lavinka Re: Lista nieobecności 20.09.08, 03:30 Technicznie rzecz biorąc nie ma Tomiego. Ale i tak go nie ma więc nie wiem po co ten post. Odpowiedz Link
huann to teraz nie będzie miło. 07.11.08, 13:35 na sześciolecie RU zarchiwizowało się 6 stron wątków. została jedna. już nie mogę doczekać 7 latek. zerówka - klawa rzecz! :P Odpowiedz Link
latajacy_rosomak nie wiem 08.11.08, 02:44 idę spać. jadłem dziś chleb ze smalcem w zapiecku. a zamówiłem, go dlatego, że mi się kojarzył. że mi się kojarzył z jakimś szprotkaniem. byli na nim szprota, huann, katastrofa, majkel i być może jeszcze ktoś. i tak siedzieliśmy, ktoś rzucił jakieś słowo, ale raczej nie za często, a wszyscy żuli smalec tkwiący na mące zamienionej w chleb. i skoro byłem w zapiecku, to zamówiłem. tak. gdyż uznałem, że zapiecek implikuje smalec. czy smalec implikuje zapiecek? nie wiem. poza zapieckiem nie jem smalcu, więc nie wiem, czy w chwili, gdy zacznę jeść smalec, uznam za stosowne znaleźć się w zapiecku. jest całkiem odwrotnie. znalazłem się w zapiecku, a kasia i gosia zamówiły frytki, ja stwierdziłem, że należy zamówić chleb ze smalcem. później wszyscy zdążyli na swoje autobusy, a ja nie. ale w końcu jestem. i idę spać. jak rzekł - tak zrobił. to ważne - archiwizujemy się. Odpowiedz Link
huann Re: nie wiem 08.11.08, 10:26 latajacy_rosomak napisał: > (...) > to ważne - archiwizujemy się. o, właśnie - wreszcie rozsądny, ważny, a i poważny powód do świętowania ;] Odpowiedz Link