03.12.03, 22:27
Simsy to gra w której bohaterami są postacie stworzone przez gracza, dorośli,
dzieci, gółownie polega to na dorabianiu się forsy, budowaniu domu(ów)... itp
nawet można się rozmnożyć :)!, trzeba ich karmić, prowadzać siusiu i
zaspakajać ich zachcianki:) ... pewnie urwałam z choinki ale chciałabym się
dowiedziec czy ta gra jest w polskiej wersji albo czy jest coś podobnego w
jezyku polskim, bo mikołaj już tuż tuż ...

Pozdrawiam
Ela
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: * SIMSy * 03.12.03, 22:38
      Sa na bank i to milion wersji i rodzaji. W kazdym empiku dostaniesz:)

Pozdrawiam
      • ella27 Re: * SIMSy * 03.12.03, 22:45
        Olus wstyd mi :D ... aż 1000000 kurcze ;) . No właśnie dlaczego u mnie w
        Złotoryjce nie ma Empiku ...
        • olus_stad Re: * SIMSy * 03.12.03, 22:49
          No z ta liczba to przesadzialem, ale co wchodze do empiku to w top10 zawsze jest jakas czesc Simsow, zmienia sie tylko zastosowanie, glowna idea bez zmian. Pamietam jak gralem w pierwsza czesc i musze przyznac, ze ostro wciaga. Ale na krotko. Tzn mi zapalu do 'hodowania' rodziny starczylo na 2tyg. Tak samo bylo z tamaguczi. Oj slaby bedzie ze mnie rodziciel;))

Pozdrawiam
          • angael Re: * SIMSy * 04.12.03, 00:23
            no moja druga polowke strasznie to wciagnelo i bawi sie w rodzine :> a czesci
            jest chyba 6 albo 7 lacznie i kazda po polsku. przy czym trzeba miec pierwsza
            zeby grac w reszte bo sa w formie dodatku :) nie ma jak zarobic duzo kasy :>
            • ella27 Re: * SIMSy * 11.12.03, 20:58
              Byłam dzisiaj w Empiku i co , pierwsza podstawowa część kosztuje 139 cennych
              złotóweczek , każda dodatkowa nakładka 80 , a jest ich z 10 - to dość drogo,
              dali by sobie spokój :| w zamian kupilam Scrable za 80 złotówek :))

Ela
              • olus_stad Re: * SIMSy * 11.12.03, 21:12
                Scrabble na pewno bardziej rozwiaja niz Simsy, ale musisz sie przygotowac na jeszcze jeden wydatek...mianowicie slownik poprawnej polszczyzny:))

Pozdrawiam
                • swek1 Re: * SIMSy * 11.12.03, 21:46
                  Ja po grze w scrabble jestem bardziej zmęczony niż po wysiłku fizycznym,
                  dlatego partyjkę rozgrywam wieczorami. Po niej sen, to sama przyjemność.
                  Pozdrawiam.
                  • olus_stad Re: * SIMSy * 11.12.03, 21:54
                    Jeszcze jakis czas temu pogrywalem sobie w Scrabble na www.kurnik.pl i calkiem przyjemnie bylo:) Moze jakis turniej kiedys w cos zorganizujemy??

Pozdrawiam
                    • swek1 Re: * SIMSy * 11.12.03, 22:02
                      olus_stad napisał:

> Jeszcze jakis czas temu pogrywalem sobie w Scrabble na www.kurnik.pl i calkiem
                      przyjemnie bylo:) Moze jakis turniej kiedys w cos zorganizujemy??
                      >
                      > Pozdrawiam

To samo miałem na myśli.Tylko nie wiem jak pobierać literki? Pozdrawiam.
                • ella27 Re: * SIMSy * 11.12.03, 22:23
                  olus_stad napisał:

> Scrabble na pewno bardziej rozwiaja niz Simsy, ale musisz sie przygotowac na
                  je
                  > szcze jeden wydatek...mianowicie slownik poprawnej polszczyzny:))
                  >

To do mnie jakaś aluzja , czy tak ogólnie ?
                  • olus_stad Re: * SIMSy * 11.12.03, 22:30
                    Raczej chodzilo mi o gre fair-play:) Zawsze jak scrabblowalem z siostra to na porzadku dziennym byly awantury na temat istnienia jakiegos slowa. Wiec z czasem w obwodzie byl slownik, ktory te problemy rozwiazywal:) Dopoki go nie bylo, nawet nie jestes w stanie sobie wyobrazic jakie slowa byly tworzone;)))

Pozdrawiam
                    • swek1 Re: * SIMSy * 12.12.03, 09:06
                      To prawda, słownik jest arbitrem, ale i tak bez kompromisów się nie obejdzie.
                      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka