Dodaj do ulubionych

-1,7 w ciągu nocy?

31.07.10, 13:09
Dziewczyny, czy to możliwe, czy ja mam jakieś zwidy, żeby w ciągu 1 dnia/nocy było mnie mniej o 1,7 kg?
Wyglądam chudo, to fakt i czuję się chudo, ale 1,7???
Dodam, że osiągnęłam już swoją wagę idealną, ale (jeśli waga nie kłamie) mam jeszcze 2,3 kg do końca:)
Mam nadzieję, że to nie są wyczerpane baterie:)
Zaraz się na Wii zważę:)
Obserwuj wątek
    • lilka208 Re: -1,7 w ciągu nocy? 31.07.10, 13:28
      moim zdaniem mogłaś tyle zrzucić po prostu ruszyło z kopyta' super jesteś
      coraz bliżej 3 fazy moje gratulacje :)
      • lili-2008 Re: -1,7 w ciągu nocy? 31.07.10, 13:42
        Dzięki:)
        Zważyłam się na Wii i konsola potwierdza tę wagę.
        Co do tego kopyta to ja nie jestem taka pewna, bo nie miałam jakichś większych zastojów, w sumie chudłam w równym tempie - ostatnio ok. 0,4 kg w ciągu dnia. Dlatego właśnie to -1,7 tak mnie zadziwiło.
        Ale spoko, cieszę się bardzo, bo wreszcie wyglądam jak 3 lata temu. Wtedy tak oscylowałam pomiędzy 56 a 60.
    • lili-2008 Pytanie 31.07.10, 14:17
      Mam też inne pytanie. Czy można w 2 tygodnie schudnąć 10 kg?
      Wczoraj spotkałam się ze znajomymi i koleżanka, która w marcu odchudzała się na Dukanie powiedziała, że w 2 tygodnie schudła 10 kg, w co nie chce mi się wierzyć. Po pierwsze nie miała aż tyle do zrzucenia, po 2 to chyba nie jest normalne tempo chudnięcia.
      Ona ma tendencje do koloryzowania, więc nie zdziwiłabym się, gdyby sobie dodała połowę zrzuconych kilogramów w ciągu pierwszych 2 tygodni (pijąc piwo każdego dnia).
      Poza tym powiedziała, że dieta rozwaliła jej żołądek - po 2,5 miesiącach normalnego jedzenia (czyli na 3 faze nie przeszła) od 4 dni ma problemy żołądkowe o_O I twierdzi, że to przez dietę.
      Wkurzyłam się wczoraj, bo wyglądało to tak, jakby chciała zniechęcić mnie, męża i koleżankę, która też jest na tej diecie. My głupi nie jesteśmy, ale tak się zastanawiam, jak tak można:/

Ludzie są dziwni.
      • lilka208 Re: Pytanie 31.07.10, 14:23
        moim zdaniem to ona ściemnia ,też mam taką kuzynkę ściemnia jak diabli ... chyba
        że miała głodówkę :)
      • kk345 Re: Pytanie 31.07.10, 14:27
        > Mam też inne pytanie. Czy można w 2 tygodnie schudnąć 10 kg?
        Taaaa, jasne:)

Byłoby to możliwe, gdyby miała do zrzucenia kilkadziesiąt kilo, bo wtedy
        organizm zatrzymuje dużo wody i w pierwszych tygodniach dukanowania je pięknie
        zrzuca- ale sama piszesz, że w przypadku koleżanki tak nie było.
        A żołądek co jej rozwaliło- brak węglowodanów, czy nadmiar białka? Ta dieta
        zakwasza organizm, jeśli nie piła dużo, to może mieć kłopoty, ale 4-dniowe
        problemy żołądkowe po ponad 2 miesiącach normalnego żarcia to raczej niemożliwe-
        stawiam na zatrucie pokarmowe. Gdyby organizm miał kłopot z trawieniem,
        zasygnalizowałby to ze dwa miesiące temu
    • kk345 Re: -1,7 w ciągu nocy? 31.07.10, 14:29
      A u mnie różnica wagi między nocą a porankiem wynosi standardowo 1-1,5 kg:)
      • lili-2008 Re: -1,7 w ciągu nocy? 31.07.10, 17:24
        No tak, tak:) Ale wczoraj rano ważyłam 62 kg, a dzisiaj 60.3 kg:D
        Gdyby to było wieczorem nie byłabym taka zdziwiona;)
    • madziowy1 Re: -1,7 w ciągu nocy? 31.07.10, 22:34
      lili moze być 1,7 ja miałam tak w tamtym tyg dwa dni pod rząd - aż
      się przestraszyłam
      a teraz mam @ i poszło 0,7 do góry i czekam z niecierpliwością na
      jej koniec i dalsze sukcesy tym bardziej że urlop za tydz i się
      denerwuję czy dam radę z postanowieniami....
      już mam -11 i jeszcze chce siedem.....
      ciesz się z tego co osiągnęłaś i tyle

a co do tej 10 to fakt jakby miała zrzucić 40 kilo to i owszem ale
      tak - coś jej się przyśniło chyba
      • slonce12 Re: -1,7 w ciągu nocy? 02.08.10, 09:43
        dchudzałam się kiedyś na jakiejś diecie turbo, schudłam 8 kg w 10
        dni, a w kolejne 20 przybrałam kilogramów 10. :(
        • lili-2008 Re: -1,7 w ciągu nocy? 02.08.10, 10:13
          No, ja jej nie wierzę za bardzo w te opowieści. Zwłaszcza, że - jak twierdzi -
          "filtrowała" przy okazji nerki piwem:D
          Jestem też pewna, że gdy cała nadwaga jej wróci (skoro po schudnięciu przeszła
          do normalnego jedzenia i picia alkoholu) zacznie opowiadać wszystkim, że dieta
          jest do niczego, bo jest efekt jo-jo.
          Oj cóż, niech sobie robi co chce. Najwidoczniej aż tak jej nie zależało, żeby
          schudnąć raz na zawsze.
          Tylko po prostu wkurza ludzi, którzy też są na tej diecie.
    • niespiacamysza Re: -1,7 w ciągu nocy? 04.08.10, 11:24
      Ja z wagi 101 w pierwsze 2 tygodnie schudłam 7kg.. do tego miałam 10-dniową fazę
      I - to było dla mnie wow!
      Jeśli chodzi o chudnięcie w nocy to w sumie moje wahania z wieczora/popołudnia,
      ąż do rana są zawsze około kilograma/dwóch. Można dużo wody w dzień zatrzymać,
      można nie odwiedzić wc w sprawach drugich. W nocy też organizm chudnie, a już
      super "chudnie" jak się bardzo pocimy, a jak już się połączy elementy wszystkie
      to można faktycznie mieć wrażenie, że 2 kg różnicy. Ważyć się powinno codziennie
      rano, przed jedzeniem :)
      • ven.to Re: -1,7 w ciągu nocy? 05.08.10, 12:42
        cuda się zdarzają - mój mąż schudł jakoś niewiarygodnie szybko. Ostatnie 8 kg
        właśnie w dwa tygodnie, coś takiego, nikt już danych nie pamięta dokładnie a
        kochany nie ważył się po drodze :).
        To jakby ona miała znaczną nadwagę i metabolizm faceta to może dała by radę?
        Ale raczej ściemnia :)
        Zazdrości Ci rozumnego dietowania i bliskiego sukcesu i tyle.
        :)
      • lili-2008 Re: -1,7 w ciągu nocy? 05.08.10, 13:31
        Ważę się rano. Różnica była właśnie pomiędzy 2 rankami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka