sloneczkoasia 23.06.10, 13:24 wiele osób pisało, ze nie odczuwało głodu - po jakim czasie? Bo ja jestem prawie ciągle głodna! :( Za tydzień okres to może dlatego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
sloneczkoasia Re: głód :( 23.06.10, 13:53 za głowę byś sie złapała ile zjadłam... na chwilę dłuższą lub krótszą nie czuję głodu, a za chwile on wraca ja bumerang :( dlatego pytałam kiedy przestaje sie odczuwac głód - od którego dnia diety Link Zgłoś
imasumak Re: głód :( 23.06.10, 13:59 no cóż, ja jem co około 2 - 3 godziny. Za każdym razem jem do momentu, aż przestanę czuć się głodna. Wczoraj rozpoczęłam 3 miesiąc diety i cały czas mam tak samo Link Zgłoś
mama-ola Re: głód :( 23.06.10, 14:00 > dlatego pytałam kiedy przestaje sie odczuwac głód - od którego > dnia diety To idzie falami. Dziewczyny zauważają jakieś zależności od okresu - ja chyba nie. Po prostu bywa różnie. Zapewne niektóre produkty powodują zwiększone łaknienie, u mnie np. jabłko tak kiedyś działało. Po jabłku zjadłabym konia z kopytami. A po tuńczyku z puszki z kolei już nie chciałam nic więcej. Poobserwuj, co na Ciebie jak działa. Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: głód :( 23.06.10, 13:31 musisz jeść tyle, zeby nie czuć się głodna. Ja też tak mam - a przed okresem szczególnie, ze pochłaniam niesamowite ilości jedzenia, szczególnie do południa. Link Zgłoś
mama-ola Re: głód :( 23.06.10, 13:41 Ja też jestem ciągle głodna :( Nie mogę pracować, mózg odmawia współpracy. Jedz więcej - to dobra rada, ale ja nie mam w pracy więcej jedzenia :( Zjadłam już wszystko, co ze sobą wzięłam, na śniadanie miałam chleb, serek wiejski, pomidora i świeżego ogórka. Na przegryzki jogurt nat. i serek homo, a na obiad trochę mięsa. I do 13 wszystko zjadłam. A w domu będę koło 18... Link Zgłoś
dorota-on-line Re: głód :( 23.06.10, 13:51 ja normalnie nie czuję głodu ale przed okresem to mogę jeść non stop i wciąż mało.jak mam dni PW to gotuję sobie gar warzyw różniastych i jem cały dzień . wystarczy odgrzac w mikrofali i zawsze jest dostępne.albo pomidory i ogórki-zawsze mam pod ręką. Link Zgłoś
kk345 Re: głód :( 23.06.10, 14:42 No tak, ale to nie jest chyba kwestia głodu, tylko zabrania zbyt małej porcji jedzenia. Poza tym śniadanie wyszlo Ci mało konkretne- no, poza chlebem- więc szybko przeleciało przez układ pokarmowy. Może na sniadanie i drugie śniadanie zabieraj dodatkowo jakąś sałatkę z tuńczykiem, jajami na twardo, lub kurczakiem? Nasyci na dłużej. Link Zgłoś
mama-ola Re: głód :( 23.06.10, 15:01 > Może na sniadanie i drugie śniadanie zabieraj dodatkowo jakąś > sałatkę z tuńczykiem, jajami na twardo, lub kurczakiem? Nasyci na > dłużej. Słusznie... Tylko lodówkę miałam dziś już prawie pustą. Muszę robić konkretniejsze posiłki i będzie dobrze :) Link Zgłoś