Dodaj do ulubionych

pytanie do UKE

IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.03.12, 09:45
Dzień Dobry.

Otrzymałem telefoniczną ofertę na przeniesienie mojego numeru z Plus MIX do T-mobile MIX.
W rozmowie telefonicznej poinformowałem że nie jestem pewny czy wykonałem już odpowiednią liczbę doładowań w Plus MIX. Przedstawiciel powiedział, że na pewno już mam odpowiednią liczbę doładowań i załatwienie przeniesienia numeru bierze na siebie. Rezultat taki:
W Plus MIX zostało 7 doładowań i za zerwanie umowy grozi mi kara (spanikowałem i anulowałem w plusie przeniesienie numeru). Posiadam telefon z T-mobile na MIX i nie mogę od tej umowy odstąpić bez płacenia kary. Co mam zrobić w tym przypadku. Jestem skłonny przejść do T-mobile na kartę z zachowaniem numeru z Plus MIX jednak dopiero po wygaśnięciu umowy z Plus MIX. Jetem oburzony nieuczciwością marketingową przedstawicieli T-mobile. Co mam w tej sytuacji zrobić?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: pytanie do UKE IP: *.tktelekom.pl 27.03.12, 19:58
      W sytuacji, gdy anulowałeś przenosiny w Plusie, to poczekaj do wygaśnięcia umowy i wtedy przenoś numer. Poza tym z marketingowcami nic nie zrobisz. To Ty się musisz pilnować a nie oni. To są naganiacze, byle jak najwięcej klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka