Dodaj do ulubionych

coby sie nie przekopywac...

26.10.05, 22:27
bo wiem, ze gdzies to bylo, tylko gdzie?
Aard cos wspominal o piatku gdzies tam w watku zaplacowanym, a i osobne posty na ostatniopiatkowym watku jest notka- w zasadzie czemu mialoby mnie z Wami nie byc? Nie widze przeszkod... [gdyby nie to, ze w pt wieczorem bede gdzies w ZgJEŻu]- zatem zycze Wam stosunkowo upojnego szprotkania. A ja to jakos nexttime.
Acha- ja nie tylko o tym-
Trzymajcie jutro kciuki. Wdepnalem dzis w gowinko i obsikala mnie mysz, mysle, ze to nic innego jak ciag znakow, ze zalicze jutrzejsze koło :P Ale kciuki nie zaszkodzą.
Aardzie- animalsy jeno na obrazkach. A biurko wa-wowe :/
Obserwuj wątek
    • szprota Marudo 27.10.05, 01:21
      primo, trzymam kciuki
      secundo - a może jednak dasz radę w piątek? ze Zgierza niedaleko do Szprotki :)
      • maruda gdzies slyszalem... 27.10.05, 01:45
        ktos mi tam mowil...
        ze jest taki... miiix, cos takiego...
        bodaj na 19 jest koncert Komet, na ktorym mam byc. Nie wiem jeszcze za bardzo czy bedzie mi sie podobalo, wiec w razie czego wpadne :-) Do piatku zreszta jeszcze bardzo duzo czasu :)
        dzieki za kciuki na pewno sie przydadza
        a poki co klasc sie nie moge, zeby wszyscy co beda sciskac nie musieli robic tego z calych sil, a tylko troszke ;-)
        • aard a z czego to koło? 27.10.05, 10:35
          a na przyszłość, jak będizesz szukał wątku szprotkaniowego, to jest on pod
          koniec nagłówka forum (powyżej postów).
          Dzierżwkółku!!
          • aard [szeptem:] jakto? 27.10.05, 10:43
            znowu zamieniam I z E...?
          • maruda Re: a z czego to koło? 27.10.05, 13:21
            a wiesz, bo chcialem odpowiedziec Ci na w. zaplacowanym a jakos mi w oko nie wpadl, to juz go nie chcialo mi sie szukac ;-)
            kolo (z anatomii, ukl. pokarmowy tym razem)- pchniete, wiec dzis wieczorem się na tę okoliczność przyjemnie na wesoło upiję z resztą akademikowej grupy :P
            • aard Brawo! 28.10.05, 09:29
              To powiedzże, czy Ty studiujesz weterynarię, czy mi się zdaje? I gdzie?
              A może zbyt osobiste pytania jak na forum? Jeśli tak, napisz @
              Pyzdra!
              aA
              Rd
              • maruda Re: Brawo! 03.11.05, 23:14
                E tam, zbyt osobiste, to przecie zaden powod do wstydu czy czegostam ;-)
                Weterynarię (inni mówią zoofilię) w Wawie (wczoraj znów po długim czasie od kiedy się do niego przyzwyczaiłem- poczułem smród stolicy)
                Ale, ale- niepotrzebnie zacząłem w ogóle temat, bo nie po to tRU wchodzę, żeby o nauce myśleć, tylko żeby o niej zapomnieć :)
                • aard To ja przepraszam /dzięki 04.11.05, 09:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka