ja poprosze 11.01.07, 16:07 Obydwa numery w SMSie :) Bo nie wiem ktory mam :) Bo ktorys to chyba jednak mam, ale nie wiem czy aktualny... Odpowiedz Link
meteor2017 Re: a to ja wysyłam full wypas wizytówę 11.01.07, 18:07 Ano, az spadlem z chodnika i zaniemowilem :P Odpowiedz Link