sakerloff 19.07.10, 20:37 pewnie Dukan by tego nie pochwalił ale marzy mi sie zacząć od nowa.......tym razem z targetem 4-5 kg, nie uda mi sie to na III fazie na ktorej jestem i ktorą mam skonczyc z koncem lipca... co robić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
imasumak Re: zacząć od nowa?? 19.07.10, 20:52 Czemu nie? Po zakończeniu III fazy oczywiście i o ile nie chcesz się zanadto wychudzić ;) Link Zgłoś
dolmadakia Re: zacząć od nowa?? 19.07.10, 20:59 Nooo,ja też borykam się z takimi myślami....w połowie maja osiągnęlam swoją optymalna wagę /62-63/ i juz się nią nacieszyłam nawet nie przestrzegając tak restrykcyjnie III fazy.Ale własnie tak myslę,czy dla lepszego samopoczucia nie zrzucic tych 2-óch kg.Niby nie ma po co-przy moim wzroście /170/ i tak nie będzie widac róznicy.Ale JA bedę wiedziec.Czy dla tej wiedzy warto?Sakerloff-jaką decyzje podejmiesz? Link Zgłoś
sakerloff Re: zacząć od nowa?? 19.07.10, 21:28 sama nie wiem, w sumie to wg testu to w 3 tygodnie bym sie uporała z 3-4 kg, kusi :) nie przyznam sie znajomym bo mnie wyklną na amen, ale ja wiem swoje i swoje widzę :P chyba zacznę od 1 sierpnia na nowo, tym razem w krótkiej wersji:) a i zobaczyć 5 z przodu na wadze bezcenne! Link Zgłoś
dolmadakia Re: zacząć od nowa?? 19.07.10, 22:08 No,ja to raczej 5 z przodu nie zobaczę i nawet o tym nie myślę.Wystarczy mi 60-61.Może tez spróbuję,ale dopiero po @.A właśnie jestem tuż przed. Link Zgłoś
niespiacamysza Re: zacząć od nowa?? 20.07.10, 12:38 Ja bym na jakiś czas wróciła do fazy II a później znów na III. Choc mówiąc szczerze to gdybym tyle ważyła to skakałabym z radości :D Link Zgłoś
lili-2008 Re: zacząć od nowa?? 20.07.10, 12:54 Dokończ 3 fazę, mało Ci zostało i wróć na 2:) Link Zgłoś
dolmadakia Re: zacząć od nowa?? 20.07.10, 14:16 Eee,olewam to! Postanowiłam tylko pilnowac wagi,żeby więcej nie było.Dobrze jest jak jest i powinnam się cieszyć z tego co mam:-)A jest mi dobrze:-) Sakerloff-życzę powodzenia cokolwiek postanowisz.Ale napisz co ,bom ciekawa. Link Zgłoś