sloggi 13.07.04, 08:48 Życzę imiennikowi zdrowia i oby choróbsko było już tylko niemiłym wspomnieniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 08:56 sloggi napisał: > Życzę imiennikowi zdrowia i oby choróbsko było już tylko niemiłym > wspomnieniem. Widzę, że też oglądałeś wczoraj "Fakty". Też mu życzę dużo, dużo zdrówka. Mam nadzieję, że będzie z dnia na dzień coraz lepiej. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 09:21 ...całym sercem jestem z ludzmi, którzy walczą: z własną chorobą, nietolerancją, głupotą. Marcinowi życzę zwycięstwa i spełnienia najskrytszych marzeń. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 11:44 Niestety, dla mnie "nie do wyjecia" jest tylko ten siwy pan, ktory prowadzi Panorame w Dwojce. Reszta to jakies narcyzy prezentujace siebie a nie wiadomosci. Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 11:47 narysuj.mi.baranka napisała: > Niestety, dla mnie "nie do wyjecia" jest tylko ten siwy pan, ktory prowadzi > Panorame w Dwojce. Reszta to jakies narcyzy prezentujace siebie a nie > wiadomosci. "Mojej" Anitki Werner o dwóch twarzach też nie lubisz? Pół twarzy jej się uśmiecha, a pół mówi, że zaraz Cię pogryzie. Odpowiedz Link
olia_o Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 11:58 sloggi napisał: > "Mojej" Anitki Werner o dwóch twarzach też nie lubisz? Pół twarzy jej się > uśmiecha, a pół mówi, że zaraz Cię pogryzie. To dlatego jest tak uwielbiana przez mężczyzn? Nigdy nie wiesz co Cię czeka? Nie jesteś bowiem pierwszym, który się nią zachwyca. Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 12:11 Ona jest słodko-słona czyli miło-sroga. Ma nawet swoją stronę w internecie - ale po obejrzeniu jej na ulicy powiem jedno - baba z wysoką klasą. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 13:54 ...Anita ma swój styl. Jest oryginalna , i to wystarczy by zawiesić na niej oko. Odpowiedz Link
nauma Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 14:08 Anita bardzo na mnie działa A Marcin P.? Rany boskie, jak go wczoraj zobaczyłem, aż mi się żołądek ścisnął - zostało z niego może połowę... Życzę mu jak najlepiej! Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 17:03 Anita Werner jak dla mnie jest za bardzo męska ;-P Dużo bardziej wolę choćby Pawłowskiego czy też... Paaatrycję Redo Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 17:22 nauma napisał: > Anita bardzo na mnie działa Otoz to. Pytanie czy prezenter wiadomosci powinien dzialac na zmysly. Odpowiedz Link
urtiko Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 13.07.04, 19:59 Nie ma telewizora - od czasów, kiedy jeszcze Panoramę prowadziły Targoszowa i Czubówna (która teraz straszy na Błękitnej Linii), więc nie jestem na bieżąco w prezenterach. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 15.07.04, 19:12 Wlasnie widze w Faktach jakiegos faceta, ktory jak sie blizej przyjrzec wyglada na... Pawlowskiego chudszego o 30 kg. Odpowiedz Link
geograf Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 15.07.04, 20:08 wygląda...koszmarnie. Musi szybko przytyć żeby oczy i uszy nie rzucały się w oczy... Ale schudł. Wyniszczająca choroba Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 15.07.04, 21:31 Też go dzisiaj widziałem - 1/3 poprzedniego Marcina Pawłowskiego. Odpowiedz Link
oqo Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 15.07.04, 22:02 za powrót Pawłowskiego na wizję poważam autentycznie tvn - była to decyzja dojrzała i na pewno pomocna dla samego zainteresowanego i jak sam wspomniał spełnia funkcje terapeutyczne.... nie sztuką jest postawić przed kamerą modelkę która i tak się z czasem opatrzy. ....nie wielu zna przyszłość swą.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 15.07.04, 22:40 Jeszcze nie miałem okazji, ale podobno bardzo się wizualnie zmienił. Mam nadzieje, ze będzie wszystko OK. Odpowiedz Link
