aard 18.04.03, 11:52 Nie wiem dokąd i nie wiem z kim (pewnie sam), ale wyjeżdżam. Może któregoś z Was odwiedzę w swojej wędrówce? Nie znacie dnia ni godziny... Dzierż kierownicę Yński! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Relacja jest na Łodzi 23.04.03, 21:04 Wątek (pozdrowienia z Poznania), więc tutaj tylko jeszcze raz pozdrowię Rezerwistów i pozwolę sobie odmaszerować w nieznanym kierunq... Odpowiedz Link
aard Wracam - i to chyba już jutro. 25.04.03, 17:19 Jakoś poszło, ośle, jakoś poszło... Odpowiedz Link
pijaw A ja przyjeżdżam :-) 25.04.03, 21:21 A własciwie gdy to piszę to już jestem były wyjechany i obecnie powrócony :-( A było suuuper, chociaż trochę Szprotce marudziłem, bo niewyspany byłem straszecznie, ale chyba nie ma mi tego Szanowna Godspodyni za złe??? O!! "godspodyni"!! jak ładnie!!!! Zapewniam, ze nie zamierzone :-) Tak to już jest ze Szprotkami, ze kusza do przekrecania i splotów wyrazów :-) Prawda?? :-))) Odpowiedz Link
aard Re: Wróciłem 05.05.03, 11:55 Na dobre i (być może) na złe. Coś mi tak to wygląda. Ale wracając. aA Rd PS. Ale mnie deprymują te kwadraciki. Zastanawiam się, czy jako administrator nie odebrać samemu sobie uprawnień administratora :-p Odpowiedz Link