gusia210 26.05.10, 20:39 Moja waga dziś pokazała 74,3 czyli ciut mniej niż nasz doktorek kazał.:)Hura!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
mala2308 Re: jest,jest,jest!!! 26.05.10, 20:48 Gratulacje, możesz mi zdradzić jak długo to trwało ? Piękny wynik ! Link Zgłoś
gusia210 Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 08:29 mala2308 napisała: > Gratulacje, możesz mi zdradzić jak długo to trwało ? Piękny wynik ! na diecie jestem od 5 stycznia Link Zgłoś
aga_piet Re: jest,jest,jest!!! 26.05.10, 20:53 Gusia, cudny wynik! Gratki, życzę Ci powodzenia i stabilizacji w nowej skórze (no, chyba że w dół lekka niestabilizacja ;)) Link Zgłoś
jasmine78 Re: jest,jest,jest!!! 26.05.10, 20:55 Cudny wynik pogratulowacć tylko zostało :)\ Link Zgłoś
kubasiowo Re: jest,jest,jest!!! 26.05.10, 20:57 Ogromne gratulacje!!! gusia210, wpisz w sygnaturkę datę rozpoczęcia diety, bo co chwilkę ktoś umiera z ciekawości:-D Link Zgłoś
dorota-on-line gusia 26.05.10, 22:19 a ty chyba jestes w III fazie tak?jeszcze zamierzasz zrzucać czy czekasz jak sie samo rozwinie? życzę ci żeby spadało ci jeszcze jakiś czas... Link Zgłoś
gusia210 Re: gusia 27.05.10, 08:33 dorota-on-line napisała: > a ty chyba jestes w III fazie tak?jeszcze zamierzasz zrzucać czy czekasz jak si > e > samo rozwinie? > > życzę ci żeby spadało ci jeszcze jakiś czas... nie,dalej w II.Z racji tego że jutro jadę do Turcji na wczasy od soboty zawieszam dietę na dwa tygodnie.zobaczymy co się stanie.Najwyżej powtórzę II zamiast przejść do III.Przez jakiś czas.Nie ukrywam że mam apetyt na więcej ale najważniejsze dla mnie jest utrzymanie tego co osiągnęłam. Link Zgłoś
mil.ka Re: gusia 27.05.10, 08:51 > nie,dalej w II.Z racji tego że jutro jadę do Turcji na wczasy od soboty > zawieszam dietę na dwa tygodnie.zobaczymy co się stanie.Najwyżej powtórzę II > zamiast przejść do III.Przez jakiś czas.Nie ukrywam że mam apetyt na więcej ale > najważniejsze dla mnie jest utrzymanie tego co osiągnęłam. Co sie stanie? Przez 2 tygodnie 'zawieszenia' diety organizm nadrobi to, co stracil. Ja bym nie radzila.... Link Zgłoś
kubasiowo Re: gusia 27.05.10, 08:57 mil.ka napisał: > Co sie stanie? Przez 2 tygodnie 'zawieszenia' diety organizm nadrobi to, co stracil. Ja bym nie radzila.... Żartujesz> Nadrobi 27 kg??? Dobre:-D Link Zgłoś
e.i.t.h.e.l Re: gusia 27.05.10, 15:45 27 może nie, ale 10 może spokojnie :) A szkoda by było, bo potem i trudniej się zmotywować do powrotu do diety, a i pewnie spadać nie będzie już tak szybko. Link Zgłoś
anja_maciejka Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 08:22 Gratuluję! Bardzo,bardzo gratuluję i troche zazdroszczę-samozaparcia przede wszystkim. Powiedz gusia-schodziłaś z dobrej drogi czasami czy trzymasz się zasad ściśle? Link Zgłoś
gusia210 Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 08:35 anja_maciejka napisała: > Gratuluję! Bardzo,bardzo gratuluję i troche zazdroszczę-samozaparcia przede > wszystkim. Powiedz gusia-schodziłaś z dobrej drogi czasami czy trzymasz się > zasad ściśle? zdarzało się że wypiłam sok świeżo przeze mnie wyciśnięty w sokowirówce.No i czasami nie trzymałam się dni czysto proteinowych,szczególnie na końcu.Pilnuję tylko kolacji bo to najważniejsze. Link Zgłoś
margo_kozak Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 08:39 gratuluje!!! śledze Twoje poczynania juz od jakiegos czasu i jestem naprawde pod wielkim wrażeniem Link Zgłoś
dolmadakia Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 08:51 Bardzo dużo zrzuciłaś-chyba wyglądasz zupełnie inaczej bez tych 27 kg? Ale uważaj w tej Turcji-mają tam pyszne jedzenie /i picie/ a klimat sprzyjający zatrzymywaniu wody.Ja kiedyś wróciłam po dwóch tyg w Turcji duzo grubsza-inna rzecz,że po tygodniu jakoś wszystko zeszło,więc tłumaczyłam to klimatem:-)Zazdroszczę tego wyjazdu! Baaaardzo!!! Link Zgłoś
madziuniam78 Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 10:08 Gusia na prezydenta!!!! Gratuluje...piekny wynik. Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 10:07 gusia, gratulejszyn!!! cudnych wakacji życzę:)) no i muszę powiedzieć, że jesteś kilerka wagowa. szacun. Link Zgłoś
ciri1971 Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 11:43 Bardzo wielkie gratulacje! I oczywiście zazdroszczę, najbardziej chyba silnej woli:) Link Zgłoś
fiolek76 Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 12:16 Cieszę się wraz z tobą. Wielkie gratulacje. Wspaniałych wakacji ci życzę, bo zasłużyłaś na nie ciężką praca nad sobą. Dajesz nam przykład żeby się nie poddawać. Dzięki. Stawiam sobie ciebie za wzór. :) Link Zgłoś
marta.szu Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 17:35 gratuluje, piekny wynik milego odpoczynku na urlopie i niezapomnianych wrazen Link Zgłoś
gusia210 Re: jest,jest,jest!!! 27.05.10, 19:17 dziękuję Wam wszystkim.Jesteście dla mnie ogromną podporą.Jutro mam w planach jeszcze napiec sobie otrębowych bułeczek żeby choć na trochę mieć.:) Link Zgłoś
gusia210 napiekłam sobie bułeczek otrębowych:) 28.05.10, 19:15 będę miała na 8 śniadań w Turcji.Trzymajcie kciuki żebym za dużo nie przytyła.:) Link Zgłoś
kubasiowo Re: napiekłam sobie bułeczek otrębowych:) 28.05.10, 19:20 gusia210 napisała: > będę miała na 8 śniadań w Turcji. Jeśli na wiór nie wyschną;-) >Trzymajcie kciuki żebym za dużo nie przytyła.:) Spoko:-) Tam sie nie tyje:-D Baw się dobrze! Link Zgłoś
gusia210 wróciłam 12.06.10, 15:10 dwa tygodnie minęły jak z bicza.Oczywiści dopadła mnie zemsta sułtana a raczej moim zdaniem zemsta naszego doktorka i na 3 dzień byłam chora.Na szczęście szybko przeszło i już mogłam cieszyć się do woli pysznym jedzonkiem tureckim. No i najważniejsze.Przytyłam tylko 2 kilogramy.:)hip,hip,hura!!! Link Zgłoś
anja_maciejka Re: wróciłam 12.06.10, 16:25 Witamy;) Właśnie się zastanawiałam czy wróciłaś. Cieszę się,że tylko 2 kg. Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: jest,jest,jest!!! 12.06.10, 17:32 super gusia!! a te 2 kilo to Ci zlecą w tydzień teraz- zobaczysz:):) Link Zgłoś
gusia210 już spadło:) 14.06.10, 18:52 dziś z rana waga wróciła do normy czyli 74,3 tak jak przed wyjazdem. Link Zgłoś
guga181 Re: już spadło:) 14.06.10, 20:55 moim też, tak naprawdę to dzięki Tobie zaczęłam te dietę. szczere gratulacje. Link Zgłoś
gusia210 wróciłam do diety 06.11.10, 18:31 a raczej nie udało mi się utrzymać w III fazie i zaczęłam jeść.Efekt:6 kilo na plusie. Dziś rano waga pokazała 79,9kg.buuu Tak więc z pokorą wracam do Was!!!:) No i mam nowy cel żeby nie było tak latwo.:)Cel:70kg [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=26654cd590c6b08c5.png[/img][/url] Link Zgłoś
aissa75 Re: wróciłam do diety 06.11.10, 18:51 Tego się wszystkie boimy - tego paskudnego popuszczania sobie, "rozeżarcia" Ten sukces jakim jest osiągnięcie celu jest taki ulotny - dopiero utrzymywać zdobytą wagę - oto prawdziwe zwycięstwo. Ale jest bardzo trudno. Wiem, bo w życiu zaliczyłam dwa razy po 20 kg jo-jo..... Człowiek uczy sie na błędach - teraz już wiesz co Cię czeka jak nie będziesz grzeczna ;-) Powodzenia !!! Link Zgłoś
anja_maciejka Re: wróciłam do diety 06.11.10, 20:01 No witaj gusia guru Ty:) Ty wróciłaś a ja wciąż tu jestem..nie wiem co lepsze ;) Link Zgłoś
gusia210 Re: wróciłam do diety 06.11.10, 21:52 anja_maciejka napisała: > No witaj gusia guru Ty:) Ty wróciłaś a ja wciąż tu jestem..nie wiem co lepsze ; > ) zdecydowanie Twoja postawa.Ja dałam d..y.ech ale już się kajam i poprawiam trzymajcie kciuki Link Zgłoś
anja_maciejka Re: wróciłam do diety 07.11.10, 10:15 Ale ja tu wciąż jestem bo daję d..regularnie;) O mój Boże jak to brzmi:D Ale to prawda. Gdyby nie przerwy planowane(dwa wesele,w tym jedno własne i wakacje) już bym była w końcówce III fazy. Do tego po swoim popłynełam na 2 tygodnie i dlatego wróciłam z III na II fazę. Ale teraz sie trzymam dzielnie. Link Zgłoś