diablica_28 Re: Herbata 29.02.04, 00:49 a słuchy biegna swiatłowodem ze cię tam doniesiono! hahahahaa Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 29.02.04, 00:55 Dokąd? Z dworca poszedłem na sotkanie forumowiczów ze Srebrnej Obrączki, a stamtąd nocnym tramwajem i autobusem do domu. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Herbata 29.02.04, 00:57 nio niekturzy aż padli ze zmęczenia, po przebyciu połowy Lodzi z toba wiec ja niewiem gdzie wy bywaliści ehahahahahaha A zjazd forumowiczów zrób kiedyć w Bydgoszczy, to zobaczymy jak ci spacer pomoże Odpowiedz Link
geograf Re: Herbata 29.02.04, 01:02 owszem,padam... co do Bydgoszczy:protestuję! Łódź leży bardziej w centrum PL, no i jest gdzie pójść Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Herbata 29.02.04, 01:06 w Bydgoszczy też jest gdzie bywać, co do centrum Polski i owszem, jednak Bydgoszcz to centrum świata Nio a teraz pij ta malinową póki ciepła i do łóżka, ja tez ide twoim śladem kolorowych snów Odpowiedz Link
hanya pytanie na boku o herbatkę malinową :) 29.02.04, 01:08 czy słodzona smakuje lepiej? bo ja pijam w biurze takową - no ale nie słodzę i przyznam się, że wypijam ją właściwie bez smaku, i właśnie sie zastanawiam, czy cukier coś by tu pomógł pozdrawiam, hanya z kubkiem mleka Odpowiedz Link
diablica_28 Re: pytanie na boku o herbatkę malinową :) 29.02.04, 01:10 ale co słodziśz mleko czy owocowę herbatki?? mleko bez cukru herbatki czasami z połową łyżeczki lub 1/4 Odpowiedz Link
sloggi Re: pytanie na boku o herbatkę malinową :) 29.02.04, 01:11 Słodzę tą miksturę połową płaskiej łyżeczki cukry inaczej herbatka malinowa jest nijaka. Odpowiedz Link
hanya o słodzeniu cd. 29.02.04, 01:21 otóż to... mleka nie słodzę (chyba że miodem na chore gardło , w ogóle żadnych płynów nie słodzę generalnie, a jeśli już (co zdarza sie bardzo rzadko) to raczej mocno i konkretnie - jakieś 2 łyżeczki dla mnie z kolei herbatka posłodzona 1/2 czy 1/4 łyżeczki cukru ma smak nijaki, ale boję się, że 2 łyżeczki to już smak malinowej zabiją totalnie więc chyba poprzestanę na malinowej niesłodzonej, bez smaku nie miała baba kłopotu, no nie? pozdawiam, hanya z dylematem, gotowa do słodkiego spania p.s. Dziablico, a mleka nie słodzę, Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Herbata 01.03.04, 23:46 Czy mógł bys poprosić Alfreda, by na środe miał dla mnie herbatę eukaliptusową? Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 04.03.04, 08:35 Poranna herbata na otworzenie oczu, za oknem sypie śnieg - czyli wiosna się zbliża. Odpowiedz Link
vika411 Re: Herbata 04.03.04, 08:39 sloggi napisał: > Poranna herbata na otworzenie oczu, za oknem sypie śnieg - czyli wiosna się > zbliża. Ladna wiosna! Do luftu z taka wiosna Poprosze herbatki do salonowego lozka bo wstac nie moge... Odpowiedz Link
vika411 Re: Herbata 04.03.04, 08:59 No jak to? POSTNA!!! Ty mnie chcesz otroc bo czychasz na spadek , taaak?! Odpowiedz Link
wgfc Herbata - 26/03 26.03.04, 01:45 To ja sobie dopiję pierwszą dzisiejszą herbatkę w tym wątku. Bez cukru, bez cytryny. Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 26.03.04, 08:41 Woda już szumi, jestem tak rozespany, że zamiast kawy posiorbię mocną herbatę Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 28.03.04, 11:45 Herbatka z cytrynką na początek dnia, czyli słoneczko w kubeczku Odpowiedz Link
oldpiernik Re: Herbata 29.03.04, 08:03 Chwilowo porzucając kawę zwiedzam okolicę z termosem namiętnej herbaty. Ociepli się? Oczywiście nie o herbatę pytam. Odpowiedz Link
saiss Re: Herbata 31.03.04, 09:49 A ja lubie zielona...i czarna...i czerwona...i owocowe...wszystkie lubie Ostatnio zrobilam sobie sympatyczna mieszanke : sencha lisciasta + szczypta earl grey + szczypta cynamonu + suszona skorka pomaranczowa....mmmm Pozdrawiam! Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 02.04.04, 14:07 Czas na herbatę, gorzka i mocną. Patrzę na słońce za oknem i aż mnie podnosi z tego krzesła. Odpowiedz Link
to.ya Re: Herbata 02.04.04, 14:10 sloggi napisał: > Patrzę na słońce za oknem i aż mnie podnosi z tego krzesła. Mnie jutro (daj Boże!!!!) wyniesie na Turbacz! )) Czyli herbatka góralska!!! )))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 02.04.04, 14:27 Nie będę ukrywał, że bardzo Ci zazdroszczę. A ja sobie siorbie napar z jakichś paprochów Odpowiedz Link
to.ya Sloggi, 02.04.04, 14:37 zamiast zazdrościć wsiadaj w jakiś środek transportu i...- zapraszam w Gorce! ))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Herbata 18.04.04, 21:42 sloggi napisał: > A ja mam dylemat - kawa czy herbata. Herbata, zielona najlepiej. Kaw pewnie już tuzin dziś wypiłeś. Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 18.04.04, 21:57 Zrobiłem herbatę malinową, kawa dziś była tylko jedna. Odpowiedz Link
adhamah Re: Herbata 19.04.04, 21:36 Ciepła herbatka i wygodny fotel w Salonie. Tego mi teraz trzeba. Odpowiedz Link
to.ya Re: Five o'clock 01.05.04, 19:10 wgfc napisał: > Pora na filiżankę popołudniowego czaju. Raczej wieczornego... Owocowego z suszu !!!!! ))) Pychotka!!!! Odpowiedz Link
adhamah Re: Seven o'clock 03.05.04, 19:04 sloggi napisał: > Czas na duży kubas herbaty z cytryną. Takim co sobie mogą zrobić herbatke to dobrze. Ja nie mam czajnika Odpowiedz Link
to.ya Re: Seven o'clock 03.05.04, 19:10 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > Czas na duży kubas herbaty z cytryną. > > Takim co sobie mogą zrobić herbatke to dobrze. Ja nie mam czajnika A masz termos? Ja Ci mogę sprezentować pyszną owocową herbatkę))))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Seven o'clock 03.05.04, 19:22 to.ya napisała: > adhamah napisał: > > > sloggi napisał: > > > > > Czas na duży kubas herbaty z cytryną. > > > > Takim co sobie mogą zrobić herbatke to dobrze. Ja nie mam czajnika > > A masz termos? > Ja Ci mogę sprezentować pyszną owocową herbatkę))))) > > Nie mam niestety, ale wielkie dzięki. Jak jutro nadal nie będzie czajnika, to kupię termos i się zgłoszę Odpowiedz Link
to.ya Re: Seven o'clock 03.05.04, 19:23 adhamah napisał: > to.ya napisała: > > > adhamah napisał: > > > > > sloggi napisał: > > > > > > > Czas na duży kubas herbaty z cytryną. > > > > > > Takim co sobie mogą zrobić herbatke to dobrze. Ja nie mam czajnika > > > > A masz termos? > > Ja Ci mogę sprezentować pyszną owocową herbatkę))))) > > > > > > Nie mam niestety, ale wielkie dzięki. Jak jutro nadal nie będzie czajnika, to > kupię termos i się zgłoszę Nie ma problemu najmniejszego! ))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 09.05.04, 14:07 sloggi napisał: > Ogromny kubek Liptona z cytrynką Teraz dokładnie to samo. Odpowiedz Link
to.ya Re: Herbata/ Sloggi... 09.05.04, 14:18 sloggi napisał: > sloggi napisał: > > > Ogromny kubek Liptona z cytrynką > > Teraz dokładnie to samo. Weź się raczej za duuuuuuuuuuuuuuuużą kawę, byś w kinie nie zasnął... Odpowiedz Link
sloggi Re: Herbata 10.05.04, 00:15 Czas na nocna duża herbatę w niebieskim [granatowym] kubku. Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Herbata 10.05.04, 00:20 Czas na nocną dużą whisky w kryształowej , rżniętej [ sorry ] szklance . Odpowiedz Link
zz_beatka a ja odkryłam żeńszeniową 21.05.04, 14:48 bardzo dobra jest, ale wzmaga i tak mój wilczy apetyt. w pracy patrzą na mnie z przerażeniem jak duże ilości wchłaniam jedzenia. Odpowiedz Link
kris01 Re: a ja odkryłam żeńszeniową 21.05.04, 14:55 Właśnie wypiłem. Wolałbym kawę ale podczas pakowania gdzieś ją schowałem i klops Odpowiedz Link