Dodaj do ulubionych

Moooni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.07.06, 16:19
Widze, ze nie jestem w moooniczkowym temacie. Czytam i czytam i nic nie kapuje. Wiec sie zalogowalam ( chociaz nie bylam pewna czy Roman mnie nie wywalil???) Moooni !!!!!! co sie dzieje ???
Czy moze zalozylas jakies schronisko dla.........kotkow ????? a moze dla innych zwierzatek ???? a moze rozbudowujesz domek i robisz jakies bocianowe przyjecie ???? I gdzie ty sie obracasz ???? czy tu gdzie jezdzi "19" czy moze jeszcze za goracym Baltykiem ??? I co jest z tym naszym ciachem wisniowym nie wspomne juz o innych atrakcjach cvzy juz przepadlo czy dopiero sie............piecze ???
Obserwuj wątek
    • moooni Re: Moooni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 17:19
      naka napisała:

> Widze, ze nie jestem w moooniczkowym temacie. Czytam i czytam i nic nie kapuje
      > . Wiec sie zalogowalam ( chociaz nie bylam pewna czy Roman mnie nie wywalil???)
      > Moooni !!!!!! co sie dzieje ???
      > Czy moze zalozylas jakies schronisko dla.........kotkow ????? a moze dla innych
      > zwierzatek ???? a moze rozbudowujesz domek i robisz jakies bocianowe przyjecie
      > ???? I gdzie ty sie obracasz ???? czy tu gdzie jezdzi "19" czy moze jeszcze za
      > goracym Baltykiem ??? I co jest z tym naszym ciachem wisniowym nie wspomne juz
      > o innych atrakcjach cvzy juz przepadlo czy dopiero sie............piecze ???

Ani, ani, ani :)
      Pozdrawiam GORĄCO z upalnego Slough. Taka mieścina na zachód od Londynu. Skromna
      wioska, 120k mieszkańców, ładnie, przytulnie... Tutaj osiadłam. Do Polski wrócę,
      kiedyś :)

M.
    • moooni hehe, to piąty wątek ze mną w temacie :) 21.07.06, 17:26
      Zapraszam wszystkich na jubileuszowy poczęstunek: dzisiaj piwo z miodem, sałatka
      owocowa i pieczona fasola :)

M.
      • naka Re: hehe, to piąty wątek ze mną w temacie :) 23.07.06, 14:52
        To mnie zmartwilas. Widze , ze duzo wody uplynie zanim moje oczy cie zobacza.Ale jezeli ci jest tam az tak dobrze to siec i nie wracaj. Piwka z miodem tez bym sie napila i salatki owocowej tez pojadla. Moze kiedys, daj znac jak bedziesz blizej.
        To juz piaty watek z toba w tytule ??? ale jestes slawna !!! tylko co Roman na to jak Twoja slawa przycmi Jego ????
        Powodzenia.
        • roman_j Re: hehe, to piąty wątek ze mną w temacie :) 23.07.06, 15:33
          naka napisała:

> tylko co Roman na to jak Twoja slawa przycmi Jego ????

Nie mam nic przeciwko. :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka