Dodaj do ulubionych

śmierdząca kaszka

IP: 193.151.48.* 27.04.09, 21:50
Witam, mam pytanie do Was pytanie dotyczące kaszek. Chciałam wprowadzić córce kaszke podaną na noc i kupiłam kaszke mleczna Bobovity "dobry sen". Tylko że po przygotwaniu jej zapach po prostu mnie powalił. Corka niby zjadła ją z apetytem ale mnie ten zapach po prostu odrzuca. Chciałam się spytać czy wszystkie kaszki mleczne tak straszliwie śmierdza. Może ktoś próbował innych firm i może polecic coś przyjemniejszego dla nosa ;)
Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anaveronika Re: śmierdząca kaszka 27.04.09, 22:59
      Kaszki "dobry sen" nigdy nie probowalam ale bardzo lubie jesc mleczno-ryzowe lub mleczno-pszenne. Ryzowe tez sa niezłe jak sie mleka doleje. Jak dla mnie sa smaczne i pachna dobrze.Z Bobovity osobiscie lubie bananową, truskawkową i gruszkowa. A z Nestle "3 owoce".
      Przyznam sie, ze dzis probowalam (co dziecku w butelce zostało)Nestle bananowa z Bebiko Pepti, było całkiem smaczne a przeciez Pepti za pięknie nie pachnie i sam smakuje tez marnie.
      • Gość: Annix Re: śmierdząca kaszka IP: 193.151.48.* 28.04.09, 08:34
        no ta też jest bananowa ale zapach nie ma nic wspolnego z bananami i jest naprawde odpychający. Może z tą kaszką jest coś nie tak?
        • nataf1 Re: śmierdząca kaszka 28.04.09, 10:18
          zgadzam się że ta kaszka nie ma ładnego zapachu,dziś nawet
          spróbowałam,smakowo też nie jest bardzo dobra,tylko słodka,więcej
          tej kaszki nie kupię.Bardzo dobra kaszka NESTLE z malinami
    • joanna.czerwinska Re: śmierdząca kaszka 28.04.09, 16:27
      Witam!
      Nie bardzo rozumiem w czym problem skoro Dziecku smakowało - proszę zaufać
      swojemu Maluszkowi :o)
      Pozdrawiam
      Joanna Czerwińska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka