czarnaandzia 08.04.06, 17:20 czyli polskie litery.Ja wiem,ze jest forum komputerowe.Ale co takiego moglam wcisnac,ze nie wchodza mi te polskie liery?? Ja was bardzo prosze.tyle czasu sie uczylam z ogonkami,ze teraz ich brak mnie po prostu wq...( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla hmm 08.04.06, 17:50 abstrachujac reasumuje iz Twój postulat jest nieadekwatny Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: hmm 08.04.06, 17:55 Owszem,okazało się,że na forum mogę,na GG nie mogę Reset podziałał. Uprasza się o wywalenie watku. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: dlaczego na gg nie? 08.04.06, 17:59 A pytaj się mnie.Reset zrobiłam, na GG ogonki nijak nie wchodziły a teraz jest tak jak być powinno.Ja nie wiem o co chodzi . Odpowiedz Link
dimanche Re: dziwne... 08.04.06, 22:35 a ja przy pisaniu maili bez polskich liter robie okropne literówki, bo trochę dziwnie sie pisze bez ogonków i kreseczków...a na forum uwielbiam pisać 'żę' zamiast 'że' można to nazwać celowym zabiegiem literackim (ha, ha, ha) Odpowiedz Link
skiela1 Re: dziwne... 08.04.06, 22:51 Ja nie mam ani "ogonkow ani kreseczkow"..wiem czasami to smiesznie brzmi.. Najlepiej jest na gg bo tekst,ktory przychodzi do mnie wyglada jak chinszczyzna.....to znaczy takie chinskie krzaczki,i dopiero musze to rozszyfrowywac...ale dobrze mi juz idzie..nawet szybko.. Odpowiedz Link
mrouh Re: dziwne... 08.04.06, 23:23 hehe, ja mam tak na poczcie yahoo, musiałam się nauczyc pisac bez znaczków, bo dzungla amazonska wychodzila z tego. Niezbyt skutecznie jednak się anuczyłam, teraz raz pisze polskie znaki, raz nie... i w dodatku zaczelam sie okropnie mylic, prawie w ogole nie umiem napisac "nie", wychodzi mi zawsze "nei" Odpowiedz Link