wgfc Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 15.07.04, 23:13 Wygląd się zmienił. Sympatyczny głos pozostał. Mam nadzieję, że zwycięży. Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcin Pawłowski 01.08.04, 21:51 Podobno z Marcinem Pawłowskim jest bardzo źle, a powrót na wizję był ze strony TVN spełnieme prośby ciężko chorego spikera. Nie wiem na ile wiadomość o zgłoszeniu się Pawłowskiego do hospicjum jest prawdziwa, ale niestety nie jest dobrze. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Marcin Pawłowski 01.08.04, 22:02 Z wielkiej sympati do jednego z najlepszych dziennikarzy TVN trzymam kciuki i życzę wytrwania i siły tak potrzebnej do walki. Marcin dasz radę !!! Czekamy na Ciebie na wizji. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 16.08.04, 21:16 Dziś Fakty o 19.00 prowadził Marcin, przyznam szczerze, że poznałam go jedynie po głosie. Teraz bardziej zaciskam kciuki za jego zdrowie. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 17.08.04, 11:12 Fakty sa takie, ze przez miesiac NIC nie przytyl a wrecz schudl. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 17.08.04, 12:13 ...faktycznie - wygląda gorzej ale głos - ten sam lub prawie ten sam... Trudno mówić o podziwie (choć i ten wystepuje)lecz bardziej - wzruszenie, że młody chlopak tak a nie inaczej traktuje swoją chorobę, swoje ciało... wzrusza mnie i to, że Marcin na przekór obowiazujacym standardom, stereotypom, konwenansom walczy o prawo do samorealizacji... Nie wyglądał na takiego, który domagałby sie litości, współczucia...zresztą w obliczu takiego męstwa, odwagi byłoby to przejawem wyjatkowego kołtuństwa. M P każe nam zapominać, o tym że prawo do życia mają wyłącznie piękni, młodzi, opaleni, pewni siebie a....puści w środku. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 17.08.04, 12:31 zenta1 napisał: > ...faktycznie - wygląda gorzej ale głos - ten sam lub prawie ten sam... > Trudno mówić o podziwie (choć i ten wystepuje)lecz bardziej - wzruszenie, że > młody chlopak tak a nie inaczej traktuje swoją chorobę, swoje ciało... wzrusza > mnie i to, że Marcin na przekór obowiazujacym standardom, stereotypom, > konwenansom walczy o prawo do samorealizacji... Nie wyglądał na takiego, który > domagałby sie litości, współczucia...zresztą w obliczu takiego męstwa, odwagi > byłoby to przejawem wyjatkowego kołtuństwa. M P każe nam zapominać, o tym że > prawo do życia mają wyłącznie piękni, młodzi, opaleni, pewni siebie a....puści > > w środku. Piekne i madre slowa, Zento. Mnie cos wzrusza i sciska, gdy widze Papieza. W kwestiach swiatopogladowych nie jest on dla mnie autorytetem, ale fakt, ze swoja osoba obala tabu wokol schorowanej starosci jest wielka zasluga. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Marcin Pawłowski wraca na wizję 17.08.04, 14:50 zenta1 napisał: "(...) Marcin na przekór obowiazujacym standardom, stereotypom, konwenansom walczy o prawo do samorealizacji... Nie wyglądał na takiego, który domagałby sie litości, współczucia...zresztą w obliczu takiego męstwa, odwagi byłoby to przejawem wyjatkowego kołtuństwa." Przyznam, że jestem pełna podziwu za takie samorealizowanie się, jednak czy gdyby "siedziął w domu" to by napewno czuł się gorzej i neipotrzebny, do choroby doszłaby depresja, a wiemy wszyscy jaki tego byłby wynik. Sama Stacja TVN, jak równeiż ITI za podjęcie decyzji o przywrócenie Marcina na wizji też zasługują na uznanie. Mało kiedy pracodawca tak rozumie pracownika. CO do współczucia, nie sądze, aby które kolwiek z nas je chciało, czy to odwaga nie umiem powioedzięć. Wiem jednak, że nie czułabym się bohaterem tylko dlatego ze wolę walczyć niż się poddać, sądzę, że Wy również. Odpowiedz Link