e-kotel 10.06.08, 09:23 WItajcie! Chciałbym uczestniczyć w party typu Swingers...jak dotrzeć? Najlepeij Warszawa Nigdy nie byłem ... a czytając fora i inne anonse, bardzo bym chciał być Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kotel Re: Swing Swing 10.06.08, 09:57 sibeliuss napisał: > A co chciałbyś tam robić? Bawić się w rozbierane Swingersi? Nic Tobie to nie mówi? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Swing Swing 10.06.08, 09:34 agulaszek napisała: > może zgoogluj sobie )) -- Ale którą ręką? Odpowiedz Link
agulaszek Re: Swing Swing 10.06.08, 10:28 myślisz, że będzie wymagał? ) właściwie wszystko na to wskazuje ) Odpowiedz Link
e-kotel Re: Swing Swing 11.06.08, 14:12 Czyli to nie tu Owszem determinacja I to jaka ... a i jak SEX wtedy SZAŁ BAJ NAJT HIhi Haha ...a Wy nie jesteście zdeterminowane? Czy każda z osobna jest ale boi się przyznać ? Laktacja? )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Swing Swing 11.06.08, 14:21 A nie wpadłeś na myśl, że kategoria "Towarzyskie" to nie tematyka o seksie? Odpowiedz Link
e-kotel Re: Swing Swing 13.06.08, 14:35 no wiesz, nie wpadłem na to ...gdyż to są także spotkania towarzyskie...spędzanie wolnego czasu ...to że mało tu jest tego typu wątków albo w ogóle nie oznacza że się wydurniłem...Kto pyta nie błądzi. sibeliuss napisał: > A nie wpadłeś na myśl, że kategoria "Towarzyskie" to nie tematyka o > seksie? Odpowiedz Link