czarek_777 19.11.11, 20:34 Syn od jakiegoś czasu gra w piłkarskie zakłady bukmacherskie. Na ogół jest do przodu chociaż bywa że przegrywa. Ja dziś premiera postawiłem na wygraną United pięćset zł i wygrałem dwieście pięćdziesiąt cieszę się z tego ludkowie postawić Wam coś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irena0503 Re: totek 19.11.11, 21:10 Mąż też gra,wcześniej dzielił się ze mną, od jakiegoś czasu nic nie dostaję...czyżby przegrywał?,albo.......Muszę się zainteresować. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 19.11.11, 21:21 Super po raz to mąż Cię zwyczajnie oszukuje !!! moja przy moich grach jest przy mnie, pilnuje swojej dol bo ją ma nie daj się robić w bambuko oki ? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 19.11.11, 21:38 Ja wygrałem syn przegrał oddałem Mu swoją wygraną ale to za mało /przegrał więcej/.Ech - mówiłem, postaw na United. Postawił na drugą bramkę i umoczył. A Wy kobiety, na co stawiacie ? na kundla czy rasowego ? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 19.11.11, 21:46 Dobranoc dupki żołędne zawsze i w każdej sytuacji liczcie na siebie oki ? Odpowiedz Link
matt.j Re: totek 20.11.11, 00:17 czarek_777 napisał: > Ja dziś premiera postawiłem na wygraną United pięćset zł i wygrałem dwieście pięćdziesiąt cieszę się z tego ludkowie Gratulacje Ale chyba pasji nie zrozumiem i sam grać w żadne zakłady raczej nie będę Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 20.11.11, 06:22 Ja całe lata nie grałem. Syn zaczął grać w bukmacherskie i....wzięło mnie trochę ale nie hazarduje się, nie ma we mnie czegoś takiego jak - wpaść w nałóg i cierpieć bo nie mogę z tego wyjść. Ja rządzę Przy zero zero postawiłem na United pięć stów, za złotówkę płacili /na wygraną United/ ponad złoty pięćdziesiąt. Gdy padła bramka, dla United i ten mimo prowadzenia dalej z furią nacierał ,syn postawił tysiąc na to że na pewno padnie jeszcze jedna bramka. Nie padła. On umoczył tysiąc ,ja dwieście pięćdziesiąt do przodu. Oddałem Mu to, a że cycu wygrał wcześniej cztery zety ,nie wiele stracił miłego dnia. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 20.11.11, 17:19 Tak ja dziś postawiłem że Chelsea nie przegra z Liverpoolem. Pięć stów postawiłem jeśli nie przegra, wygram sto zeta, jeśli przegra ,stracę pięć paczek Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 20.11.11, 19:30 Przegrałem trudno się mówi. Odbiję sobie jeszcze dzisiaj, na razie trzy paczki odegrałem na hiszpańskiej Odpowiedz Link
skiela1 Re: totek 20.11.11, 20:35 Naprawde nie potrzeba podwyzszac podatkow Niektorzy placa dobrowolnie i to takie sumy. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 20.11.11, 20:45 Już osiem dych jestem do przodu ponad to co przegrałem i nie gram więcej. Dzisiaj Odpowiedz Link
skiela1 Re: totek 20.11.11, 20:51 Jakby co to podatek od nadziei zaplaciles. Ktos inny zarobil. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: totek 20.11.11, 20:58 Skiela to są zakłady bukmacherskie - www.tobet.com - masz zasilone w gotówkę konto ? to możesz grać i stawiać. Przegrywasz ? kasa z konta znika - wygrywasz - wpływa kasiorka proste prawda ? ale do grania nie namawiam. Słabych zwłaszcza. Odpowiedz Link
dede43 Re: totek 21.11.11, 18:04 Ja tez płace co tydzień dodatkowy podatek, tyle, że nazywam go " podatek od marzeń'" (gram w Lotto). Czyli więcej nas dobrowolnie opodatkowanych. Odpowiedz Link