kol196 19.04.09, 22:18 witam. mam pytanie do mam i pani ekspert: czy 15 msc dziecku mozna podac serek typu almette na kanapke? dziekuje za odpowiedz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.czerwinska Re: serek typu almette 22.04.09, 11:56 Witam! Jeżeli Dziecko nie jest alergikiem i dobrze toleruje produkty mleczne może Pani spróbować. Pozdrawiam Joanna Czerwińska Odpowiedz Link Zgłoś
peresia Re: serek typu almette 22.04.09, 14:43 A czy nie zdrowiej kupić zwykły twaróg na wagę, który nie jest napchany chemią (po trzech dniach w lodówce już nie nadaje się do spożycia) i mieszać go z owocami lub warzywami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: serek typu almette IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.14, 15:22 wcale nie radzę dawać dzieciom tego serka.bo jak to jest możliwe -na opakowaniu widnieje informacja"bez zagęstnika, bez barwników, bez konserwantów" a data przydatności do spożycia UWAGA!!!!! 17 lipiec 2014r. kupiłam go dzisiaj tj 10.05.2014. CZY TO JAKIŚ CUD GOSPODARCZY ? Odpowiedz Link Zgłoś