imasumak Re: LIDL 07.06.10, 22:03 Jogurty linessa Kapusta kiszona w puszce Mrożony łosoś norweski Spory wybór chudych wędlin Link Zgłoś
madzioreck Re: LIDL 07.06.10, 22:11 Serek homogenizowany 3% tłuszczu w wiaderkach po 500g Chude sery twarogowe Sporo chudych wędlin Link Zgłoś
forazedwora Re: LIDL 07.06.10, 22:19 tych wątków tu już jest od metra! Asortyment w marketach jest raczej niezmienny na przestrzeni kilku lat....co robi Moderatorka?:) Link Zgłoś
imasumak Re: LIDL 07.06.10, 22:48 Przede wszystkim, moderator nie siedzi tu non stop, poza tym chodzi właśnie o to, żeby uporządkować wiedzę. Te wątki mają być zalinkowane w winetce forum. Link Zgłoś
dolmadakia Re: LIDL 08.06.10, 08:01 Serek wiejski w wiaderku-ma 5% tłuszczu,ale dużo białka i mało węglowodanów. Filety z ryb dorszowatych-mrożone Paluszki surimi Link Zgłoś
imasumak Re: LIDL 08.06.10, 09:27 joko5 napisała: Proszę wpisywać nawy firm, producentów. Pod warunkiem, że się ich pamięta ;) Link Zgłoś
anja_maciejka Re: LIDL 08.06.10, 09:28 Pilos: serek do sernika 3% tłuszczu, ser biały chudy klinek Gebirgsjager: szynka pieczona z pieprzem 2% tłuszczu,białko 20 % Dulano chyba-szynka z kurczaka lub z indyka tłuszcz 2% Linessa-jogurt naturalny, camembert odtłuszczony 11%, ser żółty light 12 %-dwa ostatnie jako dopuszczalne w minimalnych ilościach Tuńczyk w sosie własnym Kapusta kiszona w puszce Link Zgłoś
brattby Re: LIDL 08.06.10, 09:33 jogurty LINESSA (500g) serki wiejskie LINESSA serek homogenizowany PILOS wędzony łosoś (zielone opakowanie, leży obok wędlin) wędzona makrela (jak łosoś) jogurty owocowe DIAT (ze słodzikiem) słodzik COLOGRAN syropy malinowy i wiśniowy (plastikowa butelka, oznaczenie "%", słodzone słodzikami) mleko 0,5% PILOS ser topiony w plastrach LINESSA (III faza) (czasami) ser herceński (II faza!) cola light, cola zero (prawdziwa, oraz firmy FREEWAY - smaczna!) napoje LINESSA (uwaga, zawierają minimalne ilości węgli) korniszony CHIRA papryka konserwowa CHIRA kapusta kiszona w puszkach (niemiecka, z winem) tanie piersi kurze i ćwiartki jajka L aromaty do ciast warzywa są ok, wędliny dość słone, ale jest tam polędwica łososiowa (wieprzowa), która się nadaje nawet w II fazie (nie zaburza chudnięcia, ma naprawdę malutko węgli i tłuszczu) dla zdesperowanych: parówki LINESSA (nie za bardzo, ale lepsze niż normalne) Link Zgłoś
brattby Re: LIDL 08.06.10, 09:36 ser biały PILOS otręby SONKO (czy jakoś tak, te niebieskie w woreczkach) W gruncie rzeczy nie ma tam tylko skrobi kuku, słodzików w innych postaciach niż tabletki, dobrych wędlin i ryb (są tylko mrożone i drogie) Link Zgłoś
ven.to Re: LIDL 15.06.10, 20:19 wędzony, paczkowany kurczak BARONI- do zjedzenia po usunięciu skóry i cienkiej warstwy tłuszczu - tanio, 6 zł za dwa udka. Link Zgłoś
aga_piet Re: LIDL 16.06.10, 18:42 LINESSA - serek śmietankowy do smarowania - 0,2% tłuszczu. Mleko Pilos 0,5% Link Zgłoś
camilcia Re: LIDL 24.08.10, 22:36 czy ten serek Linessa do smarowania 0,2% tłuszczu jest dostępny na codzień? kupiłam raz i od tamtej pory nie widzę a babki jak pytam to już na mnie dziwnie patrzą jakbym zmyślała ;P Link Zgłoś
koberka4 Re: LIDL 25.08.10, 07:21 Ja też na początku wakacji go dorwałam, a od tamtej pory nie ma, a szkoda bo jest naprawde super:( Link Zgłoś
a.agena Re: LIDL 22.07.10, 17:57 Patelnia aluminiowa z powłoką zapobiegającą przywieraniu DURIT, wyprodukowana we Włoszech dla Lidla. Nareszcie jakaś ciężka, wygodny uchwyt. Średnica 28 cm. 35 PLN. Dostępna teraz w ramach tygodnia przyrządów kuchennych. Po usmażeniu 18 sporych placków tuńczykowych jestem w niej zakochana :-) a.a Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: LIDL 22.07.10, 22:56 Mam tę patelnię od już sporo czasu, zakupiłam w DE dawno temu i również jestem zakochana :) A od przyszłego tygodnia będzie brytfanna grillowa, również polecam, jednakże darzę ją tylko sympatią, a nie miłością bezgraniczną :D Oto i ona Link Zgłoś
nancy_callahan Re: LIDL 29.08.10, 11:38 Wędliny Dulano paczkowane: - pierś z indyka - w 100 g: białko 23g, węgle 2 g, tłuszcz 2 g; - szybka gotowana delikatesowa - w 100 g: białko 19g, węgle 1 g, tłuszcz 3 g Link Zgłoś
ssnn Re: LIDL 06.12.10, 18:25 Patelnie z powłoką Durit znowu są w LIDLu (od 6.XII) za 39,99 zł o średnicy 24 cm, za 49,99 zł kwadraciasta do grillowania. Link Zgłoś
nancy_callahan Re: LIDL 06.12.10, 19:52 musztarda bez cukru firmy Winarom - słoik z czerwonym dekielkiem. Ostra i bardzo smaczna, a do tego za 1,99 zł :) ****************** Twój biust nawet o tym nie śnił... Link Zgłoś
nesska85 Re: LIDL 09.12.10, 08:41 Wczoraj w LIDLU znalazłam super cudo :) CEVAPCICI. www.e-commerce.pl/Lidl-Marvest-Cevapcici,42712.html Skład nie odstraszający: nie ma wypełniaczy typu bułka tarta, tłuszcz czy konserwantów EEE. Skład wg. tego co pisze na opakowaniu (na 100g): 97% mięso wołowe, sól, przyprawy. Link Zgłoś
neptunka Re: LIDL 09.12.10, 09:40 kupuję to od dawna i uwielbiam :) zwłaszcza z mizerią aha - piekę w piekarniku Link Zgłoś