Dodaj do ulubionych

laseczki wazne

16.11.06, 19:14
Dziewczynki jak robiłyscie w tym 3 dniu grzanek na sniadanko?z normalnego
chlebka? z masełkiem czy jak? prosze o szybka odp:*
Obserwuj wątek
    • angelsz Re: laseczki wazne 16.11.06, 19:51
      mysle ze poporostu bierzesz kromek chleba i wrzuycasz do tostera i wyskauje i
      chrupiesz, lepsze jest ciemno pieczywo bo ma blonnik,
      pzdr :* ja nei wiem do konca bo jutro dopiero 2 dzien diety ... 3m za ciebei
      kciuki ..:)
      • maagda83 Re: laseczki wazne 16.11.06, 20:53
        jedna kromka chleba moze byc tostowy w opiekaczu lub tosterze, bez masla. ja
        juz jestem po tej diecie i jestem zadowolona. 13 dni szybko mija:)
        • ewelinka1222 Re: laseczki wazne 18.11.06, 08:47
          Ja zamiast tego zjadłam 3 kromki pieczywa Waza 7 zbóż - bo 1 kromka ma 15 kcal,
          a zwykłego chleba około 250 kcal.

Jestem w 6 dniu i 5 kg mniej.
          • ewelinka1222 TYLKO NIE CHLEB TOSTOWY 18.11.06, 13:20
            Ja jem 3 kromki wazy.

Po za tym chleb tostowy tuczy i nie zawiera żadnych pozytywnych składników.
            Jeśli chcesz grzankę z chlebka to tylko z razowego lub ewentualnie zwykłego.

Tostowy odradzam - sztuczny zapełniacz i bardzo kaloryczny.
            • spragnienie Re: TYLKO NIE CHLEB TOSTOWY 18.11.06, 14:07
              Ja jem chleb tostowy. Mnie jakos nie utuczyl;-). Pierwszy raz bedac na tej
              diecie schudlam 8 kilo!!!
              Tosta wrzucam do tostera, mozesz go tez usmazyc na patelni teflonowej.
              • ewelinka1222 MÓJ PRZYKŁAD 18.11.06, 15:04
                Ok, podam swój przykład. Na wakacje byłam w Irlandii 3 miesiące. Tam jedliśmy
                tylko chleb tostowy, bo tylko taki jest i jest dość tani (są również inne, ale
                kosztują powyżej 2,50 euro)

Gdy wróciłam do Polski i stanęłam na wadze okazało sie, że przytyłam 9 kg,
                wszystkie spodnie ciasne lub za małe. A naprawdę nie jadłam tam wiele, bo po
                prostu nie miałam na to czasu.

Czytałam też tam artykuł w gazecie polskiej o "Zirlandczeniu" i chodziło o to,
                że Polki tyją w Irlandii głównie przez chleb tostowy.

Może w Polsce jest inny - nie wiem, ale boję się sprawdzać.

Od miesiąca schudłam już 9 kg,( w tym 5kg na kopenhadzkiej - dziś mój 6 dzień),
                i ubierając jeansy kupione w Irlandii topię się w nich.Daję słowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka