mid_mi 17.04.10, 10:51 Od wczoraj jestem na warzywach i przytyłam kilogram. Rodzinka w przeciwieństwie do mnie chudnie. Przynajmniej im się udaje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kk345 Re: Załamana :( 17.04.10, 11:00 Spokojnie, kilogram w jedną czy drugą stronę to normalne, może zależeć od dnia cyklu, większej/mniejszej ilości wody i innych czynników, ja zaczęłabym się martwić dopiero, gdyby codziennie przybywał kilogram:) Link Zgłoś
dorota-on-line Re: Załamana :( 17.04.10, 11:33 tym bardziej że dunkan mówi że przy warzywach jednak na początku waga stoi a nawet trochę może wzrosnąć Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Załamana :( 17.04.10, 12:10 Kurza twarz, załamujesz się 1kg po warzywach? To co będzie później,jak waga stanie na 3 tygodnie? :P Dziewczyno(-y), warzywa mają to do siebie (jak zresztą inne rzeczy też :P), że zanim przejdą przez jelita, to trochę jednak tam spędzają czasu! :D Mają swoją objętość, nawet po dokładnym przeżuciu i o ile organizm jest porządnie nawadniany (nie musi resorbować wody z treści jelitowej), to mają one również swoją wagę!!! (dlatego m.in. trzeba dużo pić, bo przy odwodnieniu pojawiają się zatwardzenia a -pardon :D- stolec jest odsączany ile wlezie :P:P:P) Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Załamana :( 17.04.10, 12:11 Kurdę, żeby Ci tylko nie przyszło do głowy jeść mniej czegokolwiek!!! :> Link Zgłoś
ganbaja Re: Załamana :( 17.04.10, 13:11 Książka przeczytana? Napisane jak wół, że tak bywa a nawet tak ma być. U mnie wykres wagi byłby jak alfabet morsa:-), kilo do tyłu, pół do przodu, stop, kilo do tyły, pół do przodu, stop. Itd. Link Zgłoś
mid_mi Re: Załamana :( 17.04.10, 13:24 Nie ma to jak panika. Na pocieszenie i po przeczytaniu Waszych wpisów zjadłam sobie pyszną jajecznicę ze szczypiorkiem. Dziś zjadłam: Śniadanie: jogur Jovi 0% tł z otrębami (sama je tam dosypałam). Nigdy przed tą dietą nie przypuszczałam, że jogurt z otrębami będzie mi tak bardzo smakował. 2 Śniadanie albo i lunch'yk:jajecznica 3 jaja (jakieś maleńkie były) i pęczek szczypiorku w to wkrojony Link Zgłoś
mid_mi Re: Załamana :( 17.04.10, 19:22 Obiad: kurze udka pieczone i pół ogórka węża Przegryzka: Jogurt 0 %tł Kolacja: Sałatka z makreli straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=68204bc9eca426d6b.png Link Zgłoś
noie Re: Załamana :( 17.04.10, 20:43 hihhi to tak jak ja... wchodze dzisiaj na wage (drugi dzien z warzywkami) a tam kg wiecej .... ale ...widzialam ,ze gdzies juz o tym dziewczyny pisaly,wiec sie nie przejelam...wprost przeciwnie hihih tyle dzisiaj zjadlam,ze mi znowu brzuch wzdelo (?) jaki rytmus wybralas ? 1;1 czy inny? Link Zgłoś
mid_mi Re: Załamana :( 18.04.10, 10:49 Rytm 7 dniowy. Tydzień białko, tydzień białko + warzywka. Oczywiście musiałam wskoczyć dziś rano na wagę, a tam chwała Najwyższemu, zniknął gdzieś ten wczorajszy + 1kg, mimo iż jadłam wczoraj sporo. Tak więc wagowo jestem na etapie sprzed warzyw - 6kg. :) Link Zgłoś