edzioszka 02.10.03, 09:22 o nieprzeciętnej umysłowości i pomysłowosci zapoznam <prosze tego nie mylić z offerte matrimoniale>....;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Młodzianka prężnego 02.10.03, 09:22 hyhy...oczywiście napisałam powyższe w pełni wielkiej powagi ;) Odpowiedz Link
neochuan Re: Młodzianka prężnego 02.10.03, 10:13 edzioszka napisała: > hyhy...oczywiście napisałam powyższe w pełni wielkiej powagi ;) > hm, młodzianek w pełni... brzmi to jak oleksy józef! :))) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Młodzianka prężnego 02.10.03, 10:16 e no, może w wyglądu się nie nasmiewajmy, rzecz otrzymana Odgórnie - jeśli już polityzująco - Romek bije wsiech na głowę ;) Odpowiedz Link
neochuan Re: Młodzianka prężnego 02.10.03, 10:19 ależ było to z sympatią. umiarkowaną wprawdzie. zaś panie romanie, do pana to nawet nie jestem w stanie. Odpowiedz Link
edzioszka Re: a może (m)łodzianina? 02.10.03, 10:54 ot-tak rymujesz czy na kim po<m>stujesz? ;) Odpowiedz Link
neochuan strumień 02.10.03, 11:08 będąc one gdaj temu w beskidzie napiłem się wody ze strumienia który nazwałem imieniem elokwencji i odtąd odbija mi się rymowaną czkawką i pływały w niej kiełżyki i miały w środku będąc przezroczystymi takie zielone i takie czerwone jak trochę układ scalony i jak zielone szło do góry to czerwone na dół i na odwrót a także parę czarnych oczek patrzących na mnie z wyrzutem że je piję i było ich wielu i kasżdy miał po parze no i wielu już zresztą słyszało tę straszną bajkę a aard pali fajkę i zobacz oto co ten strumień mi zrobił z najwyższym trudem kończę ten post... Odpowiedz Link
edzioszka Re: strumień 02.10.03, 11:51 podstawa: zielonym do góry! mnie tyż się rymuje nawet gdy pomstuje na onym zielonym ;) Odpowiedz Link