pumka3 22.05.06, 13:58 Chcę poznać opini opinię pań odchudzających się tą dietą,mających czterdzieści lat.Jak ją zniosły i jak zachowała się ich skóra po diecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja997 Re: dieta dla czterdziestolatek ??? 23.05.06, 08:50 jestem po 40-stce i nie mam takich obaw, stosowałam ją cztery lata temu i byłam bardzo zadowolona, schudłam sporo i długo trwały efekty. Przyznaje ze wtedy gimnastykowalam sie ale nie było to nic wielkiego 15-20 min dziennie. Skóra i cialo w najlepszym porządku. Odpowiedz Link
beatak Re: dieta dla czterdziestolatek ??? 24.05.06, 18:34 Mysle, ze to nie ma znaczenia, co to jest 40-tka ;-) ??!! Jesli nawet schudniesz i skora np na brzuchu troszke zwiotczeje - kilka brzuszkow, dodatkowych cwiczen po diecie i bedzie ok. A tluszczyk i tak zniknie ;-) A przeciez o to chodzi ;-) Bardziej obawialabym sie, gdybys miala 14 lat ;-) Odpowiedz Link
pumka3 Re: dieta dla czterdziestolatek ??? 26.05.06, 08:23 Chm...To może dziś będzie począrek?Kto ze mną? Odpowiedz Link
norka84 Re: dieta dla czterdziestolatek ??? 26.05.06, 09:54 Pumka a co stosowałaś po diecie aby utrzymać efekt. Ja już w niedzielę mam ostatni dzień i nie wiem co dalej, nie chce wfektu jojo i powrotu do "brzuszka ciążowego"? Co mi polecasz... W sumie chudnąć już nie chce i nie muszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
beatak Re: dieta dla czterdziestolatek ??? 26.05.06, 10:30 Dziewczyny, proponuje wyeliminowac niektre produkty z jadlospisuna jakis czas, moze troche kierowac sie dieta South Beach, nie rygorystycznie ale z glowa. Po woli wprowadzac te "tuczace" i przyzwyczajac sie do tych ograniczen. Ja wiem, ze mnie gubi pieczywo, ciasteczka i kluski i zawsze, gdy wyeliminuje te produkty - chudne. Trzymam za was kciuki! Odpowiedz Link
norka84 Re: dieta dla czterdziestolatek ??? 26.05.06, 11:48 A ja własnie nie wiem od czego tyje, nie zaobserwowałam, u mnie chyba problemem było to że wcinałam za dużo, mimo że byłam już głodna to łakomstwo zwyciężało... Heh, ale teraz to się zmieni, wiadomo nie daruje sobie wszystkiego bo to by była katorga ale raz na jakiś cza można zaszaleć. :) Odpowiedz Link