Dodaj do ulubionych

Dieta a zwiększony wysiłek umysłowy

01.06.06, 15:00
Mam jeszcze jedną wątpliwość..mianowicie czekają mnie ciężkie dwa tygodnie w
pracy, intensywna praca po 10 godz dziennie + soboty + po drodze okres czy w
takim przypadku można zacząć dietę czy lepiej poczekać?Napiszcie jak Wy sobie
radzicie?
Obserwuj wątek
    • sonia2301 Re: Dieta a zwiększony wysiłek umysłowy 01.06.06, 15:07
      wiesz co anna ja bym poczekała i zaczęła po okresie...
      • edytka177 Re: Dieta a zwiększony wysiłek umysłowy 01.06.06, 15:10
        wiesz ...ja tez bym zaczekala...ja specjalnie czekalam, az wysilek umyslowy mi
        sie skonczy i bede miala wolne (wakacje) wiec radze jednak zaczekac :) pozdrawiam
    • elka_18 Re: Dieta a zwiększony wysiłek umysłowy 01.06.06, 15:15
      musisz wziąć pod uwagę czy będziesz mogła zrobić sobie obiad w pracy to dużo.
      Coś w pracy musisz jeść!!
      Musisz wiedzieć że ta dieta nie jest taka straszna jak ją malują ja jestem w
      trzecim dniu i mam sporo energi!!!
      Ale weź też pod uwagę że ja siedzę w domu, bo po maturze jestem!!!I powiem ci
      szczerze że nudzę się jak mons, bo jestem zapraszana do znajomych ale nie idę bo
      jestem na tej diecie i alkoholu nie mogę i nic słodkiego więc nie ma co się
      kusić, więc w pracy chociaż czas zabijesz!!! Ale muszę przyznać że z energią
      podczas tej diety jest bardzo różnie!!! zwłaszcza pod koniec podobno!!!!ale
      przecież totylko 13 dni!!! Ja włąśnie pije sobie czerwoną herbatkę i ciągle
      myślę nad tym jak będę wyglądać jak skończę tą dietę więc myślę że możesz
      spróbować a jak będzie ci ciężko to pomyśl sobie że wytrzymałaś już głupie pół
      dnia i że my na forum trzymamy kciuki a gdy zobaczysz pierwsze wyniki to
      dojdziesz do końca choćby na czworakach jak to Sonia powiedziała!! powodzenia
      • elka_18 Re: Dieta a zwiększony wysiłek umysłowy 01.06.06, 15:17
        musisz wiedzieć że ja właśnie ma okres, ale trzeba powiedzieć sobie w prost że
        ja ogólnie go zawsze bardzo dobrze przechodzę!!!
        Jeśli tak dużo pracy masz tylko w najbliższym czasie to poczekaj a jeśli tak
        ogólnie też to możesz spróbować!!!
        Ps ja przed maturą bym tej diety niepróbowała!!!!!!!!
        • sonia2301 Re: Dieta a zwiększony wysiłek umysłowy 01.06.06, 15:22
          no wlasnie... tak tez sobie w tej chwili pomyslalam ze z drugiej strony jak
          bedziesz bardzo zajęta to nie bedziesz myslec o jedzeniu i łatwiej to
          zniesiesz...tylko musisz zrobic sobie 2 przerwy zeby zjesc to co sobie
          przyniesiesz w garnuszkach i czy masz mozliwosc przygrzac sobie jedzonko. Bo
          zimnego szpinaku czy brokułow nie przelkniesz. najgorzej jest jak sie nie ma
          zajecia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka