Dodaj do ulubionych

Nocne decybele na placu Konstytucji

30.12.08, 22:18

W rytmach przebojów Abby i polskich piosenek – od disco polo po arie operowe –
amatorzy sylwestra pod chmurką mogą się bawić w środę na placu Konstytucji. Na
imprezę samorząd wyda 3,8 mln zł.

Czy warszawiakom spodoba się nowe miejsce na sylwestrową ogólnomiejską
imprezę? Czy debiutujący w tym roku pl. Konstytucji sprawdzi się? A może za
rok trzeba będzie przeprosić porzucony przestronny plac Defilad? Okaże się już
w środę.

www.zw.com.pl/artykul/2,320510_Nocne_decybele_na_placu_Konstytucji.html
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 01:17
      Wybór miejsca chory.
      • skiela1 Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 01:30
        Tez mnie to zdziwilo.
        • dwa-filary Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 14:29
          Znajomi co tam mieszkają już się wynieśli do rodziny pod Warszawę.Próby głośników już przyprawiły ich o zawrót głowy.Kto wymyślił,żeby na zamkniętym /nie za dużym/placu robić taką imprezę?Każda brama będzie szaletem i miejscem do chlania.Paranoja.
          • ravenheart1 Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 15:49
            a ja tam kur.. mać pracuje i od dwóch dni nie moge dojechać KM-em na
            czas do roboty uncertain

o konieczności wysłuchiwania prób tzw. gwiazd juz nie wspomnę ...

a teraz jeszcze porozstawiali pełno sraczy na Marszałkowskiej confused
            • fedorczyk4 Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 16:49
              A jakie miejsce wydawalo by sie Wam wlasciwe?
              • dwa-filary Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 18:27
                A jakie miejsce wydawalo by sie Wam wlasciwe?

Już chyba Pl.Defilad był lepszy-więcej Instytucji niż mieszkań,większa przestrzeń,gdzie dzwięk się rozchodzi
                • zwierze_futerkowe Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 02.01.09, 15:04
                  Właściwe byłoby takie miejsce, w którym estrada wraz z mega-głośnikami nie
                  byłaby otoczona domami mieszkalnymi. Czyli np. lotnisko na Bemowie. Są tam
                  bloki, ale w pewnym oddaleniu. Albo tor na Służewcu.
                  • sibeliuss Demolka 03.01.09, 02:32
                    www.zw.com.pl/artykul/321049_Mala_Demolka_Miasta.html
                    • zwierze_futerkowe Re: Demolka 03.01.09, 13:48
                      "Przy imprezie o tej skali nie sposób uniknąć nieporządku i drobnych zniszczeń."
                      - no ja pier....!
                      Byłam kilka lat temu w Amsterdamie na Queen's Day; w zamkniętym dla ruchu
                      śródmieściu przez cały dzień i całą noc bawiło się jakieś 700.000 ludzi. Na
                      drugi dzień gazety podsumowały szkody: jeden zniszczony billboard i jedna zbita
                      szyba. To były, proszę Pani Szefowej Biura Promocji, drobne zniszczenia!
                      • sibeliuss Re: Demolka 03.01.09, 13:55
                        Hmm, jesteśmy kilka szczebli w dół jeśli chodzi o poziom kultury.
              • sibeliuss Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 18:33
                Pole Mokotowskie.
                • jan-w Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 19:51
                  Pole Mokotowskie jest co prawda duże, ale zarośnięte. Szkoda trawy i drzew które
                  zniszczyliby amatorzy dojrzenia jakiejś gwiazdy big brothera na zywo.
          • agulaszek Re: Nocne decybele na placu Konstytucji 31.12.08, 17:09
            w ogóle się nie mogłam dostać do rodziców, nic tam kurde blaszka nie
            jeździ uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka