dimanche 23.10.06, 19:57 Konsumuję jogurt naturalny z Bakomy...Co jadacie, salonowi ludzie? Nie lubie owocowych, wszystko naturalne, maślanki uwielbiam wprost Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady.oracle Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 23.10.06, 20:05 Kiedy codziennie jadłam jogurty panie w autobusie ustępowały mi miejsca, myśląc, że jestem w ciąży. Przestałam jeść - problem zniknął. Odpowiedz Link
frida2 Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 23.10.06, 21:09 Ostatnio mało tego spożywam. Hm. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 23.10.06, 21:13 Uwielbiam i mogę jak mnie napadnie wypić niesamowite ilości. Nie przepadam za maslankami owocowymi. Odpowiedz Link
margala z nabiału tylko masło 23.10.06, 21:16 Z nabiału jem tylko masło i to w niewielkich ilościach. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 23.10.06, 21:16 Najczęściej naturalny kefir. Sporadycznie jogurty, maslanka mi nie wchodzi. Odpowiedz Link
dociek Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 23.10.06, 22:39 Zsiadłe mleko tak; kefiry i jogurty jako obce mi nie wchodzą Odpowiedz Link
f.l.y Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 24.10.06, 08:18 kefir do rogala i ziemniaków z jajem sadzonym - mniam! mleka zsiadłego nie udaje mi się teraz zrobić.. wszelkie jogurty bardzo...bardzo... gustuję w czeskich /można je kupic w Albercie, Lidlu i Lider Price/ z rodzimego rynku - fantazja..ale bez dodatków - dodatki jako dżem lądują na chlebie Odpowiedz Link
mroofka2 Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 24.10.06, 11:59 owocowe,owocowe,owocowe i jogurty i kefirki i maslanki Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 24.10.06, 21:30 jogurty zott naturalny kremowy, owocowe rowniez najbardziej z dodatkiem granulowanych otrebow albo z lyzeczka powidel sliwkowych made by babcia. Odpowiedz Link
ixtlilto Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 24.10.06, 21:57 Jogurty (raczej owocowe) Serki waniliowe, czekoladowe, truskawkowe Ryże na mleku, jogurt miodzio, maślanka tylko truskawkowa, kefir od czasu do czasu... W zasadzie to nabiał pochłaniam prawie pod każdą postacią... prócz serów pleśniowych :ych: Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 24.10.06, 23:53 normalnie nosem wciagam te mleczne wszystkie, lubie fantazje albo serki, jogurty też, a co! ;D Odpowiedz Link
tomek854 Re: Jogurciki, kefirki, maślanki 25.10.06, 15:20 Yogurty, jogurty... Nanana... Fajna jest ta piosenka zespolu Zhuki - nie ma to jak ruskie disco ;D Odpowiedz Link
pa.kol.p Jogurciki, kefirki, maślanki-produkuję je 26.10.06, 13:57 od wielu lat.Kończę tu swoją pracę.Może sa chętni do spróbowania? Odpowiedz Link