misia_2000 16.11.06, 19:14 Dziewczynki jak robiłyscie w tym 3 dniu grzanek na sniadanko?z normalnego chlebka? z masełkiem czy jak? prosze o szybka odp:* Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelsz Re: laseczki wazne 16.11.06, 19:51 mysle ze poporostu bierzesz kromek chleba i wrzuycasz do tostera i wyskauje i chrupiesz, lepsze jest ciemno pieczywo bo ma blonnik, pzdr :* ja nei wiem do konca bo jutro dopiero 2 dzien diety ... 3m za ciebei kciuki ..:) Odpowiedz Link
maagda83 Re: laseczki wazne 16.11.06, 20:53 jedna kromka chleba moze byc tostowy w opiekaczu lub tosterze, bez masla. ja juz jestem po tej diecie i jestem zadowolona. 13 dni szybko mija:) Odpowiedz Link
ewelinka1222 Re: laseczki wazne 18.11.06, 08:47 Ja zamiast tego zjadłam 3 kromki pieczywa Waza 7 zbóż - bo 1 kromka ma 15 kcal, a zwykłego chleba około 250 kcal. Jestem w 6 dniu i 5 kg mniej. Odpowiedz Link
ewelinka1222 TYLKO NIE CHLEB TOSTOWY 18.11.06, 13:20 Ja jem 3 kromki wazy. Po za tym chleb tostowy tuczy i nie zawiera żadnych pozytywnych składników. Jeśli chcesz grzankę z chlebka to tylko z razowego lub ewentualnie zwykłego. Tostowy odradzam - sztuczny zapełniacz i bardzo kaloryczny. Odpowiedz Link
spragnienie Re: TYLKO NIE CHLEB TOSTOWY 18.11.06, 14:07 Ja jem chleb tostowy. Mnie jakos nie utuczyl;-). Pierwszy raz bedac na tej diecie schudlam 8 kilo!!! Tosta wrzucam do tostera, mozesz go tez usmazyc na patelni teflonowej. Odpowiedz Link
ewelinka1222 MÓJ PRZYKŁAD 18.11.06, 15:04 Ok, podam swój przykład. Na wakacje byłam w Irlandii 3 miesiące. Tam jedliśmy tylko chleb tostowy, bo tylko taki jest i jest dość tani (są również inne, ale kosztują powyżej 2,50 euro) Gdy wróciłam do Polski i stanęłam na wadze okazało sie, że przytyłam 9 kg, wszystkie spodnie ciasne lub za małe. A naprawdę nie jadłam tam wiele, bo po prostu nie miałam na to czasu. Czytałam też tam artykuł w gazecie polskiej o "Zirlandczeniu" i chodziło o to, że Polki tyją w Irlandii głównie przez chleb tostowy. Może w Polsce jest inny - nie wiem, ale boję się sprawdzać. Od miesiąca schudłam już 9 kg,( w tym 5kg na kopenhadzkiej - dziś mój 6 dzień), i ubierając jeansy kupione w Irlandii topię się w nich.Daję słowo. Odpowiedz Link